MFTWSC156, Love Today and Every Day

-Card Size 4,25" x 5,5" Inch-
Hee hallo allemaal, het is woensdag dus weer tijd voor een nieuwe schets van My Favorite Things Stamps, nummer 156! Vandaag 1e Kerstdag en de tekst die op deze kaart staat is dan ook zéér toepasselijk.

Kaart is gemaakt met als basis Bazzill Card Shoppe in diverse kleurtjes. De laatste laag BCS Marshmallow heb ik bestempelt met de Typewriter Text Background stempel en MFT Premium Dye Ink Bubblegum. Daarna heb ik uit designpapier het rondje uitgestanst met de Pierced Circle STAX Die-namics, de tekst bubble met LLD Insert It-Speech Bubble Frame Die-namics en de gestitchte rand met een Die-namics uit de Bleuprints 1. De tekst LOVE is zwart cardstock gestanst met LLD Accent It-Celebrate. De gestempelde tekst komt van de Celebrate Big stempelset die je gratis krijgt als je deze maand bij MFT voor 60 dollar besteld :) Verder heb ik Soda Pop Top van SU gebruikt, daaronder zilverkleurig garen en tot slot nog hier en daar wat glim.

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik het negatief gebruikt van de LLD Accent It-Speech Bubble Frame welke ik overhield van de voorkant van de kaart. De gestempelde tekst is wederom van de Celebrate Big stempelset.
Doe gezellig mee en plaats je gemaakte kaart met deze schets op het MFT Blog!Je hebt de tijd tot en met volgende week Dinsdagavond. De wekelijkse prijs is een een gift voucher van $ 15 maar als je een kaart maakt met MFT producten dan heb je de kans om een gift voucher van $20 te winnen! Succes :D

Allemaal een héle fijne Kerstavond!
Inge

   

5 opmerkingen

  1. Das een toffe schets! En ik vind jouw binnenkant al een kaart op zich haha. Wat heb je je toch weer leuke producten gecombineerd, I like!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top