Hershey's Gift!


Goedemorgen allemaal, he heerlijk weekend! Ik hou van de zaterdagen maar dat heb ik vast al ergens op mijn blog eerder verteld :o) Vandaag een postje speciaal voor een lieve FB/Blog vriendin, een paar weken geleden vond ik ineens een zak met Hershey's op de mat. Zomaar, omdat ze aan mij gedacht had toen ze een tripje naar the USA maakte (en ook bij Kim van My Favorite Things Stamps op bezoek was *waaaaah*) ze dacht dat ik wel wat leuks kon knutselen met de overbekende Hershey's chocolaatjes. Hoe cool is dat! Nou hier is dan mijn eerste projectje Ingeborg, nogmaals onwijs bedankt. (Ze smaken heeeerlijk!)


Dit schattige papieren bonbonnetje is gemaakt met de Envelope Punch Board. Ik heb eerst een strook Blending Card by X-Press It bestempeld met LJD Spring Background en MFT Premium Dye Ink Bubblegum.  Daarna geponst met de EPB, gevouwen en geplakt zodat het een grote bonbon lijkt.De lieve banner is gemaakt met Blueprints 10 Die-namics, de ienimini tekst is gestempeld met een tekstje van de LJD Homespun Hearts stempelset. Chocolaatjes erin en klaar!


En ach alleen is maar alleen dus heb er nog eentje gemaakt de chevron stempel is ook van de LJD Spring Background stempelset en is gestempeld met MFT Premium Dye Ink Electric Red. De banner is weer gemaakt met Blueprints 10 Die-namics.

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend!
Inge

   

5 opmerkingen

 1. Wat een superleuk idee weer...ze zijn schattig!!
  Tot morgen, groetjes en en geniet van je zaterdag, Mariken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat gaaf Inge, ook dit is weer een leuke om na te gaan maken hihi.
  de inhoud ziet er ook lekker uit.
  groetjes rian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmm, wat een lekk... uhm leuk kadootje.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk en lekker!
  Tot morgen, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk en lekker! ;)
  Tot morgen! X

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top