MFTWSC181, Ahoy!

-Card Size 4,25" x 5,5" Inch-
Hee hallo, vandaag op mijn blog een kaartje gemaakt met My Favorite Things Stamps schetsnummer 181.
Mijn kaartje is gemaakt met als basis Sweet Tooth Cardstock, daarop een laagje Nightshift Blue, Kraft en Sweet Tooth Cardstock. Het laatste laagje cardstock heb ik bestempeld met de Grid Background en MFT Hybrid Ink Kraft. Uit Wild Cherry Cardstock heb ik met de Horizontal Stitched Strips Die-namics een vlak uitgestanst. Daarop heb ik van Tangy Orange een cirkel met de Stitched Circle STAX Die-namics uitgestanst. De gave reddingboei en het anker heb ik gemaakt met de Let's Get Nautical Die-namics. Tekst is gestempeld met MFT Hybird Ink Steel Grey en de stempelset DC Go Overboard. Tuurlijk nog een touwtje ,waar zouden we zijn zonder touwtjes ;o), en twee candy dots.

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik nogmaals een cirkel gestanst met de Stitched Circle Die-namics daarop een bijpassende tekst gestempeld en met de Making Waves Die-namics golfjes uitgestanst.

Doe gezellig mee en plaats je gemaakte kaart met deze schets op het MFT Blog!Je hebt de tijd tot en met volgende week Dinsdagavond. De wekelijkse prijs is een een gift voucher van $ 15 maar als je een kaart maakt met MFT producten dan heb je de kans om een gift voucher van $20 te winnen! Succes :D

Allemaal alvast een héle fijne avond en een gezellig weekend!
Inge

   

4 opmerkingen

 1. Erg leuk zeg! Heerlijk het maritieme, blijf ik leuk vinden. Erg mooi van kleur ook weer. Erg tof kaartje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij weet van een simpele schets altijd iets super leuks te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige kaart weer. Ik ben dol op dit nautische thema :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart, heerlijk frisse kleuren, en die stijl van jou....., zo GAAF!!

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top