MFT June Birthday Project Challenge, Bears!

Hallo en goedemiddag, vandaag de maandelijkse MFT Birthday Project Challenge. Kaarten met verjaardagswensen zijn denk ik wel de meest gemaakte én verstuurde kaartjes en het MFT DT inspireert jullie deze maand met kaarten met een...beer! Of beertjes ;-)

De BB Bitty Bears is zo'n stempelset waar je nooit genoeg van krijgt, zeker omdat er voor elke gelegenheid een beertje in deze stempelset zit. En ze zijn klein en redelijk snel te kleuren mocht je haast hebben ;-) Ik maakte een Fold Out Panel kaart, erg leuk om te maken!

De beertjes zijn gestempeld met Black Licorice op No Line Coloring cardstock (een iets goedkoper alternatief voor het Blending Card By X-Press It)  De Happy Greetings Die-namics stanst leuke kleine lettertjes die heel goed passen bij de BB Bitty Bears. Als je het kaartje uitvouwt dan zie je nog een tekstje voor de jarige job!

Now, it's your turn. You have until Wednesday, Juli 18th, at noon EST to add your link and be eligible for the prize of $50 in MFT Cash to be spent in the MFT boutique. Winners are chosen at random, so everyone has a chance! 

Voor nog veel meer verjaardagsinspiratie klik je even door naar het My Favorite Things Challenge Blog, enjoy!

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

Stamping Bella, new release sneak peek!


Hoi, goedemorgen/middag. Vandaag weer een sneak peek van Stamping Bella Stamps. Alle nieuwe stempels zullen te koop zijn vanaf zondag 24 Juni. De komende dagen zullen jullie op het blog/fb en insta van Stamping Bella Stamps heel veel nieuwe stempeltjes voorbij zien komen.
Vandaag veel cute, looooove! Ik maakte een kaartje met Daisy Floral is ze niet schattig zoals ze daar hangt aan het bloemetje ^_^ Daisy is gekleurd met Copic Markers, het hartje van de bloem is versierd met Stickles voor wat extra bling.

Ik wens jullie een hele fijne dag en vergeet niet even door te klikken naar het Stamping Bella Blog voor nog veel meer voorbeelden.
Inge

Stamping Bella, new release sneak peek!


Hoi, goedemorgen/middag. Vandaag de tweede dag van de release sneak peek van Stamping Bella Stamps. Alle nieuwe stempels zullen te koop zijn vanaf zondag 24 Juni. De komende dagen zullen jullie op het blog/fb en insta van Stamping Bella Stamps heel veel nieuwe stempeltjes voorbij zien komen.
Vandaag zijn het wederom vooral Oddball stempels waarmee jullie kennis kunnen maken. Mijn kaartje is gemaakt met Oddball Geek. super gaaf voor jongens kaarten! Lekker stoer en gek, voor bijvoorbeeld een computerfreak ;-)

Ik wens jullie een hele fijne dag en vergeet niet even door te klikken naar het Stamping Bella Blog voor nog veel meer voorbeelden.
Inge

Stamping Bella, new release sneak peek!


Hoi, goedemorgen/middag. Vandaag begint de release sneak peek van Stamping Bella Stamps. Alle nieuwe stempels zullen te koop zijn vanaf zondag 24 Juni. De komende dagen zullen jullie op het blog/fb en insta van Stamping Bella Stamps heel veel nieuwe stempeltjes voorbij zien komen.
Vandaag zijn het vooral Oddball stempels waarmee jullie kennis kunnen maken. Een beetje gek en artsy ik hou er van!
Mijn kaartje is gemaakt met Long stemmed Oddball. Meisje is gekleurd met Copics  en de lay out is gemaakt met diverse kleuren cardstock en dsp...Happiness blooms from within.

Ik wens jullie een hele fijne dag en vergeet niet even door te klikken naar het Stamping Bella Blog
Inge

Mix en Match #24


Hee hallo op deze zaterdag met een Mix en Match post! Deze keer mocht ik de pakketjes versturen naar EllenSandra en Mariken en ik koos voor een fleurig en kleurig pakketje in Doodlebug stijl.


In plaats van een kaart maakte ik een pocket kaart door de kaart die bijgesloten was door te snijden en de twee helften te gebruiken om de pocket te maken. Deze is versiert met de leuke papiertjes en de uitgestanste teksten die ik had mee gestuurd. Het zakje heb ik gebruikt om twee rittersportjes in te stoppen en er een label aan vast geniet.

Ik klik snel naar SandraMarikenEllen ga je mee? Ben weer ontzettend benieuwd wat zij hebben gemaakt! Een hele fijne zaterdag gewenst!

Liefs,
Inge
Back to Top