MFT Creative Challenge - Spell It Out

-Card Size 5,5" x 4,25" Inch-
"Hi everyone, and welcome to this month's My Favorite Thing's Creative Challenge! Our Design Team Creative Challenge  is a monthly feature where we challenge our Design team to explore their creative side using a specific theme, product or technique. This month it's all about Spell It Out be sure to check the MFT Blog for a list of all the designers who have creative solutions for you today!"


Dus vandaag weer de maandelijkse MFT Creatieve Uitdaging, deze maand is het Spell It Out oftewel maak een persoonlijke kaart/project met bijvoorbeeld de leuke alfabet Die-namics. Mijn eerste kaartje is gemaakt voor onze jongste die volgende week 14 wordt. Cliché tijd vliegt maar het is écht zo. Zo liggen ze als baby'tje in je armen en ineens gaan ze alleen, met vriendinnen naar de stad met de trein *zucht*

Basis is gemaakt van Bazzill Card Shoppe, daarop met foam tape een laagje zwart en daarop weer een laagje wit. De cirkels zijn uitgestanst met de Stitched Circle STAX Die-namics. Op de uitgestanste fishtail heb ik een tekst gestempeld uit de Celebrate Big stempelset met MFT Premium Dye Ink Black Licorice. De pijl heb ik met de LLD Lead The Way Die-namics gemaakt. De letters zijn uit zwart cardstock gestanst met de High-Rise Alphabet Lowercase Die-namics.

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik de letters uit zwart cardstock gestanst met de High-Rise Alphabet Lowercase Die-namics. De tekst bubbel is gemaakt met de Say What? Die-namics en daarop een tekst uit de Lollipop Additions-Birthday en met MFT Premium Dye Ink Black Licorice gestempeld

-Card Size 4,25" x 5,5" Inch-
Voor mijn tweede kaartje wilde ik graag aan de gang met de leuke cameraatjes uit de laatste release. En wat voor tekst past er beter bij een camera als de tekst.... Smile! die ik uit heb gestanst met de High-Rise Alphabet Lowercase Die-namics. De achtergrond is gestempeld met de Typewriter Text Background en MFT Premium Dye Ink Natural. De camera is uitgestanst met LLD Cute Cameras 2 Die-namics. Op de achtergrond zie je ook twee doilies uitgestanst met de  Delicate Doilies Die-namics (deze maand gratis! bij een bestelling van  $60 of meer bij de MFT Boutique) Verder nog een hartje van de Staggered Hearts Border Die-namics uit glimmer paper, hier en daar wat enamel dots en bling...klaar!

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik weer de Typewriter Text Background gestempeld met MFT Premium Dye Ink Natural. De XOXO is gestanst met de High-Rise Alphabet Lowercase.

Klik je nog even door naar het MFT Blog? Voor nog meer inspiratie en Spell It Out Kaarten/Projecten.
Fijne dag,
Inge

   

8 opmerkingen

 1. heey inge,

  wow die zijn allebei gaaf geworden!!! prachtig papier heb je trouwens gebruikt.

  groetjes femke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Te gek weer, stoere kaarten!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi beide. Masr de tweede...wauw! Wat mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gorgeous cards Inge, I love the papers/colours you have used and your designs are amazing as ever :0)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn ze weer mooi!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Both are STUNNING!!! Gorgeous colors and layouts!!

  Crafty Hugs!
  Meredith

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I am in love with these cards Inge!! Stunning work!!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top