Happiest of Days

Hee Hallo! Afgelopen zondag tijdens de knutseldag bij San was ik begonnen met dit kaartje maar had deze nog niet afgekregen dus dat heb ik lekker vandaag gedaan. Het is hier gelukkig wat koeler vandaag, ik hou van de zomer maar liever geen temperaturen boven de 25 graden :P Kaartje heeft als basis Bazzill Card Shoppe Marshmallow 11 x 4,24 Inch (gevouwen 5,5 x 4,25 Inch) Vind je het moeilijk rekenen in Inches dan is het heel makkelijk, dit formaat is de helft in de lengte van één vel Bazzill Card Shoppe. Het designpapier was een verassing van San en is van Authentique-Cherish. Ik heb de kaart versiert met diverse Die-namics waaronder de Fisthail Flags STAX Die-namics op één van de Fishtails heb ik een tekst gestempeld van de Birthday Sentiments met Hot Fudge verder de LLD Insert It-3 x 4 Notebookpaper, het grootste hart van de Hearts A Plenty is uit ribbelkarton gestanst. De gekreukelde bloem is gemaakt met de Perfect Petal Trio Die-namics. Strookje glitter en de enamel dots maken het geheel af.
Wens jullie een fijne dag,
Inge

7 opmerkingen

 1. Mooi gedaan! Vind het ribbel-hartje en de gecombineerde bloemenzee daarop een super toevoeging.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoe je de bloemen gemaakt hebt, en de rest van de kaart ziet er ook weer geweldig uit. Mooi papier heb je van Sandra gekregen. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een hele mooie, geslaagde kaart !
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Inge, hahaha ja het kaarten maken gaat je (nog) wel beter af dan het haken. Prachtige kaart weer, mooie bloem. Leuk ook zoals je de banners weer verwerkt hebt. Strookje glitter cardstock, geweldig, zou ik dan zelf weer niet opkomen ;)Helemaal prima!! Volgende keer misschien een gehaakt bloemetje, nee hoor, ik plaag maar wat. Zal de warmte wel zijn. Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi Inge! De strakke vormen zijn wel een beetje jouw trademark. Ook hier weer zo mooi verwerkt met verschillende structuren en die bloem... !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Baie mooi kaartjie, Inge!! Love it! Groete uit Suid-Afrika!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top