Sneak Preview 2, Build A Card-Kit Augustus

Hee hallo en goedemorgen! Jullie hebben vast al gelezen in de Nieuwsbrief voor de leden van de Build A Card-Kit Augustus dat de Kit vervroegd wordt verzonden in verband met onze vakanties. Dus, voor de leden word de Build A card-Kit 19 Juli vezonden. Heb je opgegeven dat je de kit in de winkel op wilt halen, dan kun je dat doen op Zaterdag 20 Juli. (En dat is dus nog maar een paar nachtjes slapen!)
Vandaag laat ik jullie een klein detail zien van wat ik heb uitgewerkt met de kit, hij is heerlijk zomers en gevuld met allerlei leuke hebbedingen! (De Build A Card-Kit van Augustus is uitverkocht dus je kunt je niet meer opgeven voor deze periode.) In Oktober komt er weer een nieuwe Build A Card-Kit uit, mocht je nog twijfelen, vergeet dan niet om jezelf op tijd op te geven bij miranda@bijomadee.nl om teleurstelling te voorkomen.
Fijne zonnige dag gewenst!
Inge

3 opmerkingen

 1. Het ziet er in ieder geval al zomers uit Inge! Ben heel benieuwd wat de post mij zaterdag gaat brengen. Bedankt in ieder geval voor al je creatieve ideeën. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben ook heel benieuwd naar mijn eerste kit. Heerlijk zo voor de vakantie.

  Groetjes Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha fijn voor het eerst even een glimp opgevangen. Ik lig zaterdag achter de brievenbus:)Ziet er goed uit!
  Groetjes,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top