MFT March Release Rewind


Hee hallo een hele goede morgen allemaal! Vandaag kunnen jullie hier én op het My Favorite Things Stamps Blog nóg meer inspiratie vinden met de allernieuwste stempels en Die-namics.

-Card Size 5,5" x 4,25" Inch-
Kaartjes vandaag zijn met de focus op de nieuwe Pure Innocence stempeltjes, altijd lief en superleuk om te paperpiecen wat ik dus ook gedaan heb. Lay out is gemaakt met de Bleuprints 13 Die-namicsPI Stirrup Some Fun haar pony is gekleurd met Copic's zijzelf heeft een gepapierpieced setje aan met cap en laarsjes. De tekst Trot On betekend zoiets als draaf door of dribbel door, ja ik moest het ook opzoeken hahaha ;)

-Inside Card-
Binnenkant van de kaart is opgevrolijkt met PI gestempeld en de bijpassende tekst is gestempeld met Black Liroice op een uitgestanste banner van de Bleuprints 13 Die-namics 

-Card Size 4,25"x 5,5" Inch-
Tweede kaartje is gemaakt met Pure Innocence I'm All Ears is met de bijbehorende teksten natuurlijk heel erg geschikt om te gebruiken voor een paas kaartje maar de andere tekstjes maken haar ook toepasbaar voor elk ander moment van het jaar. De lay out is gemaakt met Bleuprints 13 Die-namics. PI heeft een gepaperpieced jurkje aan en is verder gekleurd met Copics.

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart is PI gestempeld op een uitgestanste achtergrond van de Bleuprints 13 Die-namics samen met een bijpssende tekst.

Klik nu gauw naar het MFT Blog voor nóg véél meer inspiratie, veel plezier!
Een hele fijne dag!
Inge

   

7 opmerkingen

 1. Leuke kaartjes Inge. Ik vind dat paper piecen altijd leuk om te doen. Fijne dag vandaag! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het 'hebben,hebben,hebben'- gehalte is wéér gegroeid... pff, wat een gave spulletjes zijn het toch! Leuke kaartjes heb je ermee gemaakt, erg tof!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze allebei weer geweldig, die eerste PI stempel word een must have( met een paar van die paarden meiden is huis!!)

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. superleuk! om deze stempels zou ik ook wel willen leren kleuren! ze springen er wat mij betreft echt uit, boven alle andere inkleurstempels, die ik vaak te kinderachtig vind...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi trot on, dat was het eerste wat ik dacht; wat betekent t eigenlijk hihi, bedankt voor het opzoeken ;-)
  Zeer lief kaartje de eerste, ook weer van kleur. De tweede met de konijnen oren is dan geloof ik weer niet zo mijn ding. Maar das persoonlijk uiteraard!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Inge, you've made two super sweet PI cards...I LOVE both of them too bits. LOVE how you've used Bluprints 13 too!
  Hugs,t

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inge, these are great!!! Love all the girls clothes that you paper pieced!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top