Maart Swapje Sandra-Inge

Goedemorgen, ja hoor het is weer zover. Een Sandra-Inge swapje. Deze keer was het beurt aan San om een pakketje te maken.... eh, zeg maar gerust Pakket! Rijkelijk gevuld met designpaper, leuke embellishments en als kers op de taart een schattig Forever Friends stempeltje...cute!
Ik heb een lay out gebruikt van een reeds eerder gemaakt kaartje, omdat ik deze lo nog steeds leuk en erg bruikbaar vind als zeg ik het zelf lol:o) De mooie doily is gemaakt met de Open Scallop Doily Die-namics en  Whiff Of Joy's Simply Maya-Thorny Greetings. Ik heb haar gestempeld met SU Chocolate Chip op een uitgestanste Traditional Tags STAX en niet ingekleurd zo geeft ze ook juist een heel leuk effect. De vlinders zijn gemaakt met de SU Beautiful Wings Embosslits. De tekst komt uit een SU Sale A Bration set.
En omdat alle materialen kant en klaar lagen heb ik er nog eentje gemaakt speciaal voor iemand die er lekker even tussen uit gaat. De doily is gemaakt met de Dizzy Doily Die-namics. Whiff of Joy's Henry I Love Paris is wederom gestempeld op een uitgestanste Traditional Tags STAX met SU Chocolate Chip. En de tekst komt uit dezelfde set als de 1e kaart. Hier en daar heb ik ook nog de stempeltjes van Whiff of Joy's French Vintage Postmarks met SU Sahara Sand gestempeld, deze geven net een extra touch.
San ik heb weer genoten van je pakket. Stempel is nog niet gebruikt maar dat gaat eerdaags zeker nog gebeuren, dank je wel! Hoppen jullie gezellig mee naar Made By Sandra
Oh en stay tuned,  vanmiddag een héle leuke tutorial....;o)
Inge

9 opmerkingen

 1. Hoi Ing, leuk om te zien dat jij weer hele andere kaarten heb gemaakt dan San. Mooi hè dat Authentique papier, prachtige kleurencombi's. Vind je kaartjes geweldig.

  Doegie,
  Miranda XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wowww!! wat 'n super gave kaarten! Zo'n leuk effect de niet ingekleurde stempels...ga ik ook is proberen ;)

  Op naar april!

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Te gekke kaarten. Mooi papier! Ben helemaal weg van die stempels zo op de labels. Gaaf zeg! Ook die doilies zijn erg leuk!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja t wordt een beetje saai...maar ik vind t leuheuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sluit me helemaal bij Cornelie aan :)
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Twee heerlijke kaartjes weer Inge, een lust voor het oog. Je kan ook goed uit de voeten met SU producten heb ik wel in de gaten haha. Ga snel even bij Sandra kijken. Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super leuk idee zeg om de stempelafdrukjes niet in te kleuren. Geeft echt een hele gave look!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top