Hello Friend


Hee hallo en goedemorgen! Vandaag een kaart die gemaakt is tijdens de Kerstkaarten Marathon afgelopen Zaterdag Bij Oma Dee. Het is een colorblock kaartje en geheel in December sferen. De kaart meet 4,25"x 11" Inch (gevouwen 4,25"x 5,5"Inch) oftewel een half vel Bazzill Card Shoppe Marshmallow in de lengte doorgesneden. De strookjes zijn gemaakt van diverse kleuren BCS. ( er zijn een heleboel mooie Bazzill Card Shoppe kleurtjes bijgekomen kijk maar eens HIER)

Voor de kerstster heb ik gebruik gemaakt van de prachtige Poinsettia (kerstster:P) Die-namics en is gestanst uit wit en vellum. De teksten zijn gestempeld met Versafine zwart en ik heb gebruik gemaakt van LLD Holiday Subway Art en LJD Snowflake Splendor. De rhinestones zijn van Hero Arts.

Allemaal een hele fijne dag gewenst!
Inge

   

11 opmerkingen

 1. Prachtige kaart!! Zag al h.e.e.a bij Cornelie, mooie dingen hebben jullie gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Ik heb al een aantal versies van deze kaart voorbij zien komen van de gezamenlijke knutseldag, maar jouw origineel is echt héél mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind deze prachtig en wil hm nog wel eens goed maken!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er gaat natuurlijk niets boven het origineel ;) Ik vind 'm prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhhh is dat een kerstster ;)! En ik altijd dat moeilijke woord intypen haha. Je kaart is geweldig mooi,een leuke om te onthouden, of had ik er daar al 1000 van (via jouw blog)...?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. gorgeous! love the pop of green leaves with the white and vellum petals! .... and the bit of sparkle on the tag...amazing!!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top