MFT Creative Challenge, Crafting for the Men in Your Life


"Hi everyone, and welcome to this month's My Favorite Thing's Creative Challenge! Our Design Team Creative Challenge  is a monthly feature where we challenge our Design team to explore their creative side using a specific theme, product or technique. This month it's all about Crafting for the Men in Your Life be sure to check the MFT Blog for a list of all the designers who have creative solutions for you today!"

-Card Size 4" x 4" Inch-
Vandaag weer de maandelijkse uitdaging, deze maand de uitdaging knutsel iets voor de man(nen) in je leven.
Met Vaderdag bijna op de stoep kunnen de meesten van ons wel wat inspiratie gebruiken om een mannenkaart te maken, tuurlijk ook altijd handig voor verjaardagen en andere feesten en partijen. De eerste kaart is voor een stoere boy gemaakt, ik heb een kaart basis gemaakt van MFT Sweet Tooth Cardstock en daarop een lay out met de Blueprints 7 Die-namics en de LLD Accent It-Rock and Roll. De grote spetter komt van de DC Jumbo Abstract Art op de achtergrond is met MFT Premium Dye Ink Kraft op een MFT Kraft Cardstock panel gestempeld. De tekst Live Loud komt van de LLD Document It-Rock On

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik weer een panel gestanst met de Bleuprints 7 Die-namics en de achtergrond gestempeld met een spetter stempel van de DC Jumbo Abstract Art. De tekst komt van LLD Document It-Rock On

-Card Size 5" x 5" Inch-
Tweede kaart is met een MFT Sweet Tooth Cardstock als basis van start gegaan. Daarna heb ik de lay out opgebouwd met Blueprints 7 Die-namics. Het kraft panel is bestempeld met de Wood Plank Background. Daarna heb ik een tag uitgestanst met de Pierced Traditional Tags STAX Die-namics en deze bestempeld met de Grid Background. De teksten zijn gestempeld met de Sending Thanks stempelset.

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik een bijpassende tekst van de Sending Thanks stempelset gestempeld, de ster was een left over van de eerst kaart en deze heb ik een stukje in de Hello tekst gestoken die ik heb gestanst met Blueprints 7 Die-namics.

Klik je nog even door naar het MFT Blog? Voor nóg meer inspiratie en Kaarten/Projecten met als thema Crafting For The Men in your Life.

Oh en voordat je gaat, er is op het moment een hele grote SALE bij My Favorite Things Stamps dus...sla je slag ;o)
Fijne dag,
Inge

   

11 opmerkingen

 1. AWESOME cards Inge!! So well put together :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. As usual, your cards are phenomenal. Thank you.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. very creative, thanks for the inspiration.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stoer en echt leuk!
  Jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn vanuit Amerika, ik zou wel weten wat ik zou willen hebben... (-;

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I am so loving these cards Inge!! Perfect masculine cards!!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top