MFTWSC158, Happy Birthday

-Card Size 5,5"x4,25" Inch-
Hee hallo, het is woensdag dus weer tijd voor een nieuwe schets van My Favorite Things Stamps, nummer 158!

Mijn kaart is gemaakt met als basis BCS Marshmallow, daarop verschillende matjes cardstock en designpapier. Om de cirkels te maken heb ik gebruik gemaakt van de Circle STAX Set 1, en Circle STAX Set 2 Die-namics. Als laatste heb ik een cirkel uit MFT Cardstock Berrylicious gestanst met de Stitched Circle STAX Die-namics en daarop heb ik met MFT Premium Dye Ink Berrylicious een tekst gestempeld uit de Birthday Sentiments stempelset. Een onwijs goede en leuke set om als basis in je stempelverzameling te hebben! De hartjes zijn uitgestanst met de Staggered Hearts Border Die-namics. De Hello is gemaakt met de Happy Hellos Die-namics. De combinatie van een tekst stempelen met een Die-namics tekst vind ik altijd supermooi!

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik weer een cirkel uitgestanst met de Stitched Circle STAX Die-namics. De tekst komt van de Birthday Sentiments stempelset en is met Berrylicious inkt gestempeld. De hartjes border is gemaakt met de Staggerd Hearts Border Die-namics.

Doe gezellig mee en plaats je gemaakte kaart met deze schets op het MFT Blog!Je hebt de tijd tot en met volgende week Dinsdagavond. De wekelijkse prijs is een een gift voucher van $ 15 maar als je een kaart maakt met MFT producten dan heb je de kans om een gift voucher van $20 te winnen! Succes :D

Allemaal een héle fijne avond!
Inge

   

7 opmerkingen

 1. Wat een heerlijk fris kaartje! Helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig tof kaartje inge!
  Groetjes, fijne avond, Mariken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is weer een errug gaaf kaartje geworden.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So gorgeous Inge!! LOVE the colors and the subtle patterns! Those red hearts are fabulous!!

  Crafty Hugs!
  Meredith

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top