4 Days Until MFT August Release!


Het is weer countdown bij My Favorite Things Stampsnog 4 dagen tot de Augustus Release yahoooooo! De komende dagen zullen jullie weer een voorproefje krijgen van álle nieuwe stempelsets en Die-namics die worden gereleased op Dinsdag 12 Augustus (voor ons Dutchies Woensdag 13 Augustus om 04.00 s' nachts) in de MFT Boutique. Meer details hierover kun je lezen op het My Favorite Things Stamps BlogVandaag laten we jullie voorbeelden zien gemaakt met: Office Space Die-namicsOffice Space stamp setWriting Tablet Background.

 -Card Size 4,25" x 5,5" Inch-
Kaart is gemaakt met als basis Sweet Tooth Cardstock, daarop heb ik een rechthoekje gesneden  van Berrylicious cardstock en deze bestempeld met de Writing Tablet Background en MFT Hybrid Ink Berrylicious. De schuine afgesneden delen zijn uitgesneden met de Blueprints 18 Die-namics.  Het vel Natural cardstock is bestempeld met MFT Hybrid Ink Natural en de Cheesecloth Background. De veertjes zijn uit Grout Gray cardstock gesneden met de LLD Accent It Feathers and Arrows. De tekst komt van de Office Space Stampset.

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik een rechthoekje van Berrylicious cardstock gesneden en bestempeld met de Writing Tablet Background en MFT Hybrid Ink Berrylicious. De tekst is wederom van de Office Space Stampset en MFT Hybird Ink Steel Grey.


Voor meer inspiratie, HUGE prijzen(!) én informatie surf gauw naar het My Favorite Things Stamps Blog.

Veel plezier met het hoppen voor nog meer voorbeelden en inspiratie en...tot morgen!
Inge

   

3 opmerkingen

  1. een hele leuke kaart werd het zo ! geslaagd, ben benieuwd naar de andere spulletjes
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Very lovely card. Thanks for sharing your idea with us.

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top