Penny Black, Hugs and Kisses

Goeeedemorgen! Vandaag een Lente kaartje gewoon omdat het kan, ik heb nog niet naar buiten gekeken en hoop zó dat de sneeuw weg is. Kou is prima, schaatsen leuk maar die sneeuw naaah niet aan mij besteed, het word altijd zo'n kledderboel dus...Afgelopen Maandag hadden we( Cornelie, Miranda en ik) een gezellige knutseldag bij San. En oh wat heeft ze ons weer verrast met een gaaf pakketje! We hebben ons kostelijk vermaakt de hele dag met papier, stempels, potloden en Die-namics
Bij het pakketje zat die schattige Penny Black afdrukje, ik heb geen idee hoe deze heet maar lief is tie wel. (gevonden! deze heet Team Effort) Het kleurwerk is gedaan met de oude vertrouwde Prisma Color Pencils and they are still going strong. Het kost wat meer tijd maar ik ben nog steeds weg van het effect van  potloden. Ik weet dat er nu weer lyrisch word gedaan over andere potloden (oa.Faber Castell Polychromos), laat je niet gek maken en schaf niet meteen zo'n ongelofelijk dure doos aan. Ga eerst eens rustig bij de (locale) hobbywinkel kijken of je niet een lesje kunt volgen dan kun je zien of dit medium je ligt.(dat geldt eigenlijk voor elk kleurmedium wat je aan wilt schaffen, eerst even werken/oefenen met potloden, watermakers, alcohol markers voorkomt teleurstelling na aanschaf) Het verschil tussen Prisma Color Pencils is dat de Prisma's op waxbasis zijn en de Polychromos op oliebasis en daarom zijn deze laatste iets vetter. Met Prisma's kun je fantastische resultaten bereiken zonder te blenderen met sansador en doezelaars, écht! Wordt vervolgd....:) Back to the card, ik heb voor de lay out diverse Die-namics gebruikt waaronder de Traditional Tags STAX, Oval STAX en de Leaf Filled Flourish Die-namics. Het mooie zacht gekleurde papier komt Bij Oma Dee vandaan. De swirls zijn gemaakt met de Finishing Flourish stempelset.
Een hele fijne dag vandaag en tot morgen!
Inge

13 opmerkingen

 1. Oh jeetje, jij hebt je kaartje al af! Ik heb niet eens meer tijd gehad om er naar te kijken hihi. Ooooh de druk..... Hij is wel errug leuk Ing en het was zeker super om met potloden te werken.

  Miranda XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeps...mijn kaartje ligt ook nog precies hetzelfde....eerst andere dingen. Wat ist ie mooi geworden, maar dat zag ik maandag al! Het kleuren is super leuk om te doen. Helemaal zo samen! Nou doeniet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig mooi en leuk kaartje Inge, super!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig kaartje Inge.
  Groetjes Renate vd S

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een beauty Inge ;o)
  De PB tjes blijven leuk hé .. maar er is zoveel leuks *bloos
  Die hartjes embossing is leuk! (schrijft het op verlanglijstje) en ik vind je inkleuren weer prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. SO sweet, Inge! Loving how you have been and some littler splatters to your images...you have just the right amount...done perfectly! Love the layers, as always!
  Hugs,t

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super schattig kaartje!
  Heel gaaf.
  Groetjes, Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lief afdrukje en samen met de andere materialen en je layout is het een mooi geheel geworden!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooo wat is ie schattig geworden Ing!Zo mooi gekleurd met de potloden...ik heb de smaak weer te pakken ;) Mijn kaartje is ook af....zet hem er morgen op ;)

  Tot morgen!
  San xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat je jou ook in je handen geeft...het wordt altijd weer prachtig!! Zoals dit kaartje, helemaal leuk!
  Groetjes Mariken x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schitterend kaartje Inge, ik vind hem prachtig, zo mooi ingekleurd. Top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo leuk om weer mee te mogen genieten van jullie freubelochtend!! En prachtig wat je ermee gemaakt hebt!!
  Groet Mary

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top