22 maart 2017

MFT March Card Kit, Doodled Blooms Release Day


Vanaf nu in de MFT Boutique te bestellen...de Doodled Blooms Card Kit, woohoooooooo!


Vandaag een kaartje gemaakt met alleen de Doodled Blooms stempelset, geen cute dus ;-) Ik maakte een basiskaart van 10,5 cm x 28 cm rilde en vouwde dubbel. Hierop heb ik direct met zwarte inkt de kleinste bloemetjes uit de set gestempeld. Daarna stanste ik uit een ander vel wit cardstock de geschulpte border en stempelde hier met de Distressed Patterns stempelset wat spetters op. Deze plakte ik op met foam tape zodat je dimensie krijgt. De bloemen uit verschillende paarstinten zijn geembost met wit embossingpoeder en uitgestant. Ze passen prima op elkaar! Bovenaan maakt ik twee banners. De tekst is gestempeld met één van de teksten uit de kit op Eggplant cardstock en daarna geembost met wit embossingpoeder.
Zo zie je dat deze kit superleuk met cute kan maar opzichzelf ook een fantastische kit is!


Heel veel inspiratie en nog meer voorbeelden vindt je op het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy!
Inge21 maart 2017

MFT March Card Kit, Doodled Blooms


Vandaag voorbeelden van de Card Kit van Maart van My Favorite Things Stamps. Elke maand verschijnt er een nieuwe Card Kit. Deze maand is het de Doodled Blooms Card Kit.

Ook vandaag weer een combinatie met deze gave bloemetjes, nu met BB Adorable Elephants. De lay out is gemaakt met diverse kleuren en -Die-namics. De bloemetjes heb ik gestempeld op Blending Card By X-Press It en gekleurd met Copic Markers evenals het olifantje. De teksten zijn afkomstig van de More Essentials stempelset (in de Kit)Heel veel inspiratie en nog meer voorbeelden vindt je op het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy!
Inge20 maart 2017

MFT March Card Kit, Doodled Blooms


Vandaag voorbeelden van de Card Kit van Maart van My Favorite Things Stamps. Elke maand verschijnt er een nieuwe Card Kit, Deze maand is het de Doodled Blooms Card Kit. Mijn kaart is gemaakt met de gave Doodle bloemetjes, deze heb ik op gekleurd cardstock gestempeld em met wit embossingpoeder geembost.
De kabouter van BB You Gnome Me vind ik er qua thema heel goed bij passen, dat is het leuke van de Kits. Ze zijn altijd prachtig op zich maar ook erg gaaf juist als aanvulling op je reeds bestaande collectie. Voor de lay out heb ik gebruik gemaakt van de Pierced Rectangle STAX Die-namics en de Pierced Square Rectangle Die-namics. De teksten zijn gestempeld met de More Essentials stempelset (in de Kit)Gevuld met de Doodled Blooms stempelset, More Essentials stempelset, Doodled Blooms Die-namics Interactive Rectangle Word Windows Die-namics, cardstock en enveloppen is de kit weer helemaal compleet. Alles wat je nodig hebt om hele gave kaartjes te maken en meteen te verzenden!


Heel veel inspiratie en nog meer voorbeelden vindt je op het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy!
Inge19 maart 2017

Stamping Bella, Inspiration Photo


Helloootjes op deze zondag! Vandaag een kaartje gemaakt met Stamping Bella's, Tiny Townie Lacey Has A Letter. Deze week is de challenge op het Stamping Bella Blog om een kaartje te maken volgens een inspiratie foto. Ik heb gebruik gemaakt van het kleurenschema en de kleuren hierop uitgezocht. Tiny Townie is gestempelt op Blending Card By X-Press It met MFT Black Licorice Hybrid Ink Pad. Ze is gekleurd met Copic Markers. De tekst is gestempeld op donkergrijs cardstock en met wit embossingpoeder geembost.
Dit kaartje gaat op weg naar een long time friend, van wie ik weet dat ze heel erg houdt van dit soort stempeltjes ;-)

Ik wens jullie een hele fijne en gezellige zondag!
Inge

15 maart 2017

MFTWSC324, Space Explorer


En alweer twee kaartjes op de woensdag ;-) De My Favorite Things Stamps Sketch Challenge nummer 324 heb ik gebruikt voor de lay out van mijn kaartje samen met de BB Space Explorer stempelset.Op de achtergrond heb ik een stuk donkerblauw bespettert met Copic Opaque White, het raampje is gemaakt met de LJD Rectangle Peek-A-Boo Die-namics. De Space Explorer is gestempeld op Blending Card en gekluerd met Copic Markers. De sterretjes zijn gepaperpieced and bestempeld met de Distressed Patterns stempelset. Kaartje klaar voor een jarige job!

Doe gezellig mee met de schets uitdaging, je hebt tot volgende week dinsdag tijd om je kaartje te plaatsen om kans te maken op een gift voucher van $15 en als je alleen gebruik maakt van MFT producten zelfs van $20!

Fijne woensdag,
Inge