Build A Card-Kit December, Kaart #4

Goedemorgen, vandaag kaartje 4 die als uitgewerkt voorbeeld is bijgesloten bij de Build A Card-Kit van December.

Snijd een stuk BCS Marshmallow van 10,8 x 28 cm. Dit is de helft van het vel cardstock in de lengte doorgesneden. Ril en vouw dubbel, dit is de basis van je kaart. Snijd een kleiner stuk BCS van 8,5 x 14 cm plak dit foam tape op het midden van de basis kaart.
Snijd een printje van het Echo Park Paper Keepin'Cozy op passend formaat en plak dit op de basiskaart (zie voorbeeld) Snijd het streepjes papier op een formaat naar wens. Plak op. Snijd een rechtoekig stuk BCS Icymint, plak op. Snijd een effen stukje designpapier, maak met de hoekpons een ronding en plak daarna op het BCS IcyMint. Snijd een strookje uit het designpapier( ik heb hier voor de uiltjes gekozen) Plak op.

Snijd met de Tag Along Die een tagje uit.(of snij zelf een klein tagje) Stempel hier met Versamark een tekst op uit de A Little Sentimental stempelset van Clearly Besotted Stamps bestrooi met wit embossingpoeder en verhit. Haal een touwtje door de tag en plak met foamtape op. Snijd een bloem uit met de Botanical Beauty Die-namics, kreukel deze een beetje en plak een Resin Flower in het midden. Haal wat zilverkleurig garen nonchalant over de bloem heen en plak aan de achterkant van de bloem vast met dubbelzijdig tape.

Plak de bloem op de kaart. Plak hier en daar nog een glimmertje, sequins of rhinestones.

Fijn weekend allemaal!
Inge

   

7 opmerkingen

 1. O zo mooi!!! Had hm natuurlijk een poos terug al mogen bewonderen, maar kan het niet laten op je blog ook even wat te zeggen. De mensen met een Card kit boffen maar met jou en je super mooie voorbeelden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is zeker mooi! Leuk papier en het tagje en de grote bloem zijn er erg leuk bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart Inge.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gemaakt! en origineel.
  Groeten van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hé, waar heb ik deze eerder gezien? hahahah grapje! Ik vind hem geweldig mooi, helemaal toppie, wat een bofferds zijn die BACK-leden. Zeer inspirerend weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gorgeous card. Love all the details.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top