MFT Design Team, Creative Challenge Clean and Simple


"Hi everyone, and welcome to this month's My Favorite Thing's Creative Challenge! Our Design Team Creative Challenge  is a monthly feature where we challenge our Design team to explore their creative side using a specific theme, product or technique. This month it's Clean and Simple be sure to check the MFT Blog for a list of all the designers who have creative solutions for you today!
Een hele goede morgen! Vandaag is het tijd voor de maandelijkse My Favorite Things Stamps Creative Challenge deze maand is het Clean and Simple. Klinkt heel makkelijk maar dat is het niet, geloof mij hahaha. Alleen al om alles Clean te houden, kaart wel bureau en handen niet lol Gelukkig heb ik heel veel houvast gehad aan de Clean and Simple Online Card Classes van afgelopen maand! Wat een plezier heb ik gehad met deze online lessen, echt een aanrader! Daarop zijn mijn kaarten dan ook geïnspireerd.  MFT heeft zóveel sets in de collectie die uitermate geschikt zijn voor dit genre. En ik hou er van zo op zijn tijd dit soort kaarten te maken juist omdat ze zo geschikt zijn om aan iedereen te sturen en dat heb je met poppetjes kaarten lang niet altijd, is mijn persoonlijke mening dan he :) Voor mijn eerste kaart heb ik als basis Sweet Tooth Cardstock genomen daarop een kaart van Kraft gemat en daarop weer op een geembosed Sweet Tooth cardstock. Verder heb ik gebruikt Fishtail Flags STAX, Simply Scallops Small Die-namics, en Jumbo Fishtail Banner STAX, Open Scallop Doily De tekst is van LJD On The Line
Voor mijn tweede kaart heb ik Sweet Tooth Cardstock gebruikt als basis met daarop een stuk Blue Raspberry Hierop komt weer een kleiner formaat Sweet Tooth welke ik heb geembosd. De tekst heb ik gestempeld met MFT Premium Dye Ink Kraft, Sno Cone, en Black Licorice. De tekst komt van de You Move Me Stampset. Het kleine scootertje heb ik gemaakt met behulp van de You Move Me Die-namics en is met foam blokjes opgeplakt.
Het laatste kaartje heeft een grappig extraatje want onder de uitgestanste Fishtail Flags STAX Die-namics zit nog een tekstje. Wederom is de basis gemaakt met Sweet Tooth, hierop een vel Kraft en daarop weer een vel Sweet Tooth. De Fishtail Flags STAX Die-namics heb ik uit Sno Cone cardstock gestanst en is alleen vastgeplakt aan de bovenkant zodat deze los hangt. Het parapluutje van de Umbrella Die-namics is gestanst uit Kraft en Blu Rasperry. Het wolkje is gemaakt met de Jumbo Clouds STAX Die-namics en een embossing folder.
Als je de Fishtail Flags STAX optilt staat er nog een verborgen tekstje :) Je kunt hier natuurlijk ook zelf een boodschapje schrijven.
Ook zo benieuwd wat het MFT Design Team nog meer heeft gemaakt, hop voor een inspirerende dosis Clean And Simple snel naar het MFT Blog voor de lijst van deelnemende DT leden.
Fijne dag,
Inge14 opmerkingen

 1. Geweldige kaarten, Inge...dank voor de inspiratie!
  XXX Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn prachtig! Knap hoor, clean en simple houden is echt moeilijk!
  Groetjes Mariken xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gorgeous Inge! Love the umbrella card especially!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! En met name de derde vind ik super. Ik hou wel van een verrassing in of op een kaart. Knap gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze alle drie geweldig Ing! Inderdaad kun je deze naar iedereen sturen....dank je wel voor de inspiratie!

  San xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig Ing! Je kaartjes spreken me sowieso aan vanwege de kleuren, ben gek op dat blauw. Toppie!

  Groetjes,
  Miranda XX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach Inge, door de kerstmarathon vorig jaar ben ik door jou al geïnspireerd om dit soort kaarten te maken, maar geweldig dat je er nu mee doorgaat, ze zijn weer schitterend!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een geweldige cleane kaartjes! Ik weet uit ervaring dat zoiets nooit simpel is.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf zijn ze weer, zeg! Knap die CAS kaartjes, maar zeker wel geslaagd!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Allemaal stuk voor stuk TOPPERS!! Heel erg mooi. Groetjes Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top