Augustus PB uitdaging, Sandra-Inge

Een hele goede zondagmorgen! Het is weer tijd voor de maandelijkse Penny Black uitdaging van San en mijzelf. Deze is nog voor de maand Augustus, ik was een beetje laat door de vakaaansie=) Daardoor besloot ik het een beetje anders te doen en gewoon San een ochtendje uit te nodigen om samen een beginnetje te maken met het pakketje wat ik had samen gesteld. Helaas door al het gekakel van ons ben ik vergeten een foto van het pakket te maken LOL.
Het pakket bestond uit oa. Bazzill cardstock, MFT Kraft, brads, Lily Bee Design Papier, een mini kalendertje, een doosje yummie Hersey's en geribbeld karton. San had een grote bak met een heeeeleboel houten PBtjes mee en daar heb ik dat schattige stempeltje, Sharing A Secret, uitgekozen. Ze zijn gestempeld met Versafine zwart op aquarel papier, besprenkeld met clear embossing poeder en verhit met de heat tool. Daarna ingekleurd met mijn Tombow markers, water en een penseel, gosh wat hou ik van het effect dat deze markers geven. De tekst vond ik uitermate grappig bij dit plaatje passen;-) De achtergrond is gemaakt met diverse Die-namics; High Tea Doily, Fishtail Flags STAX, Jumbo Cloud STAX, Say What?, Plentiful Petals. Hier en daar heb ik ook wat Stickles stardust gebruikt.
Ik ben héél erg benieuwd hoe San haar creatie uiteindelijk is geworden, een beginnetje heb ik al gezien en het uiteindelijke resultaat zal vast weer helemaal top zijn. Hoppen jullie gezellig mee naar Made By Sandra?
Een heel fijn weekend allemaal!
Inge XX

12 opmerkingen

  1. Wat een geweldige kaart weer. De verschillende papieren passen heel mooi bij elkaar en je laagjes zijn weer super! De tekst is er inderdaad grappig bij. :) Het resultaat van je markers vind ik ook érg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen Ing,

    Ik vind hem weer leuheuk. Die Penny Black stempeltjes zijn erg leuk en je hebt het weer geweldig ingekleurd. Helemaal top!

    Fijne zondag. Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. A lovely creation. You have such a good eye for colour! really contemporary and beautiful card.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oooo wat is ie gaaf geworden Ing! Superleuke tekst...hoe toepasselijk ;-) en zoals altijd zo mooi ingekleurd. Nogmaals dank je wel voor 'n heel goed begin van m'n vakantie ;)) (Had ik ff nodig)
    Op naar de volgende....

    Liefs,
    San x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een heel leuk kaartje Inge, mooie kleuren combinatie, super!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een beauty heb je gemaakr Inge ;o)
    Lekkere vrolijke kleurtjes en je layout is weer toppie, hoe jij dat altijd doet Inge is super!

    Ik vind deze stempel zoooo leuk .. ik zal hem ook weer eens afstoffen, ik gebruik de Penny Blackjes veels te weinig ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hahaha....kan me er niets bij voorstellen hoe je kan vergeten een foto te maken ;o) maar wel slim en gezellig zo aangepakt. Je kaart is qua kleur helemaal van nu en onwijs leuk !! ga nu snel naar San

    diaan x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geweldig kaartje heb je bij elkaar 'geswapt'. Die van San was ook al zo leuk. Jullie hebben het vast heel gezellig gehad samen ;)
    Nog een fijne zondag, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja die tekst is echt helemaal leuk bij deze stempel! En weer zo mooi ingekleurd...zucht...! Fijn jouw mooie kaarten te kunnen zien voorbijkomen, wie weet levert het wat inspiratie op hier ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt Inge, ik vind hem super.
    Groetjes van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jullie swap is toch zo leuk! Ik kijk altijd graag naar de resultaten. Ook als je met Inge swapt (-:

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top