Schetsuitdaging #10 en Feest!

{ For the MFT Teaser Post, please scroll down a bit. Thank you }

Een speciale schets deze keer Bij Oma Dee want het is Feest! 16 November bestaat Bij Oma Dee 2 jaar en dat gaat gevierd worden, zowel in de winkel als op het blog. Sandra heeft de schets gemaakt en als je meedoet met de schets uitdaging dan is het de bedoeling dat je de schets combineert met het thema Feest. Op het Bij Oma Dee blog vind je de creaties van het DT genoeg inspiratie dus om zelf aan de gang te gaan, doen hoor want de prijs is absoluut de moeite waard!

Mijn kaart is gemaakt met als basis Bazzill Card Shoppe Marshmallow, daarop een matje van BSC Gummy Worms en daarop weer een matje van BSC Marshmallow allemaal opgeplakt met foam tape. Daarna heb ik strookjes gemaakt met de Fishtail Flags STAX Die-namics en Carta Bella Wildflower. De rondjes zijn gemaakt met de Circle STAX Set 1 en 2. De tekst Happy Birthday en Hooray I'ts Your Day komen van de LJD Birthday Greetings stempelset. De tekst HB is gestempeld op een uitgestanste Say What Die-namics. Vogeltje is een button komt uit eigen collectie en het touw is Hemptique Hemp Cord Zwart. De gestempelde tekst aan de onderkant is gemaakt met een stempel van Kaiserkraft-Laugh

Doe gezellig mee met de schets uitdaging, maak je eigen creatie aan de hand van de schets en plaats deze op het blog van Bij Oma Dee, succes!

Inge

   

5 opmerkingen

 1. Zó gaaf Inge!! Geweldige tekststempel (onderkant kaart) spijt dat ik die niet meegenomen heb ;) en de button LIEF!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie sketch en supergave uitvoering!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooooooooooooooooi!
  Fijne avond, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal te gek vind ik 'm! Mooie kleuren heb je eruit gepikt en die stempel is super tof op de achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top