MFT July Release Rewind


Hee hallo een hele goede morgen allemaal! Vandaag kunnen jullie hier én op het My Favorite Things Stamps Blog nóg meer inspiratie vinden met de allernieuwste stempels en Die-namics.

-Card Size 4,25" x 5,5" Inch-
Mijn eerste kaart is gemaakt met als basis Smooth White cardstock. Daarop heb ik een laagje design papier geplakt. De tag heb ik uit Grout Gray cardstock gestanst met de Tag Builder Bleurprints 1 Die-namics. Daarop twee strookjes uit design papier gestanst en daarop de prachtige vlinder van MPD Fancy Butterflies die ik heb gestanst uit vellum en design papier. De tekst is gestempeld met MFT Hybrid Ink Chocolate Brown en BB Sweet Birthday Wishes.


-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik een paar Die-namics genomen van de Tag Builder Blueprints 1 Die-namics en deze gestanst. De cirkel is uit Grout Gray cardstock gestanst met daarop een tekst van BB Sweet Birthday Wishes


-Card Size 4,25" x 5,5" Inch-
Mijn tweede kaart is weer gemaakt met Smooth White cardstock. Daarop heb ik drie cirkels gestanst uit DP met de Pinking Edge Circle STAX Die-namics. De tag is gemaakt met de Tag Builder Blueprints 1 Die-namics en één keer uit Grout Gray gestanst en één keer uit vellum. De Grout Gray tag heb ik bestempeld met de Birthday Background. Happy is uit Chocolate Brown cardstock gestanst met de Happy Die-namics


Als je het vellum wegschuift zie je daaronder de tekst Happy Birthday uit de LJD Celebrate You gestempeld met MFT Hybrid Ink Chocolate Brown.

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik de cadeautjes gestempeld met MFT Premium Dye Ink Grout Gray en de tekst met MFT Premium Dye Ink Chocolate Brown. Beide komen van de LJD Celebrate You.

Klik nu gauw naar het MFT Blog voor nóg véél meer inspiratie, veel plezier!
Een hele fijne dag!
Inge

   

12 opmerkingen

 1. Mooi mooi mooi mooi mooi mooi mooi ;-) ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love your cards and the pretty color combo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love the subdued colors. Great insides too.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk allemaal zeg...tof!!
  Groetjes, Mariken xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Inge wat is dat toch mooi als je iets met vellum uitstanst. Ik moet dat echt eens gaan proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De tag is heel gaaf! De bovenste kaart vind ik helemaal super.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top