Workshop 19 July, Tea for Two Bij Oma Dee

Goedemorgen! Gisteren een geweldig gezellige workshop gegeven Bij Oma Dee, heerlijk om iedereen tevreden weg te zien gaan na een ochtendje knutselen en kletsen. De volgende workshop is alweer gepland, de laatste voor de vakantie en daarna gaan we weer fris van start in September. 19 July maken we een setje om te geven aan een lieve zus, moeder, goede vriendin, of juist te gebruiken als een uitnodiging voor een high tea. We werken weer met My Favorite Things producten met het accent op de enige Always Time For Tea Stamp and Die-namics set.
In het zakje is ruimte voor een klein kaartje om een persoonlijke boodschap in te zetten, een lekkere Milka reep en een theetje.
Zin om mee te doen? Deze workshop word gegeven Donderdag 19 Juli van 10.00-12.30 Je kunt je inschrijven Bij Oma Dee miranda@bijomadee.nl) Zie ik je dan?
Inge
Stamps: Always Time for Tea Stampset | Die-namics: Always Time for Tea, Simply Scallops Small, Open Scallop Doily, Well Worn Greetings | Paper: Artemio, Bazzill wit cardstock, Kraft | Other: touw, knoopje, Stickers Street

6 opmerkingen

  1. geweldig, Inge, heel erg mooi!
    groetjes, Alina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan niet wachten....het is weer 'n supergave workshop! Tot de 19de :)

    Fijn weekend!
    San x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet er gaaf uit! Leuke workshops geef je!
    Groetjes Mariken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha!! Ik heb me ook opgegeven! Leuk! heb geruild met een collega, en het lijkt me super om een workshop bij je te volgen, en je ook te ontmoeten natuurlijk! Heb al een mail gestuurd, dus ik wacht de reactie maar af!
    Dus tot dan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Inge, het ziet er weer super uit! Jammer dat ik niet in de buurt woon....had graag een workshop bij je gevolgd!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik had graag meegedaan maar ik ben helaas niet in de buurt. Je projectje ziet er in ieder geval super gaaf uit Ing!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top