Mix en Match #15, Make Wish


Goedemorgen allemaal, allemaal een fijn weekend gehad? Ik zit nog na te genieten van de workshop bij Doe @ Ding die ik afgelopen zaterdag mocht verzorgen samen met Angela.Wat een feestje was het met allemaal razend enthousiaste MFT fans. In september mag ik weer, ook deze zit al vol maar wie weet volgt er nog meer... ;-) En of ik zelf nog geshopt heb, uh ja uiteraard maar heb het bescheiden gehouden, de vakantie komt eraan!

Vandaag weer de maandelijkse Mix en Match post van Ellen, Inge, Inge (you're here), Mariken en Sandra. Inge mocht deze maand het pakket verzorgen. Het werd een pakketje met zachte tintjes en heul veul roze. Ik heb een mix gemaakt van SU (achtergrond stempel) en MFT (teksten en spetterstempel) Was eerst even een dingetje dat vele roze maar hee dat is juist het leuk van onze Mix en Matchjes, je werkt met kleuren en materialen die je wellicht niet meteen zelf uitkiest. Ing het was een gaaf pakketje, nogmaals dank je we!

Ingrediënten:
Materialen : Mix en Match by Inge Blom
MFT Die-namics: Stitched Rectangle STAX, Cup of Tea (kleine tagje)
MFT stempels: Distressed Patterns, Handwritten Happiness
SU Stempel: Writing Notes background stamp


Ik klik snel naar SandraMarikenEllen en Inge ga je mee? Ben weer ontzettend benieuwd wat zij hebben gemaakt! Een hele fijne dag gewenst! Volgende maand geen Mix en Match post dan genieten we allemaal heerlijk van onze vakanties, Tschüß und Auf Wiedersehen ;-) In september zijn we weer terug.

Liefs,
Inge

5 opmerkingen

 1. Mooi!! Wat en tof kaartje komt er weer uit je handen! Leuk zo, met die teksten! Vakantie...ga je binnenkort al? Heerlijk he, ga maar lekker genieten, na dit jaar!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Inge gaaf kaartje weer, deze pakketjes zijn zeker niet te koop en jammer dat doe@ding alweer vol is
  had ook graag gekomen stuur Marlous wel ff een mail misschien valt er iemand uit. Groetjes Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij wist wel raad met heul veul roze (zie trouwens ook best heul veul groen bij jou ;-)). Superleuk kaartje met een hele gave tekst in de witte cirkel (mooi lettertype). Gaan jullie bijna weg? Geniet heerlijk van de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal geslaagd. Toffe combinatie van kleuren, inkten en stempels.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top