30 augustus 2016

Creative Constructions, Framed


Goedemorgen! Vandaag de maandelijkse Creative Constructions with Blueprints, deze keer de Blueprints met Frames in de spotlight. Ik heb gekozen voor Blueprints 29


Met de frames van de Blueprints kun je talloze kant op, ik heb hier een schudkaartje gemaakt. Niet alleen leuk om te maken maar ook om te ontvangen! Met Bleuprints 29 Die-namics heb ik diverse panels uitgestanst en van de laatste frame heb ik het schudgedeelte gemaakt met lekker veel sequins in roze en clear. De prachtige bloemetjes zijn van de Flashy Florals stempelset, het vogeltje heb ik gestempeld met een vogeltje van de I'm Tweet on You stempelset, gekleurd met Copics en uitgestanst met de bijassende Die-namics.


Voor nog veel meer inspirerende voorbeelden klik je even door naar het My Favorite Things Stamps Blog.

Een hele fijne dag vandaag,
Inge26 augustus 2016

My Favorite Things en Chibi Lights Collaboration


Goedemorgen allemaal, vandaag een combinatie van My Favorite Things Stamps met de Chibi Tronics lichtjes. Met deze lichtjes kun je op een ontzettend leuke manier je kaartje van iets extra's voorzien. Ik hou van het maken van interactieve kaartjes dus dit was weer een onwijs leuke uitdaging!


Ik heb voor de set met kaboutertjes, BB You Gnow Me, gekozen om een lichtjeskaart te maken. Als eerste stanste ik een vierkant uit met de Inside and Out Diagonal Stitched Square Die-namics en stempelde hier met Black Licorice Hybrid Ink het paddestoeltje op en heb deze met Copics gekleurd.De basis van de kaart is gemaakt van Sweet Tooth cardstock met daarop twee pannels blauw en een strookje gestreept papier.

Achter het voorste witte pannel zit mijn lichtjes circuit verstopt. Ik ben echt niet technisch dus dit was even een gepuzzel *lol* maar met het boekje wat bij het Chibi Light pakketje zit word je al een eind op weg geholpen. En mede MFT teamlid Karolyn werd het ook wat makkelijker, zij heeft een heel duidelijk filmpje gemaakt.


De batterij zit achter het deurtje verstopt en het lichtje zit in het driehoekje, je verbindt deze met kopertape. Al deze onderdelen zitten in het Chibi Lights starterspakketje maar kun je ook HIER los kopen.


Achter de gaatjes van de paddenstoel ,die ik heb geponst, heb ik een velletje vellum geplakt om het lichtje iets minder fel te laten schijnen.


En als je op de buik van de kabouter drukt activeer je het lampje, te leuk toch!

Voor nog veel meer inspirerend voorbeelden met het Chibi Lights pakket klik je even door naar het My Favorite Things Blog.

Een hele fijne dag vandaag!
Inge25 augustus 2016

MFT Color Challenge #52, Birthday Flyby


Halloootjes op deze donderdagmiddag. Een nieuwe kleuren challenge met Primitive White, Berrylicious, Grout Gray en Cement Gray. 4 Zachte kleurtjes bij elkaar.


Ik maakte een kaartje met Sweet Tooth cardstock als basis, hierop stempelde ik met de Distressed Patterns stempelset spetters in Berrylicious. De tekst is met zwarte inkt gestempeld. Daarna gebruikte ik diverse Die-namics om een achtergrondje te maken plus de wolkjes en zon om het draakje een "hemelse" achtergrond te geven ;-) Draakje is gestempeld met grijze inkt op Blending Card by X-Press It en gekleurd met Copics. Achter het draakje zit zilverkleurig garen. 

Doe je mee met deze kleuren uitdaging? Je kunt je kaartje HIER plaatsen en kans maken op een MFT Voucher van $15 gebruik je MFT producten dan maak je kans op een voucher van $ 20 Je hebt tot en met 7 September de tijd om je kaart te plaatsen. Succes!

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge24 augustus 2016

Release Sensational Stitched Flowers Card Kit


Vanaf nu in de My Favorite Things Boutique te bestellen, de Sensational Stitched Flowers Card Kit...woohoo!

Mijn kaartje is gemaakt met Smooth White Cardstock als basis, hierop heb ik een velletje geplakt uit het Kraft Collection Itsy Bitsy Polka Dots Paper Pack (deze zit bij de Card Kit) Voor een zomers tintje heb ik een Flamingo gestanst met de LLD Flamingo Die-namics. De prachtige Stitched Flowers zijn gestanst met de bij de Card Kit horende Die-namics. De Thanks tekst is uitgestanst en gratis te verkrijgen bij je bestelling bij MFT van $ 60 of meer!Heel veel inspiratie en meer info over de Sensational Stitched Flowers Card Kit vind je als je doorklikt naar het My Favorite Things Blog, enjoy!

Fijne dag!

Inge23 augustus 2016

Sensational Stitched Flowers Card Kit - Day 2
Vandaag de tweede dag gevuld met sneak peeks van de Card Kit van Augustus van My Favorite Things Stamps. Elke maand verschijnt er een nieuwe Card Kit, Deze maand is het de Sensational Stitched Flowers Card Kit. Gevuld met een Paper Pack met tal van leuke designs, bijpassend cardstock, versamark en embossingpoeder, een stempelset en de daarbijhorende Die-namics. Alles wat je nodig hebt om kaarten voor elke gelegenheid te maken!


Mijn kaart van vandaag is gemaakt met Smooth White cardstock als basis, daarop heb ik een frame gemaakt met de Stitched Square STAX Die-namics en Sitched Circle STAX Die-namics. De supermooie bloemetjes heb ik uitgestanst met de Die-namics die in de Card Kit zitten, ik vind ze helemaal te leuk met de gestitchte randjes. De tekst Best Wishes is gestempeld met de bijpassende All Occassions Sentiment stempelset. Hier en daar heb ik nog wat bling geplakt en twee nietjes gestanst.


Hierboven zie je de inhoud van het pakket.
Heel veel inspiratie en meer info over de Sensational Stitched Flowers Card Kit vind je als je doorklikt naar het My Favorite Things Blog, enjoy!

Fijne dag en tot morgen!
Inge