MFT September Release Rewind

Hee hallo een hele goede maandagmorgen allemaal! Vandaag én morgen vinden jullie op het My Favorite Things Stamps Blog een heleboel inspiratie met de allernieuwste stempels en Die-namics. Ik laat jullie zien hoe je met de Mini Album Fancy Ticket STAX Die-namics een leuke extra touch kunt geven aan je kaarten. Bovenstaande kaart hebben de cursisten, die afgelopen Zaterdag Bij Oma Dee aanwezig waren voor de MFT Release Party aldaar, gemaakt.
Als eerste snijd je een stuk cardstock van 4,75 x 10 Inch (12 x 26 cm) dan leg je de Mini Album Fancy Ticket STAX Die-namics zo neer dat hij met de gebogen vorm op het papier ligt en het uiteinde onder de kaart. Doe je dit niet dan snij je de ticket in zijn geheel uit cardstock en dat in dit geval niet de bedoeling.
Mini Album Fancy Ticket STAX Die-namics uitgesneden.
Nu gaan we spetteren! Druppel wat ReInker MFT Razzle Berry op een schaaltje of palet. Leg je kaart gevouwen plat neer op een oud krantje.Maak je kwastje een beetje nat en neem daarna met het penseel wat van de Razzle Berry op. Houd je kwastje horizontaal boven de kaart en tik er zachtjes tegenaan. Voila, druppeltjes roze op je kaart. Je kunt uiteraard zelf variëren met de re-inkers die je hebt of meerder kleurtjes door elkaar heen spetteren... leef je uit! Net als vroeger op de kleuterschool met een tandenborstel, ecoline en een gaasje :)
Nu versier je de kaart verder met desingpapier uitgesneden uit de opeenvolgende maten van de Mini Album Fancy Ticket STAX Die-namics. Ik heb een vlinder gestanst met behulp van de MPD Winged Beauties Die-namics en daarop de bijpassende vlinder gestempeld met MPD Winged Beauties en Cotton Candy. De teksten zijn gestempeld met Steel Bleu en Steel Grey

Klik nu gauw naar het MFT Blog voor nóg veel meer inspiratie, veel plezier!
Een hele fijne dag!
Inge

9 opmerkingen

 1. Gaaf hoor hele mooie kaarten weer in een zeer aparte vorm.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave kaarten! Mooi van vorm en lekker vrolijk van kleur. Hou ik van.
  Fijne dag, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love the cut edge on these!! Beautiful cards Inge!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind beide kaartjes super leuk, maar dat weet je wel.
  Nogmaals bedankt, dat je zo snel een plekje voor mij had vrijgemaakt op tafel, het was weer gezellig (-:
  Tot de volgende keer!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. beautiful, Inge. Love that extra pretty this die shape gives to your card.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was leuk om met deze Stax een kaart te maken. Tof resultaat deze vorm! Bedankt weer voor je leuke workshop!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. These r beautiful, love the shape and papers

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top