29 juni 2017

MFTWSC339,You're The Coolest


Goedemorgen, tijd voor een nieuwe schets op het MFT Challenge Blog. Een schets met laagjes ik ben er dol op! Alhoewel het weer wat anders zegt is het toch echt zomer en daarom heb ik er voor gekozen om het strand dan maar in huis te halen met dit Coole kaartje ^_^ De laagjes zijn gemaakt met Die-namics Stitched Mini Scallop Square en de Die-namics Single Stitched Line het strandje plus water en palmboom zijn gemaakt met de Die-namics Beach Scene Builder de pinguin is van BB Penguins in Paradise op Blending Card by X-Press It gestempeld en daarna gekleurd met Copics...You're the Coolest!


Doe gezellig mee met de schets uitdaging, je hebt tot volgende week dinsdag tijd om je kaartje te plaatsen om kans te maken op een gift voucher van $ 50!!!

Fijne woensdag,
Inge

27 juni 2017

Creative Constructions with Blueprints, Make It Masculine


Goedemorgen! Vandaag de maandelijkse Creative Constructions with Blueprints, deze keer ligt de focus op kaarten gemaakt voor de mannen in ons leven. Ik heb gekozen voor Bleuprints 7 Die-namics vanwege de strakke en geometrische vormen. 

De basis van de kaart is vierkant met daarop diverse laagjes cardstock in de stoere kleuren, Kraft, Steel Grey en Steel Blue. De Die-namics Bicycle blijft een topper en is van toepassing op diegene die deze kaart gaat krijgen ^_^ mijn eigen husband. Hij leest niet altijd mijn blog, heeft geen fb dus kan het kaartje makkelijk alvast plaasten hihi, Edwin word aankomende donderdag, jawel 50! (sssssst) en dat vieren we met een feestje donderdagavond. De Cheers for You tekst heb ik gestempeld met de Uncorcked stempelset vanwege de mooie letters. Hoop dat hij blij verrast is met de kaart en het cadeau waarmee dit vergezeld gaat worden...Cheers to You and your Total Amazingness!


Voor nog veel meer inspirerende voorbeelden klik je even door naar het My Favorite Things Stamps Blog.

Een hele fijne dag vandaag,


Inge26 juni 2017

Mix 'n Up! Monday #19, #Cantwaittoseeyou


Goedemorgen! Vandaag het laatste voorbeeldkaartje op mijn blog van de Mix 'n Up! kit van het tweede kwartaal 2017, en wat was het een gave kit! Zelfs nu vervelen de papiertjes mij nog steeds niet en dat wil wat zeggen hahaha. Ik maakte van een envelop een gift card, de beschrijving hiervan (plus nog een viertal andere projecten) zit bij de laatste nieuwsbrief die verstuurd is verleden week.Gecombineerd met Stamping Bella Uptown Girl Tiffany Loves to Text en een retired (dus niet meer te bestellen) prachtige bloem van de Stylish Stems Framelits Dies. Vind je dit soort bloemen mooi dan is de Oh So Eclectic Bundle ( blz 133 van de annual catalogus) echt iets voor jou!

Wij zijn alweer druk bezig met het voorbereiden van de nieuwe Mix 'n Up! Kit. Deze kit word half Juli verstuurd en je kunt je nu al opgegeven mixnupkit@gmail.com

Met de Mix 'n Up! Kit kun je per kwartaal tenminste 15 kaarten/projecten maken plus je krijgt in totaal 15 originele beschrijvingen om kaartjes en/of projectjes te maken. Iedere maand weer een nieuwe nieuwsbrief met nog meer inspiratie! Dit alles voor drie maanden € 29,95 (inclusief verzending)
Meer info? Klik boven aan mijn blog op Info Mix 'n Up1 Kit ^_^

Ik wens jullie een hele fijne en gezellige maandag!
Inge

22 juni 2017

MFT Color Challenge #72


Hee hallo, vandaag weer een kaartje voor de twee wekelijkse MFT Color Challenge met deze keer in de hoofdrol de kleuren Blueberry, Blue Yonder, Cement Gray en Cherry Crisp. Persoonljk vind ik dit een supermooie en frisse kleuren combinatie.

Ik heb de achtergrond gestempeld met een stempel uit de Distressed Patterns stempelset. Daarop diverse laagjes met de gewenste kleurtjes en een tag met een tekst van de Boss Babe stempelset welke ik erg gaaf vind mede door het lettertype en de grappige teksten. Het bloemetje is twee keer gestanst uit Blue Yonder cardstock en daarna flink verkreukeld, in het midden heb ik een brad/splitpennetje geprikt...Congratulations, You are Way Amazing!

Doe je mee met deze kleuren uitdaging? Je kunt je kaartje HIER plaatsen en kans maken op een MFT Voucher

Je hebt tot en met woensdag 12 juli de tijd om je kaart/creatie te plaatsen. Succes!

Ik wens jullie allemaal een gezellige dag vandaag!
Inge21 juni 2017

MFT June Card Kit, Sending Birthday Wishes Release Day!


Vandaag is het release day en vind je nog meer voorbeelden van de Card Kit van Juni op het My Favorite Things Stamps blog. Elke maand verschijnt er een nieuwe Card Kit. Deze maand is het de Sending Birthday Wishes Card Kit.
Gevuld met een stempelset, bijpassende Die-namics, een fleurig paper pack gekleurde en bijpassend cardstock. Weer een superfijn pakket dus en je kunt HIER nu gaan shoppen!

Okee ik geef het toe, ik moest even opzoeken wat SWAK betekend, had geen flauw idee hihi. SWAK = de afkorting van Sending With A Kiss te leuk toch! Mijn kaartje van vandaag is wederom met de gave LJD Scribble Roses stempelset en bijpassende Die-namics gemaakt. Het kleine envelopje is bekleed met hartjes desing papier, lief....SWAK!


Heel veel inspiratie en nog meer voorbeelden vindt je op het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy!
Inge