1 Day Until MFT March Release!

-Card Size 5,5" x 4,25" Inch-
Het is weer countdown bij My Favorite Things Stampsnog 1 dag tot de Maart Release yahoooooo! De afgelopen dagen hebben jullie weer een voorproefje gezien van álle nieuwe stempelsets en Die-namics die worden gereleased op Dinsdag 11 Maart (voor ons Dutchies Woensdag 12 Maart om 04.00 s' nachts) in de MFT Boutique. Meer details hierover kun je lezen op het My Favorite Things Stamps BlogVandaag laten we jullie voorbeelden zien gemaakt met: Roughing It, Roughing It Die-namics, Tall Grassy Edge Die-namics en In The Wilderness Background.

Door mijn kaartje kwam ik meteen in de vakantie stemming, niet dat wij nu kamperen maar we staan wel op een camping en logeren in een eenvoudige bungalow. (Geen natte voeten met regen en geen wc delen met 185 andere mensen :P) De Roughing It stempelset en Roughing It Die-namics zijn zo leuk om iemand een fijne vakantie of juist welkom thuis kaartje te sturen. En sowieso natuurlijk om bij je vakantie foto's te gebruiken...cool! Het zonnetje is een golden oldy en is de Sunshine Die-namics. De lay out is gemaakt met de Bleuprints 13 Die-namics.

-Inside Card-
Voor de binnenkant heb ik de boompjes uitgestanst met de Roughing It Die-namics. De tekst is gestempeld en komt van de Roughing It stempelset.

Voor nog meer geweldig gave voorbeelden met deze CUTE set, HUGE prijzen(!) én informatie surf gauw naar het My Favorite Things Stamps Blog.

Veel plezier met het hoppen voor nog meer voorbeelden en inspiratie en...tot vannacht ;) of morgen!
Inge

   

11 opmerkingen

 1. Errug geinig deze set ook. Wat een tof kaartje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er gaaf, en inderdaad de vakantie gevoelens komen meteen boven!

  groetjes, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awesome card. Love the Happy with the tree inside.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love the added string behind your sentiments, great job!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a great job you've done on your inspirational sample. I love how you did the inside as well.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top