Mix and Match #14, Crafty Friends


Goedemorgen allemaal, vandaag weer de maandelijkse Mix en Match post van Sandra, Mariken, Ellen, Inge en mijzelf. Deze keer mocht ik het pakketje verzorgen ^_^ De M&M's vond ik erg toepasselijk voor de afkorting van ons team hihi dus die moesten erbij in het pakket. De tag heb ik gemaakt met de My Favorite Things Well-Connected Alphabet. Een uitkomst als je nog niet zo'n pro ben in handlettering.


Het kaartje wat ik heb gemaakt met het materiaal uit het pakket heeft een basis van wit cardstock (uiteraard ;-)) De teksten komen van een nieuwe stempelset van Alt and New en is zo gaaf. Perfecte tekstjes om al je creatieve vriendinnen een kaartje te sturen. En met deze vriendinnen blogpost vond ik de tekstjes wel heel toepasselijk. Ik kocht de set bij Doe @ Ding


Een bijpassende envelop is zo gemaakt en geeft net dat beetje extra aan je post.

Ik klik snel naar Sandra, Mariken, Ellen en Inge ga je mee? Ben ontzettend benieuwd wat zij hebben gemaakt! Een hele fijne dag gewenst, ik zit as we speak in de trein richting OLVG voor mijn zes wekelijkse shot Inflectra, houdoe!

Liefs,
Inge

11 opmerkingen

  1. Het was een geweldig pakket, Ing! En wat waren de M&M's toepasselijk en lekker (heb ze netjes gedeeld met Joost, hihi). Je kaartje is superleuk, geweldige tekstjes. Bijpassend envelopje maakt het af. Enjoy your shot ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oohhh wat een supergaaf kaartje Ing! Geweldige stempels ook....Ik heb letterlijk en figuurlijk genoten van je pakketje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En ook ik heb mijn M&m-etjes gedeeld met Hans, hij boft mee. Echt een heerlijk pakket was dit, een feest om de leuke spullen mèt wobble te gebruiken! Gaaf kaartje met en hele toffe stempel erop, een must-have, hihi! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een ontzettend leuk pakketje heb je samengesteld! Die M&M's zijn leuk bedacht! Het kaartje wat je gemaakt hebt ziet er erg leuk uit. Die stempels van Altenew zijn super.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Joh, na die workshop van mij kun jij dat letteren toch prima zelf! ;-) ha ha prachtig kaartje, die Altenew stempel is geweldig, hij staat ook op mijn wishlist!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou Nicole, ik zou best nog een lesje ( of twintig) kunnen gebruiken hoor hahaha. Ook zeker voor de gezelligheid ^_^

      Verwijderen
  6. Wat een ontzettend leuk pakket. Een heerlijk kaartje heb je ermee gemaakt en die teksten zijn echt geweldig. Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel erg tof pakket en ook een mooie kaart!! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. een heerlijk pakketje zo te zien, heel toffe kaart met enkel mooie materialen en tekststempels, zonder afbeelding! supers!
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nou, daar komt spuit 11 :-) Dank je wel voor je super mooie pakketje. Je weet, de M&M's waren snel op hier! Geweldige kaart Ing, mooie tekst ook!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top