Bleuprints Madness


Afgelopen Zaterdag hadden we weer een hele gezellige (onverwachte) knutseldate Bij Oma Dee. Met een hele leuke groep meiden, lekker de hele dag niets anders doen als ongestoord knippen en plakken (of haken ;))...ik hou ervan. Ik had besloten om lekker met mijn Bleuprints Die-namics aan de gang te gaan, en na eerst een rondje winkel had ik voor ik het wist een gaaf blokje van Simple Stories in mijn hand... *twijfel* weer papiertjes en die heb ik nog niet genoeg *kuch*! Dus gedeeld met Cornelie, ieder de helft (het scheelt weer in de centjes en vaak maak je een heel blokje toch niet in je eentje op) leuk!

Voor mijn eerste kaart heb ik een basis gemaakt van BSC Marshmallow, de wolkjes zijn gemaakt met een wolkjes embossingfolder. Verder heb ik gebruik gemaakt van Bleuprints 6 (tagje) Bleuprints 3 (bloem) Circle Set 1 STAX Die-namics en Fishtail Flags STAX Die-namics. Knoopje, Enamel (animal:P) Dots, en touw..klaar!Op naar nummer twee! Voor mijn tweede kaart weer een basis van BSC Marshmallow, het geschulpte papiertje is gemaakt met Bleuprints 1, evenals de rechthoekjes, de bloem heb ik met behulp van de Bleuprints 6 gemaakt, de Hello tekst en tekstbubble zijn met Bleuprints 7 gemaakt. De Hello tekst heb ik twee keer uitgestanst. Eén keer uit zwart dp en één keer uit Kraft dp en een soort en met van schaduw effect gegeven.


Kaartje drie was ik mee begonnen maar nog niet afgemaakt dus die heb ik thuis verder gedaan. Bleuprints 6 gebruikt om de bloem en tag  uit te stansen. De leuke gestitchte  rand is met de Bleuprints 1 gemaakt evenals de rechthoekjes. De pijl, het fotohoekje en de Hi Tab zijn gemaakt met behulp van de Bleuprints 7En last but not least dit kaartje heb ik met de restjes gemaakt, hart van kurk en Bleuprints 4, bloem en rondje van Bleuprints 3, border en tabje met Bleuprints 5. De schattige geemboste hartjes komen ook weer van een embossingfolder.

Ik heb het al eerder gezegd, weet je niet zo goed wat voor Die-namics je kunt nemen als je net begint met knutselen? Een echte aanrader zijn de MFT Bleuprints Die-namics! Je hebt meteen in één pakket een heleboel Die-namics die eindeloos met elkaar te combineren zijn, ook onderling natuurlijk!


Kleine sfeer impressie van Zaterdag 28 September Bij Oma Dee, allemaal heeeel druk bezig met van alles en nog wat! Inge linksvoor (het boodschappen mandje vind ik zó gaaf en handig dus kon het niet laten en heb er ook eentje gehaald bij de Blokker, dank je wel Inge;-)!), daarachter Dora die echt supermooie kaarten heeft gemaakt zonder "plaatje"!!! Judith is druk aan het Big Shotten (ben heel benieuwd hoe je vlinder kaartjes zijn geworden, ik kom je op je blog stalken van de week;-)), Nadine wilde niet op de foto dus duikt quasi nonchalant onder de tafel hihi, ik ben druk... weet ábsoluut niet waarmee en Cornelie kijkt alsof ze iets heul raars hoort hahaha. Miranda, achter de camera. Ik zeg, op naar de volgende date!

Een hele fijne dag allemaal!
Inge

7 opmerkingen

 1. Je kon merken dat iedereen zo lekker bezig was. Allemaal mooie kaartjes vlogen over tafel. Wat een heerlijk sfeertje!
  Je kaartjes had ik deels gezien, wat heb je een mooie serie gemaakt. Heel tof met dit papier en de blue prints!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een gave kaartjes weer zeg met prachtig papier en leuk die blueprints.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ze zijn gaaf! die wolken embossing folder zag ik al bij Cornelie en nu zag ik 'm in jou lijstje van gebruikte spulletjes staan, dus meteen gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat zijn ze mooi, Inge, bedankt voor de inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo te zien een héél creatief dagje :)
  Prachtige kaartjes weer Ing!!
  Volgende keer ben ik er hopelijk ook bij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet er dat reuze gezellig uit zeg! En wat heb je een hoop moois gemaakt :) helemaal super!

  lieve groetjes, De hobby droom

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top