Canvas, Dream Until Your Dreams Come True

Vandaag weer even wat anders, een canvasje van 30 x 30 gescrapt. Goedkope canvasjes zijn er volop verkrijgbaar bij de Action en het is zo'n dankbaar voorwerp om wat mee te doen. Ten eerste heb je al een prachtige textuur ondergrond, lintje eraan en je hebt een leuk weggevertje of je kunt 'm lekker zelf houden! Ik heb de mooie textuur dan ook ruim vrijgelaten en mijn lay out daarop aangepast. Het leuke fleurige papier is van Doodlebug en zijn de favoriete kleuren van Rachel. De twee foto's zijn genomen in Oostenrijk en zijn dan ook van haar. De teksten heb ik er bijgekozen en zijn natuurlijk van My Favorite Things what else ;-) Pearls of Wishom heb ik gebruikt op de uitgestanste LLD Accent It-Labels and Tabs. En de MFT 6th Birhtday Celebration heb ik op uitgestanste Traditional Tags STAX Die-namics gestempeld met witte inkt, en daarna geembost met poeder en de heat tool. De grote fishtails zijn gemaakt met de Jumbo Fishtail Banner STAX Die-namics. Tot slot heb ik de  Inspired By Butterflies Die-namics uitgestanst en met witte inkt bestempeld met de prachtig gedetailleerde Inspired by Butterflies stempelset op vellum, met poeder besprenkeld en daarna geembost met de heat tool. De spettertjes op de hoeken zijn gemaakt met de Spritzer Tool van Stampin'Up
Ik wens jullie alle aal een heel fijn weekend!
Inge

10 opmerkingen

 1. Absolutely STUNNING, Inge! WOW! I adore this canvas to bits...your daughter is beautiful and what a beautiful canvas to show that...LOVE all the MFT stamps and Die-namics that you've use too! SO inspirational.
  Hugs,t

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schitterend Inge, ik vind het helemaal super geworden, wat een mooie dochter heb je.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Te gek! Heel mooi gedaan! Ik wilde in de vakantie ook aan een canvas beginnen, maar kon bij de Action geen platte canvas van 30 bij 30 vinden helaas. Nog even doorzoeken dus.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi zeg! Gaaf idee zo'n canvas. Soms vind ik 14x14 al een groot oppervlak om te vullen, dus 30x30... Maar ik zie dat je lang niet alles 'gevuld' hebt en dat dat juist weer heel mooi is.
  Fijn weekend, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. in een woord geweldig!!!! Inge wat mooi en ook zo'n mooie foto van je dochter
  fijn weekend en veel plezier morgen, ik ben jammer genoeg aan het werk.
  Tineke xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi Inge. O'my gosh, you never stop amaze me. All these wonderful creations of yours. You truly are an inovative card maker. Always some new fantastic ideas. Love it!

  Take care!
  Hugs from Anita:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wowww!! Schitterend Ing! Mooie foto's van je dochter!
  Tot morgen ;)

  San xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje, wat een prachtig, gebalanceerde canvas! Echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja had je canvas idd gemist, maar wat mooi! Heb t wel eens gedaan, maar dat was h'm niet helemaal geworden zeg maar haha. Deze is prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top