MFTGUESTDT0213, You're My Cup Of Tea

Goedemorgen, vandaag een kaartje gemaakt met de MFT Guest Design Challenge Sketch voor Februari 2013. Deze keer in combinatie met á La Modes You're My Cup Of Tea. á La Modes is gestempeld op DCP papier die ik met behulp van de Circle STAX 1 op maat heb gesneden in combinatie met Circle STAX 2 om te matten.Ik heb á La Modes gekleurd met Copics en gepaperpieced met het schattige papier van SU wat deze maand in de SU WorkshopKit van Carmen zat. Het designpapier van SU is uitermate geschikt om te paperpiecen vanwege de kleine motiefjes.Verder heb ik gespettert met de Spritzer Tool (ook van SU) de randen zijn bestempeld met de MFT Finishing Flourishes. Het schattige tagje heb ik gemaakt met de Bon Appétit Die-namics and stampset.
Voor de binnenkant heb ik á La Modes met bruine inkt gestempeld met bijpassende tekst en wat scraps van de voorkant.

De winnares van de My Favorite Things Guest Designer challenge wint een supermooi pakket met de allernieuwste stempels en Die-namics ter waarde van $200 en doet gezellig mee met de release blogposts van volgende maand én de wekelijkse schets challenge!
Hier volgen de Guest Designer Contest Details, deze kun je ook vinden op het Splitcoast MFT Forum:
-Je kaart moet voorzien zijn van een MFT stempel, maar hoeft niet alleen voorzien te zijn van MFT produkten. Gebruik van Die-namics word aangemoedigd
-De deadline voor deze wedstrijd is 3 Februari as.
-Als je je kaart plaatst in de Splitcoast Gallerij maak gebruik van keyword: MFTGUESTDT0213
-Joanne en Jody kiezen een winnares en maken deze bekend tijdens de release party 4 Februari as.
-De winnares zal een pakket met een selectie van de nieuwe release ontvangen ter waarde van $200 en je zal ook meedoen met het Design Team de volgende maand! Als winnares van deze wedstrijd vragen we je om mee te doen met 3-5 Teaser dagen én de release blog hop.
Dus doe gezellig mee en wie weet......:D
Inge

8 opmerkingen

 1. Prachtig! leuke kleuren combinatie!

  liefs,
  Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave kaart! Ik stik van de Die namics maar helaas geen stempels van MFT. Had graag eens een poging voor GUEST DT gewaagd!

  Groetjes,
  Katja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. So cute, as always! :) Love the paper-piecing!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kaart is weer helemaal super geworden Inge, echt toppie weer.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave uitdaging en met zo'n mooie kaart maak je zeker kans! Eens kijken of ik me hieraan durf te wagen...
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave kaart! Stempeltje is nu eenmaal errug leuk. Heb zelf ook een kaartje klaarliggen om dit weekend op mijn blog te zetten met You're my cup of tea.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top