Mei Penny Black Swap, Sandra - Inge

Goedemorgen allemaal op deze Moederdag! Vandaag hebben Sandra en ik weer onze Penny Black Swap dag. Een paar weken geleden kreeg ik dit geweldige pakketje van San...en oh wat een straf om hier mee aan de gang te moeten;-)
Mooi papier, bloemetjes, brads, een schattig knijpertje in de vorm van een roze hart met stipjes, bling, roze! raffia (nog nooit gezien!) lint, tasjes en cardstock. Kortom een zeer compleet pakket. Aangezien we onze datum hadden gezet op Moederdag had ik meteen bedacht dat ik in dit thema iets wilde maken.
Kaart gemaakt met Penny Black houten stempel, gestempeld met Memento Black op DCP papier, en gekleurd met Spectrum Noir Markers. De swirls zijn gemaakt met Finishing Flourishes stempelset van My Favorite Things Stamps. De tekst is gestempeld op de Dog Tag Die-namics.
Het meisje is gestempeld met bruine inkt op de Tag You're It Die-namics en vastgepint met de hartjes knijper op het tasje welke ik simpel heb gehouden. De kaart zeg het allemaal:-) In het tasje zit een lekker geurtje voor mijn mams. Ook zo benieuwd wat Sandra heeft gemaakt met dezelfde materialen? Hop dan gauw over naar Made By Sandra
San ik vond het weer een geweldige uitdaging, nogmaals bedankt voor het fantastische pakket ennuh... op naar de volgende maand!
Fijne (moeder)dag allemaal,
Inge
Stempels: Penny Black, MFT Finishing Flourishes | Die-namics: Dog Tag, Tag You're It, Dainty DoilyRoyal Leaves | Paper: Bazzill cardstock, Kraft, designpaper | Other: Spectrum Noir Markers IG 3,4,5,6 GB2,3 DG4, CG2, CR3,5,6 en Copics CS27,25,35, brads, paper flowers, raffia, charm

14 opmerkingen

  1. Dat ziet er prachtig uit Inge ;o)

    Fijne moederdag ...

    Janneke XO

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw zeg! Dat ziet er zo onwijs mooi uit! Ik ben even blijven hangen, hoor om er zeker van te zijn dat ik alle details gezien had!
    Groetjes
    **Evi**

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heel erg mooi geworden, Inge!
    groetjes, Alina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauwww! Geweldig Ing! Schattig PBtje! Ik had m'n tasje al klaar, voordat we onze datum gepint hadden....vandaar ik geen moederdag editie hihihi....en de rose rafia komt gewoon bij de Action vandaan :))
    Ik kijk al weer uit naar de volgende maand!

    Fijne (moeder)dag!

    San xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schattig tasje Inge! Dat zal je moeder vast erg leuk vinden!
    Fijne dag, gr-x-jes Mariken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Supermooi geheel weer! Mooie papiertjes! Top!
    Ook een fijne moederdag!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk, zo'n swap! Ik vind het echt weer een hele leuke kaart! Het tasje zal ook wel in de smaak vallen bij je moeder!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb weer met plezier naar julle beide 'kaartjes' gekeken!! Ik vind het zo'n super leuk idee dat 'swappen'......geweldig om te zien hoe uit dezelfde materialen totaal andere ideeen tevoorschijn komen!!
    Je kado-moederdag-tasje is erg leuk!
    Groetjes Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk pakketje Inge en je hebt er weer iets heel moois meegemaakt, super leuk!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  10. schitterend pakketje en je hebt er een heel mooi kaartje mee gemaakt
    liefs Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  11. schitterend pakketje en je hebt er een heel mooi kaartje mee gemaakt
    liefs Lia

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top