3 Doosjes op een Rij


Hee hallo, zomaar nog een post op de Zondag :o) Drie kleine doosjes op een rij gemaakt met de LJD Square Pillow Box een schattig klein doosje op een formaat van 2,8" Inch x 2,5" Inch (ongeveer 7,1 cm x 6,3 cm) leuk voor een kleine traktatie, een bonbondoosje voor na een Dineetje of maak er een aantal in een mandje gevuld met eurootjes als een jarige geld vraagt.

De bloem en het labeltje komen van de Bleuprints 5 Die-namics. De gestempelde tekst komt van de LJD Birthday Greetings stempelset en is gestempeld met MFT Black Licorice 

   Tweede doosje heb ik eerst uit designpapier gestanst (Simple Stories) met de LJD Square Pillow Box Die-namics. De mooie kleine doily is gemaakt met één van de Mini Doily Circles Die-namics. De tekst van LJD Homespun Hearts is gestempeld met MFT Black Licorice op een uitgestanst labeltje van de Bleuprints 1 Die-namics.

   En last but not least doosje nummer 3! Het doosje is weer uit designpapier (Simple Stories) gestanst met de LJD Square Pillow Box Die-namics. Daarna heb ik de MPD Fancy Butterflies Die-namics uit vellum en designpapier gestanst en op elkaar geplakt (alleen het lijfje) Labeltje komt van de Bleuprints 1 Die-namics en is bestempeld met een tekstje van de LJD Gift Card Greetings II stempelset en MFT Black Licorice.

   Fijne avond en tot morgenochtend!
Inge

12 opmerkingen

 1. Zo schattig, dit formaat. Heel leuk versierd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blijven superleuk deze kleine pillow boxjes! Erg tof ook met dit papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben jij lekker bezig geweest de afgelopen week. Vind je kaarten natuurlijk weer geweldig, maar ook deze doosjes, zo lief! Die achtergrondstans van MFT is wel helemaal te gek, hoor! ZO mooi hoe jij 'm in het wit hebt gedaan! Fijne avond nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk al die leuke ideetjes van jou, je hebt weer flink je best gedaan ;) !!
  Fijne avond nog en lieve groet,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love your pillow boxes Inge! Gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo lief deze doosjes! Ze blijven zo leuk.....mooi papier heb je gebruikt, vooral de eerste!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hartstikke toffe doosjes, wat zijn ze leuk in die verschillende designpapiertjes!
  Groetjes, Mariken

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top