Workshop bij Doe@Ding

Goedemorgen, vandaag laat ik jullie zien wat we hebben gemaakt tijdens de workshop afgelopen zaterdag 19 mei bij Doe@Ding die wij (Angela en ik) hebben gegeven. Angela haar projectjes kun je terugvinden op de Doe@Ding Facebook groep.
S'ochtends twee projectje en s'middags twee projectjes dus de dag was goed gevuld en weer supergoed verzorgd door Marlous en haar team. Heerlijke zelf gemaakte cake met verse aardbeitjes, lekkere verse broodjes tussen de middag en s'middag weer cake...yummie

Kleine kaartje open...

Ik maakte een kaartje op een kaartje met daarin een pocket waar je een gift card in kwijt kunt. Alles werd in een maritiem thema gemaakt tijdens mijn twee projecten. Ik hou van deze kleuren, de visjes en de zee ^_^

Daarna een ballonnen festival met de Balloon Die-namics. Ik maakte een omslag voor een Milka reep met daarin een tag ook weer versierd met ballonnetjes.

En open ;-) De dag was zeer geslaagd er moest bij mij even hard gewerkt worden om alles af te krijgen maar dat is voor de meesten goed gelukt. 

De eerstvolgende workshop is op zaterdag 11 augustus, hij staat niet meer online maar als je even mailt naar Marlous kan zij je vertellen of er eventueel nog plek is, info@doeading.nl

Ik wens jullie een hele fijne en gezellige tweede Pinksterdag!
Liefs, Inge
5 Days to an Organized Crafty Stash 2018, Stencils, Tools, Embellies


Goedemiddag, vandaag alweer de laatste dag van de serie My Favorite Things Stamps 5 Days to an Organized Crafty Stash en vandaag laten we jullie onze opbergtips zien betreft Tools/Grereedschap, Embellishments en Stencils.

Ik heb in mijn werkkamer een bureau met twee Alex ladenblokjes van Ikea. Hier staan bijna alle atributen op die ik dagelijks gebruik om mee te werken. In de lades zitten/liggen alle producten die ik vaak gebruik zodat ik niet hoef te zoeken door alle stash die ik heb. Op mijn bureau staan onder andere twee Fjälla bureauhouders. Op de bovenste foto zie je dat ik mijn Fjälla heb gebruikt om de heat tool op te hangen (dat rode uitsteekseltje links ;-)) en de TH Distress Sprayer hangt op rechts. Verder zitten hierin schaartjes, prikpennen, bonefolder, gluedots, linealen, mijn planner, en het plankje wat je ziet gebruik ik om op te heat embossen en te spelen met water. Ik kwam deze tip tegen bij Michelle Short in een fimpje en het werkt eindeloos ^_^

 In de tweede Fjälla zitten mijn papiersnijders, Misti's, MFT zwarte inkt, nietmachientjes, gaatjestangen, en nog wat stempeltjes die wachten op eerste gebruik.


In de lade links van mij heb ik mijn favoriete embellishments liggen. Doosjes met Sequins, hemp cord a lot of!hahaha en wiebeloogjes (in de ronde doosjes)

In de la daaronder nog meer embellishments en touw allemaal van Doodlebug. Ook liggen hier mijn shaker pouches en wat navullingen voor mijn Copic Markers

En als bijna laatste nog een opberg tip voor je stencils. Ik gebruik hier voor de WeR 6"x 6" Page Protectors Ik heb er twee boekbindringen door heen gedaan en een lintje aangehangen. Superhandige manier om je stencils bij elkaar te bewaren zonder dat ze beschadigen of in elkaar gaan hangen.

Op verzoek nog een totaal plaatje ;-)

Aan de andere kant van mijn kamertje staat een grote kast, deze staat niet op de foto. Is niet erg interessant plaatje hahaha.In die kast bewaar ik oa mijn cardstock, grote vellen DSP, stationary etc


My happy place ...^_^


En nog eentje van de andere kant.


Ik hoop dat je wat aan onze tips hebt gehad, ik heb met veel plezier aan deze serie meegedaan en zelf ook nog het eea opgestoken van mijn MFT teamies ^_^


Voor nog meer opberginspiratie klik je even door naar het MFT Blog, daar kun je nog veel meer mogelijkheden zien.

Een hele fijne en gezellige dag nog!
Inge

5 Days to an Organized Crafty Stash 2018, Cardstock

Goedemorgen, vandaag alles over het opbergen van cardstock en de MFT Paperpacks op mijn blog. Ik ben dol op de Tjena lijn van Ikea en heb hier veel van mijn hobbyspullen in opgeborgen. Voor het praktisch opbergen van cardstock heb ik  lectuurbakken van Tjena naast elkaar gekanteld en zo de verschillende tintjes bij elkaar gezocht. Deze lectuurbakken zijn van zeer stevig karton, niet duur dus is voor elk budget te doen. Ik hou van wit dus heb de witte variant maar ze zijn er ook in het zwart en roze.

De vellen cardstock bewaar ik in de originele verpakking zo kan ik zien welke kleur ik pak. Deze  lectuurbakken bewaar ik in een grote kast die achter mij staat. Ik bewaar nooit cardstock buiten kasten of laden omdat ik heb gemerkt dat de kleurtjes erg gaan verkleuren buiten het donker.


Netjes naast elkaar ^_^

Restjes bewaar ik in kleine witte kratjes die in de la van mijn Ikea Alex bureau passen, ook weer kleur bij kleur. (De kleine kratjes zijn af en toe bij de Action verkrijgbaar.)

Ik heb van alle MFT kleuren cardstock een kleurenwaaier gemaakt door tags te stansen (of ponsen, als je een tag pons hebt, gaat iets sneller ;-)) Daarop heb ik van de kleurenkaart die bij de MFT Card Stock Samplers worden gevoegd alle vakjes met kleur uitgesneden en op de betreffende kleur geplakt.

Voor de MFT Paper Packs heb ik een Tjena doos met deksel in gebruik. Alle packs passen in een doos en er is nog ruimte over ;-)

Voor nog meer opberginspiratie klik je even door naar het MFT Blog, daar kun je nog veel meer opbergmogelijkheden zien.

Een hele fijne en gezellige dag nog!
Inge

MFT 5 Days to an Organized Crafty Stash 2018, Die-namics


Goedemiddag,vandaag deel drie van de  My Favorite Things Stamps 5 Days to an Organized Crafty Stash en vandaag laten we jullie onze opbergtips zien betreft Die-namics. Ik heb verschillende opberg methodes voor mijn beloved Die-namics. Bovenstaand zien jullie in mijn open kastje een rijtje bakjes staan. Daarin zitten de meeste van mijn Die-namics opgeborgen.

En ja, er staat daar echt een kaartje met Shit Happens, diegenen die mij kennen weten dat deze uitspraak helemaal bij mij past whahaha #crohn #crohnie #crohnwarrior Ik heb de luxe dat ik een eigen workspace heb in huis en natuurlijk maak je deze gezellig om je lekker comfy te voelen met persoonlijke spulletjes, lieve gekregen kaartjes en mooie hebbedingetjes. Dat werkt inspirerend!


Deze bakjes heb ik een hele tijd geleden bij de Hema gekocht, oorspronkelijk zijn het bakjes om CD's in op te bergen. De Die-namics passen hier perfect in. In één bakjes zitten blaadjes, bloemen etc. In één bakje zitten alle STAX en basisvormen en in het laatste bakje heb ik al mijn teksten en shaker Die-namics zitten. Alle Die-namics in deze bakjes zijn opgeborgen in de Clear Storage Pockets-Small.

De Die-namics die ik het meest pak zitten in een mandje en staan voor het gemak op mijn bureau. Hier zitten onder andere de A2 Rectangle STAX in.


De Die-namics die bij stempelsets horen heb ik aan de achterkant van de pockets gedaan, zo hoef je niet eindeloos te zoeken.Dit waren mijn tips voor vandaag, heb je vragen laat je het mij dan weten?


Voor nog meer opberginspiratie klik je even door naar het MFT Blog, daar kun je nog veel meer opbergmogelijkheden zien.

Een hele fijne en gezellige dag nog!
Inge

Stamping Bella, Stamp of the Month


Goedemiddag, het is Bellarific Friday! Vandaag met de stempel van de maand Cowgirl Squidgy. Alleen deze maand te verkrijgen met 25% korting bij Stamping Bella Stamps. De stempelset bestaat uit drie stempels een groot cowboy meisje, een kleine versie en een tekst. Ik gebruikte voor vandaag het grote meisje plus de tekst stempel die erbij hoort. Ik heb haar uitgeknipt en er voor gekozen om haar zo te laten, lekker veel wit en wat blaadjes toegevoegd en een stukje dsp.Check ook eens de maandelijkse challenges op de Stamping Bella Sistahood Facebook Groep De uitdagingen zullen bekend worden gemaakt op de eerste vrijdag van de maand met nog steeds een gave prijs, $ 25 om in de shop te besteden! Klik gauw door naar de FB groep de challenge is al bekend!

Fijn weekend, ik ben morgen te vinden bij Doe@Ding om een workshop te geven dus ben je in de buurt kom gezellig langs :D
Inge X
Back to Top