Joy to the World


Hee Hallo op deze druilerige en echt herfstige dag! Vandaag een kaartje geïnspireerd door de prachtige embossingkaarten gemaakt door Debby Hughes. Een tijdje geleden zag ik deze kaarten HIER, HIER en HIER en was helemaal weg van het effect van de Embossing Paste. MFT heeft genoeg leuke stencils om deze techniek meer uit te voeren dus ik was verkocht! Bij Miranda heb ik de Embossing Paste besteld en van de week kwam Het binnen, jippieee! Ik vond de Brick Wall heel erg leuk om mee te beginnen dus Pierced Traditional Tag STAX Die-namics uitgestanst, stencil hierop vast geplakt en smeren maar!


Wat een onwijs gaaf spul om mee te spelen! Juist omdat het niet zo netjes hoeft en zelfs bij ietwat slordig aanbrengen geeft het een supermooi effect, leuk! Debby heeft een Tutorial gefilmd waarbij ze precies laat zien hoe het in z'n werk gaat, je kunt deze HIER bekijken.

Kaartje heeft een basis van 4,25" x 5,5" Inch. Matjes hierop gemaakt van rondom telkens een halve cm minder. De fishtails zijn gemaakt met de Fishtail Flags STAX Die-namics, het hartje met de Rustic Hearts Die-namics en de Love tekst met de LLD Accent It- Celebrate. Hier en daar wat kleine accentjes met rhinestones en zwarte plakparels, klaar!

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne zondag!
Inge

   

7 opmerkingen

 1. Leuk! Ik heb hier ook nog een muurtje wat gepaste mag worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja leuk! Ook ik ben lekker aan de slag gegaan met de pasta. Leuk om mee te werken. Heel erg tof kaartje Ing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt superrrrr leuk! Ben net ook al bij Cornelie geweest en heb het filmpje bekeken.....enig!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker aan de pasta! Super leuk kaartje en wat een mooie kaartjes maakt Debby Hughes hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful tag Inge! Love the textured tag and pretty patterned paper!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top