Build A Bag, Happy Holidays


Hee hallo en goedemorgen! Vandaag is het weer tijd voor de onderlinge uitdaging van het Bij Oma Dee DT, dit keer was de uitdaging om een kadozakje te versieren. Mijn eerste kadozakje is het zakje wat afgelopen Zaterdag is gemaakt tijdens de Build A Card-Kit knutselmiddag.

Heerlijk en gezellig met de meiden geknutseld, we zijn begonnen met een accordeon kaartje en daarna zijn we een zakje gaan bestempelen met de Music Background, een geweldige stempel en echt niet alleen voor de kerst! De tag is gemaakt met de Pierced Traditional Tags STAX Die-namics en bestempeld met MPD Starry Christmas (kerstboompje) en LJD Snowflake Splendor (sentiment) Het knijpertje is versierd met glitter. In het zakje lekkere snoepjes en tadaaaa een leuk meeneem kadootje!

!De kraft zakjes zaten deze maand in de Build A Card-Kit en zijn tevens los te bestellen bij Miranda, miranda@bijomadee.nl

Allemaal een héle fijne dag en voor meer zakjes inspiratie, click je even door naar het Bij Oma Dee blog!
Doeeeei,
Inge

   

6 opmerkingen

 1. Een mooie strakke variant en die stempel is super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo gaaf die muziekachtergrond. Nu nog proberen van de chocolaatjes af te blijven haha.

  Doegie,
  Miranda X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal mooi! Ik vind de tag met kerstboompje zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf met de muzieknoten op het kraft, net als de kerstboom op het kraft! Je glitterknijper is ook erg leuk erbij. (Oh, de inhoud bevalt ook hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook deze is weer erg goed gelukt. Je kan het voor zo veel gelegenheden gebruiken.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top