Wannabee 10 Minute Craft Dash Card!


Hee hallo en goedemorgen! Vandaag een kaartje welke ik al een tijdje geleden heb gemaakt. Twee weekjes geleden had ik mijn eerste Skype ervaring met Cornelie, überhaupt mijn allereerste Skype ervaring. Ik was op het "briljante" idee gekomen om ook meteen samen een uitdaging te doen. Eentje van Paulina's Pink Posh, de 10 Minute Craft Dash.Oftewel maak een kaart in 10 minuten! Okee. Dus. Daar gingen we dan...5 minuten verder had ik een kaart gesneden en een tag bestempeld. Ha! Nog 5 minuten...zuchtzwijgploeter ennnn toen was de tijd al om. He? Gelukkig was ik niet alleen ook Cornelie was niet klaar :P Conclusie 10 minuten lijkt best lang maar is echt zó om en... het is écht een uitdaging!

Toch was het best hilarisch hahaha, hoeveel troep kun je maken in 10 minuten...uuuh best veel dus. Uiteindelijk nog lekker gebept, kaartje is in de prullenbak beland want nee op deze manier in 10 minuten plak en knip ik niet recht. We vonden dat we toch een kaart moesten maken met bovenstaand kleurenschema dus bij deze! Kaart heeft een basis van BSC Marshmallow 4,75"x 5,5" Inch. Ik heb diverse cirkels uitgestanst met Circle Set 1 STAX Die-namics. Hartje is gemaakt met Rustic Hearts Die-namics, de grote tag met een Tag uit de Tradtitional Tags STAX Die-namics. Het kleine tagje heb ik gemaakt met Clearly Besotted Stamps Tag Along stempelset en de bijpassende Tag Along Die Collection. Het mooie designpapier is van SU.

Ik geef niet op en ga zeker nog een keer de 10 minute Craft Dash doen. Gewoon. Voor de leuk :) Maar dan beter voorbereid als dat ik nu was hihi. Word vervolgd!

Ik ben erg benieuwd wat Cornelie heeft gemaakt, clicken jullie mee naar Colorful Cornelie?
Een hele fijne dag!
Inge

   


7 opmerkingen

 1. Hihi, ik had het van Cornelie al gehoord hoe het was gegaan, LOL (-:
  De kleurencombi is leuk! Mooie stempelset ook. Echt een plaatje in zijn geheel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie het voor me hihi....zou voor mij ook niets zijn....dit is in ieder geval n super mooi kaartje geworden! Mooie kleurencombinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, 10 minuten! Moeten jullie het ook niet overdrijven he? ahha ik ben wel benieuwd wat er in de prullenbak is beland. Deze kaart vind ik in ieder geval super leuk, gave kleurencombi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi je moet er maar opkomen zeg! Klinkt wel echt super leuk, gezellig en inderdaad een mega uitdaging om in 10min een kaartje klaar te hebben!.. Ik weet wel zeker dat het ons ook echt niet zou lukken hihi. Maar het kaartje wat je alsnog gemaakt hebt is weer prachtig zeg :). erg mooi dat blauw grijs en rood! en een hele leuke skets! Wij wachten vol spanning af tot het vervolg van de 10 minute craft dash!

  Liefs, De hobby droom

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, doe er maar gewoon iets langer over hoor!! Vind h'm super mooi!!
  Was gezellig, dus tot de volgende Skype date!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtig zeg rust in de kaart vind mooi ,jammer dat tekst stempel uit verkocht is gr tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Inge
  Wat een prachtige kaarten heb je weer gemaakt heerlijk om rond te kijken en inspiratie op te doen, dank daarvoor.
  Tineke xx

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top