MFT February Release Countdown Day 5


Hallo en goedemorgen! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 6 februari om 10.00 PM ( voor ons woensdag 7 februari 03.00)


Ik vind het ontzettend leuk om kaarten te maken met een verrassing erin dat zal voor mijn vaste lezers geen verrassing zijn ;-) MFT Stamps komt uit met superleuke Die-namics en bijpassende stempels voor iedereen die daar ,net als ik, dol op is.

Voor vandaag maakte ik een Gift Card kaart hihi op de voorkant de mooie nieuwe Big Birthday Die-namics in combinatie met het schattige vliegende kipje uit de Party Animals stempelset. Eén van de ballonnetjes heb ik gepaperpieced met een stukje DSP uit het Hearts and Stripes Paper Pack. De inkeping voor de Gift Card maakte ik met de Gift Card Window Die-namics (morgen meer met deze fantastische Die-namics) En de tekst erbij komt natuurlijk geweldig uit als je per ongeluk een verjaardag bent vergeten en/of je te laat bent met het versturen van een gezellige kaart voor de jarige job.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

12 opmerkingen

  1. Die dienamic van happy birthday is geweldig! Als je die gebruikt heb je nog maar een paar details nodig en je kaart is af. Supermooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O jee, dit is weer zó leuk! Wat een geweldige giftcard! Die kleine beestjes, echt tof. Iedere maand neem ik me voor...nu niet...maar het gaat altijd mis, hihi. Tot morgen, zoveel zin in. Ben benieuwd wat je voir ons in petto hebt! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. deze is weer GEWELDIG ! tof kaartje
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk dit!!! Dat vliegende kippetje, enig! Zin in morgen en benieuwd wat we gaan maken. Een giftcardkaart misschien?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. The black and white card with a blue umbrella and a inside gift card is clever and striking!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. That chicken is too cute! Love the inside of your card as well.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. That’s a very original card ! Love it !
    [margessw(at)icloud(dot)com]

    BeantwoordenVerwijderen
  8. This is really cool - some lucky person will be so happy to get this card. I love the black behind the negative space.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh deze release wordt echt heel slecht voor mijn portemonnee! Ik vind kaarten met een giftcard erin ook altijd erg leuk om te sturen. Zeker nu ze weer cadeaukaarten bij de Starbucks verkopen. Dit is weer een superleuk modelletje. (iets voor de volgende workshop misschien... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fabulous modern looking birthday card!Thank you for the inspiration :)

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top