20 juli 2015

Hello, Let's Chill


Goedemorgen! He lekker de zomer vakantie is in volle gang en alles gaat hier in een wat rustiger tempo, althans rustiger als anders hihi ;o) Ik heb al een heleboel voorgewerkt voor de aankomende weken, gespeeld met producten van de op hand zijnde nieuwe release van MFT, YAY! En ja het is weer allemaal veuls te leuk!

Voor vandaag even een superzomers kaartje, Hello Let's Chill. Kom maar op met die cocktails! Het is een doorkijk kaartje geworden, het rondje is uit de voorkant van de kaart gestanst zodat je meteen in de binnenkant van de kaart kijkt.
Stempeltje komt van de BB stempelset Pinguins in Paradise, en heb ik gebruikt met de bijpassende BB Pinguins in Paradise Die-namics. Pinguin is gekleurd met Copics en achter de pinguin heb ik nog een Scribbles Die-namics uitgestanst. De leuke (must have!) gestitchte rondjes zijn de Stitched Circle STAX Die-namics. En het vrolijke roze papier komt uit het Dots & Stripes Sorbet Paper Pack.

Allemaal een fijne maandag gewenst!
Inge13 juli 2015

MFTWSC236, Celebrate!


Goedemorgen! Vandaag een kaart met schets nummer 236. Ik heb diverse Blueprints met elkaar gecombineerd waaronder Blueprints 22 en Tag Builder Blueprints 2 Die-namics met daarbij de nieuwe Die-namics Brushstroke Birthday Greetings in combinatie met de bijpassende stempelset Brushstroke Birthday. Een kaart in tinten waarvan ik weet dat de jarige dit mooi vindt ^_^


Doe gezellig mee, je hebt tot volgende week dinsdag tijd om je kaartje te plaatsen om kans te maken op een gift voucher van $15 en als je alleen gebruik maatk van MFT producten zelfs van $20!

Ik wens jullie een hele fijne en gezellige dag,
Inge
8 juli 2015

MFT New Release Launch July!

Goedemorgen,
alle nieuwe MFT Juli produkten zijn vanaf nu te bestellen in de MFT Store, jippieeeee!


Vandaag een berenkaartje, kon ook niet uitblijven met deze leuke BB Birthday Bears in combinatie met de BB Birthday Bears Die-namics. Zoals de naam al zegt dus, geschikt voor verjaardagen maar deze set is ook onwijs goed geschikt om bijvoorbeeld babykaartjes te maken.


Ik heb een envelop pocket gemaakt met hierin gestoken een kaartje. De wikkel die om de envelop kaart is gewikkeld heb ik bestempeld met de Party Patterns. De beer plus ballon zijn gekleurd met Copics.


Kaartje uit de pocket, ik hou ervan als een kaartje in balans is en stempels weer terugkomen hetzij in de binnenkant van de kaart of zoals hier op het pocket kaartje. De strook bruin is wederom bestempeld met de Party Patterns.(must have!)


Vandaag een fantastische give a way! Breng een bezoekje aan alle MFT Designers die een MFT New Release Launch Post hebben. (Deze kun je vinden op het MFT Blog) en laat een comment achter vóór Donderdag aanstaande. Je maakt dan kans om één van de twee gift vouchers te winnen ter waarde van $100, wauw! De winnaressen worden random gekozen uit de comments achtergelaten op de deelnemende blogs. Good Luck!

Fijne dag en veel hop plezier!
Inge 
SITE DESIGN BY DESIGNER BLOGS