Uitdaging Sandra-Inge, Something Old Something New

Goedemorgen! Afgelopen week hadden Sandra en ik weer ons maandelijkse knutsel moment, he gezellig. Het was koud en grijs buiten en wij zaten heerlijk te stempelen, koffie te leuten en pepernoten te eten. San had een superleuk pakket samengesteld en nee ik heb weer geen foto (zien jullie een patroon hier LOL) ik begin altijd zo enthousiast te knippen, plakken , kleuren dat ik helemaal vergeet een foto te nemen. Er zat in het pakket diverse kleuren cardstock, prachtig Basic Grey papier, knoopjes, brads, bloemen en jute lint. De lay out was snel klaar, het stempeltje gestempeld maar toen het kleuren....argh hebben jullie ook wel eens van die dagen dat het gewoon niet lukt nou dit was er één van hahaha. Dus toen ik thuis kwam gekleurde meisje in de prullenbak uitgehuild en opnieuw begonnen. Bildmalarna Mimosa is gestempeld op DCP papier met Memento en daarna gekleurd met Spectrum Noir Markers. De stippeltjes op haar maillot zijn gemaakt met de blenderpen. De tekst komt van MFT's LJD Circus Spectacular Stamp Set.
Overzichtje gebruikte materialen:

San, het was weer geweldig leuk op naar de volgende maand die er overigens al supersnel aan komt *ieeek* Hoppen jullie mee naar San's Blog?
Allemaal een fijne zondag!
Inge

10 opmerkingen

 1. WOW this is beautiful love the image and all the layering in different colours are gorgeous. Caroline xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijk kaartje, heel erg leuk!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wowww...wat 'n beauty is het geworden Ing!! Ook zo mooi ingekleurd ;)
  Ik heb nu alweer zin in de volgende maand!
  Fijne zondag!

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn om te lezen dat er bij jou ook wel eens iets in de prullenbak verdwijnt ;) Je tweede kleurpoging is gelukkig wel heel geslaagd, evenals het kaartje. Mooi.
  Fijne zondag, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk kaartje is het geworden.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf je kaartje ,waar ha
  al je zulke grote witte bloemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kaart.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij...en iets niet kunnen, lijkt me niet mogelijk..Wat een superleuke kaart is dit! het stimuleert mij ook altijd om weer eens even te kijken wat ik allemaal al heb!
  Fijne zondag, gr-x-jes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heb die net van Sandra zitten bewonderen en nu die van jou Inge, deze is ook alweer zo'n schatje geworden, echt een toppertje weer. Die afbeeldingen zijn ook zo ontzettend lief.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo te horen heb jij alle spulletjes uit het swap pakket gebruikt, knap!
  Leuk kaartje heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top