MFT Design Team, Creative Challenge, Favorite Color Combinations


"Hi everyone, and welcome to this month's My Favorite Thing's Creative Challenge! Our Design Team Creative Challenge  is a monthly feature where we challenge our Design team to explore their creative side using a specific theme, product or technique. This month it's Favorite Color Combo's with MFT Ink, Cardstock and Replenishments be sure to check the MFT Blog for a list of all the designers who have creative solutions for you today!
Dus, vandaag laten we jullie voorbeelden zien gemaakt met onze eigen favoriete kleur combinaties met de MFT Inkt, Cardstock, Lint etc.  Juist omdat alle produkten uit elke serie (cardstock, lint, inkt) van MFT zo mooi op elkaar aansluiten is het geweldig om deze met elkaar te combineren. Het zal jullie niets verbazen dat mijn favoriete kleur combinatie, wit, blauw en kraft is. Ik hou van de mooie serene, frisse look van wit, blauw is altijd al mijn nummer één kleur geweest en kraft geeft dan net de extra stoere touch. Ik heb als eerste de prachtige Inspired by the Sea stempelset genomen. De mooie schelp heb ik gebruikt als achtergrond en is gestempeld op Sweet Tooth cardstock met MFT Premium Dye Kraft Ink. Daaroverheen heb ik een stukje ribbelkarton geplakt wat ik heb afgescheurd. Het schip is ook gestempeld op Sweet Tooth cardstock. Het water heb ik gekleurd met MFT Ink Sno Cone een beetje van je stempelkussen af nemen met een penseeltje en dan uitwaaieren. De spetters zijn gemaakt met de Spritzer Tool. Kleur combinatie: NaturalHot Fudge  Kraft, Sweet Tooth en Berrylicious cardstock 
Voor mijn tweede kaart heb ik groen, kraft en wit gebruikt omdat ik heel veel van de natuur houd :o) Ik heb hier de Inspired by Autumn gestempeld met MFT Ink Kraft en Gumdrop Green. De tekst is gestempeld met een wat donkerder bruin. Ik ben begonnen om de pompoen te stempelen en heb iets hieroverheen de blaadjes gestempeld. As laatste heb ik op een apart stukje Sweet Tooth cardstock nog blaadjes gestempeld en deze uitgeknipt en met foam tape opgeplakt. De post dingetjes heb ik gemaakt met stempeltjes van de DC First Class Friend. Het tagje heb ik uitgestanst met de Traditional Tags STAX Die-namics, een gaatje gemaakt met de Crop o Dile en Hemp Cord erdoor geregen. Spetters heb ik weer gemaakt met de Spritzer Tool. Kleur combinatie: Kraft, Natural, Sweet Tooth, Gumdrop Green.

Ook zo benieuwd wat het MFT Design Team nog meer heeft gemaakt, hop voor een inspirerende dosis Clean And Simple snel naar het MFT Blog voor de lijst van deelnemende DT leden.
Fijne dag!
Inge12 opmerkingen

 1. Stijlvolle kaartjes! Qua kleur is het helemaal mijn ding. ook ik gebruik graag wit en zeker ook kraft en als het om 'echte' kleuren gaat kies ik voor blauw of groen. Grappig.
  Fijne dag, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love your neutrals with just small hits of color....great combos!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wwoww wat een geweldig mooi kaartjes en wat is stempelen dan prachtig zeg.
  Tineke xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig!!!! Vooral de laatste vind ik super!

  XX

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top