Tutorials

12 april 2014

MFTWSC171, Focus

-Card Size 4,25"x 5,5" Inch-
Goedemorgen! Vandaag een kaartje gemaakt met schetsnummer 171, meer details kun je hierover lezen op het  MFT Blog
Ik heb mij uitgeleefd met de onwijs leuke en nieuwe Bokeh Builder stempelset. Allemaal formaten rondjes en bijpassende teksten. Mooie teksten en oh zo waar, soms kun je in het dagelijkse leven door gebeurtenissen even je focus kwijt raken, dan is het is ontzettend fijn als je warme, lieve familie en vriendinnen om je heen hebt...focus on what matters :o)

Okee genoeg gefilosofeer back to the card. Basis is natuurlijk Sweet Tooth cardstock met daarop een laagje Brick Red en Steel Bleu. Met de Bokeh Builder stempelset heb ik een achtergrond gestempeld op Blending Card X-Press It met Brick Red, Kraft, en Sno Cone. Het stukje kraft heb ik geembosd met de Simply Scored Tool. Cirkels heb ik gemaakt met Circle STAX Set 1 Die-namics en Circle STAX Set 2 Die-namics. Het sprieterige leuke bloemetje is gestanst met de Gerbera Daisy Die-namics die je gratis krijgt bij MFT bij een bestelling van $ 60 of meer.

-Inside Card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik weer diverse cirkels gestempeld met de Bokeh Builder stempelset. De mooie tekst is gestempeld met één van de nieuwe Hybrid inktjes Blue Raspberry (waterproof, snel drogend, 12 kleurtjes)
Doe gezellig mee en plaats je gemaakte kaart met deze schets op het MFT Blog!Je hebt de tijd tot en met volgende week Dinsdagavond. De wekelijkse prijs is een een gift voucher van $ 15 maar als je een kaart maakt met MFT producten dan heb je de kans om een gift voucher van $20 te winnen! Succes :D

Allemaal een héle fijne Zaterdag!
Inge

   

11 april 2014

MFT April Release Rewind


Hee hallo een hele goede morgen allemaal! Vandaag kunnen jullie hier én op het My Favorite Things Stamps Blog nóg meer inspiratie vinden met de allernieuwste stempels en Die-namics.

-Card Size 5"x5"Inch-
Mijn kaartje van vandaag is gemaakt met Birdie Brown You're Super in combinatie met Birdie Brown You're Super Die-namics.

De BB You're Super Die-namics heb ik eerst uit Blending Card by X-Press It gestanst en daarop heb ik BB You're Super gestempeld met Memento zwart en gekleurd met Copics.
De lay out is opgebouwd met verschillende lagen MFT cardstock en de Blueprints 14 Die-namics. Ook heb ik de TRANSFORM-ables Say Hello gebruikt omdat ik deze zo leuk vind passen bij de vorm waar de Wow tekst op gestempeld is.

-Inside Card-
Voor de binnenkant kijkt BB You're Super om een hoekje heen, ze is gestempeld met MFT Black Licorice de tekst is gestempeld met Tangy Orange. De lay out is gemaakt met de Blueprints 14 Die-namics

Klik nu gauw naar het MFT Blog voor nóg véél meer inspiratie, veel plezier!
Een hele fijne dag!
Inge

   

10 april 2014

Inge-Inge Swap

Card Size 4,25" x 5,5" Inch-
Een heeeele goedemorgen. Ja hoor hij is d'r weer, de Inge-Inge post! Een aantal weken geleden troffen wij elkaar op de SU party van Judith en hebben toen onderling pakketjes uitgewisseld. Ik had een enorm gevuld pakket met veel blauw (mooooi!) gave kartonnen figuurtjes, washi tapejes, lekker fleurig designpapier, denim kortom...ik heb mij uitgeleefd met al deze gave materialen.

Helaas geen foto van het pakket, weet het: mega sukkelig. Mijn eerste kaart spettert er letterlijk en figuurlijk meteen in met het gebruik van turquoise...véééél turquoise, maakt mij erg vrolijk :o) Heb wel iets gesmokkeld met het card stock maar de gave papiertjes, de pijl, het hart met daarop gaas geplakt, het washitapeje en het scrappersfloss zat allemaal in het pakket!

-Card Size 4,25"x 5,5" Inch-
Voor het tweede kaartje heb ik het onwijs leuke denim stofje gebruikt en uitgestanst met de Circle STAX Set 1 Die-namics. (Probeer dit niet met een pons, lukt niet!) De achtergrond is geembost met de SU Stripes Textured Impressions Embossing Folder Die (voor meer SU klik dan even naar mijn Stampin'Up Blog, Stampin'Cards And Memories) . De andere cirkels zijn uitgeponst en op elkaar geplakt met daartussen nog een kant en klaar dp-tje met een memodingetje erop...cool! De hartjes zijn van karton en kant en klaar zo opgeplakt.

Ik ben ontzettend benieuwd wat Inge heeft gemaakt, klikken jullie mee naar BlogBlom?

Een hele fijne dag,
Inge
 
site design by designer blogs