Informatie;o)


Naar aan leiding van wat vragen per mail en hier op mijn blog;o)-Waar komen de herfstblaadjes vandaan die ik heb gebruikt op het herfstkaartje?
Deze komen bij Magnolia vandaan en staan weer in de online shop. Je zou eventueel even een mail kunnen sturen met de kaart als voorbeeld dan weten ze precies welke je bedoeld. Het zijn blaadjes van Prima Flowers.


-Hoe werkt de Magnolia stempelclub?
Je kunt je bestelling hiervoor plaatsen bij Magnolia onder de button {magnolia's stampclub} De stampclub komt 5 keer per jaar uit en je kunt je per keer opgeven. De laatste van het jaar zal in teken staan van kerst/winter je kunt je hiervoor opgeven tot 15 Oktober. Per Kit zul je zo'n 10 tot 15 stempels ontvangen en de kosten zijn 199Kr dat is ongeveer zo'n 20 euro (exclusief verzendkosten)


De thema's zijn:

-December/Januari/Februari "Hartjesdag" voor ons valentijnsdag

-Maart/April Pasen

-Mei/Juni/Juli Zomer

-Augustus/September/Oktober Herfst

-Oktober/November Winter, Kerst.

De stempels die in de Kit zitten worden later altijd in de online shop gezet!Mochten jullie nog meer vragen hebben? Mail mij dan gerust:o)

3 opmerkingen

 1. Hoi Inge,

  Wat moet je verder dan allemaal aanlikken want ik heb er geen idee van wat er verder in het zweeds gevraagd wordt en wat voor verzendmogelijkheden of betaalmogelijkheden je moet/kan kiezen.
  Kun je me daar nog mee helpen alsjeblieft.
  groetjes Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op de beginpagina van Magnolia shop zie je rechtsboven een pijltje als je hier op drukt dan kun je de taal naar keuze aanklikken;o) Betaalmogelijkheden zijn paypal en creditcard. Als verzendoptie kies ik economy.

  Succes!
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Inge,

  Wat voor soort stempels zitten er in de kit (mounted, unmounted of EZmounted)? Ik kan namelijk nergens zien of je dat zelf kunt aangeven.

  Ik hoop EZ Mounted. O, ik begin nu te twijfelen hoe degene hete die ik heb. Ik bedoel degene met een plaklaagje die je op en acrylblok plakt....

  Ik ben benieuwd!

  Groeten Claudia

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top