7 juli 2015

MFT July Release Countdown Day 1!

Hallo en goedemorgen,
het is weer ouderwets tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 7 Juli  om 10.00 PM (Voor ons in nl is dat om 04.00 woensdagmorgen)


Soms maak je een kaartje en ben je extra blij met het resultaat, zo ook met dit kaartje, kweenie vind 'm gewoon lief :o) 
Op de achtergrond zie je één van mijn favorieten van deze release de Party Patterns. Een onwijs goede set om achtergrondjes te maken. Ik koos een kleurenpaletje bijéén van blauw en bruin met wat grijs voor de beer. De basiskaart heb ik lukraak bestempeld met verschillende vormpjes en kleuren. De tag is gemaakt met Blueprints 18 Die-namics. De beer is eerst uitgestanst met BB Birthday Bears Die-namics en gestempeld met BB Birthday Bears, en gekleurd met Copics. Nog een tekst erbij en voila een beregoede layout al zeg ik het zelf ;o)


En last but not least, click snel door naar het My Favorite Things Stamps blog, je kunt hier een aantal geweldige mini classes vinden die klaar staan in een PDF (waaronder eentje van mij ^_^) een speciaal cadeautje van MFT! Click op de banner hieronder.

Tot morgen, release day! Alle nieuwe stempels en Die-namics die je hier afgelopen dagen op mijn blog voorbij hebt zien komen plus meer zijn dan te bestellen, yahoooo!

Fijne dag,
Inge
6 juli 2015

MFT July Release Countdown Day 2!

Hallo en goedemorgen,
het is weer ouderwets tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 7 Juli  om 10.00 PMEen kaartje in kleuren die ik niet vaak in combinatie met elkaar gebruik maar door de leuke MFT Paper Pack blokjes word je uitgedaagd ook weer eens wat andere kleuren te pakken ;o) Voor de lay out heb ik Blueprints 22 Die-namics genomen en hiermee verschillende vormpjes uitgestanst. De tekst is gestanst met Brushstroke Birthday Greetings Die-namics. De sterren achtergrond heb ik gesponst met de Stencil Star Celebration


Voor de binnenkant heb ik een tekst gestempeld met een tekstje uit de Brushstroke Birthday stempelset.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge5 juli 2015

MFT July Release Countdown Day 3!

Hallo en goedemorgen,
het is weer ouderwets tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf  dinsdag 7 Juli  om 10.00 PM


Ohlala, vandaag een kaartje met een frans tintje, PI heeft wel een zeer franse outfit aan zo met het baretje. Cute! De lay out van deze kaart is gemaakt met diverse cirkels waarvan er weer eentje uit het Dots & Stripes Sorbet Paper Pack is gestanst de blauwe cirkel heb ik met de Pierced Circle Frame Die-namics gestanst. Tagje komt van de Blueprints Tag Builder 2 Die-namics. PI is uit Blending Card by X- Press It gestanst gestempeld met Pure Innocence Be Mime en gekleurd met Copics. De Happy tekst komt van Blueprints 26 Die-namics


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge
 
SITE DESIGN BY DESIGNER BLOGS