4 september 2015

HiHallo en goedemorgen! Vandaag een kaartje gemaakt met één van de nieuwe stempeltjes van MFT. Deze muisjes zijn echt té schattig! Omdat ze niet al te groot zijn, zijn ze makkelijk om in te kleuren voor diegenen die altijd een beetje huiverig zijn voor grote vlakken ;o)  De set BB Harvest Mouse is samen met de BB Harvest Mouse Die-namics weer een superleuke en zeer complete set.


 Ik heb een achtergrond gesponst met het Grid Stencil en lichtbeige inkt, de lay out is gemaakt met de Stitched Circles STAX- en de Tag Builder Blueprints 2 Die-namics. De tekst Hi is uitgestanst met de Happy Hellos Die-namics. Muisje is uit Blending Card by X-Press It gestanst en daarna gestempeld met Memento black en gekleurd met Copics.

Wellicht heb je het al gezien op social media, je kunt nu meedoen met de You Could Be A Card Design Superstar en een prijzenpakket winnen ter waarde van $ 200! Klik even door naar het My Favorite Things Blog voor meer informatie.

Doe gezellig mee, het prijzenpakket is geweldig!

Ik wens jullie allemaal een gezellige dag,
Inge2 september 2015

MFT New Release Launch September!

Goedemorgen,
alle nieuwe MFT September producten zijn vanaf nu te bestellen in de MFT Store, jippieeeee!


Vandaag een kaart met de superleuke Boutique Window Die-namics. Ik heb eerst de achtergrond gesponst met een uitgestanste Brick Wall Cover-Up Die-namics. Das dus meteen een tip, al de achtergrond Die-namics kun je eerst uit cardstock stansen, op de kaart leggen en sponsen. Zo heb je je eigen stencil gemaakt ;o)

De bloemetjes zijn uitgestanst met één van mij allereerste ooit gekochte Die-namics het Flower & Leaf Trio Die-namics. Nog steeds leuk! Het happy birthday ornamentje heb ik gemaakt met de Bottlecap Die-namics en de Soda Pop Stamp Set.Vandaag een fantastische give a way! Breng een bezoekje aan alle MFT Designers die een MFT New Release Launch Post hebben. (Deze kun je vinden op het MFT Blog) en laat een comment achter vóór Donderdag aanstaande. Je maakt dan kans om één van de twee gift vouchers te winnen ter waarde van $100, wauw! De winnaressen worden random gekozen uit de comments achtergelaten op de deelnemende blogs. Good Luck!

Fijne dag en veel hop plezier!
Inge31 augustus 2015

MFT September Release Countdown Day 2!

Hallo en goedemorgen,
het is weer ouderwets tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 1 September  om 10.00 PM


Vandaag een sneak peek van de LLD Soda Pop in combinatie met de bijpassende LLD Soda Pop Die-namics op mijn blog maar er is nog veel meer! Gave Bottlecap Die-namics, Bottlecap Numbers Die-namics en Bottlecap Letter Die-namics. Een hele complete set dus! Mijn kaartje is gemaakt met als basis een witt kaart. Daarop heb ik gesponst met het Grid Stencil. De lay out is gemaakt met Tag Builder Blueprints 1 Die-namics en de Stitched Circle Die-namics.De vintage coca cola flesjes zijn uitgestanst met de Soda Pop Die-namics en het label is bestempeld met de Soda Pop Stamp Set.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge