Tutorials

31 maart 2015

MFTWSC221, Just Fur You


Hoi, gezellig dat je langs waait! Vandaag een kaartje gemaakt met MFTWSC221, althans daar begon ik mee maar hij is ietsjes anders uitgevallen, soms heb je dat he met een schets hihi.

Ik heb een schudkaartje gemaakt, in het schudgedeelte zitten sequins. Poesje is gestempeld met BB I Knead You, uitgestanst met bijpassende Die-namics en ingekleurd met copics. Er zit een tekstbubble bij deze stempelset en ik hou van tekstbubbles dus gebruik deze uiteraard ook hier weer ;o) Verder nog een strookje washi tape, een fishtail en de LJD Scribbles Die-namics...meow!


En de binnenkant is beplakt en bestempeld passend bij de voorkant van de kaart.

Ik wens jullie een hele fijne dinsdag, wat een wind he buiten!
Inge30 maart 2015

Somebunny


Goedemorgen! Weekend alweer voorbij en tijd voor een nieuwe blogpost. Gisteren heb ik samen met Inge, Ellen en Mariken heerlijk geknutseld bij San. Ieder had voorzichzelf een Hooray It's Your Day Project Kit gekocht en ik had de *Birdie Brown Somebunny stempelset meegenomen. Deze vond gretig aftrek en matcht dan ook geweldig bij dit fleurige pakket.


Schattige filefolder, Somebunny is gepaperpieced en heeft rode wangetjes gekregen met chalk


In de filefolder zit een file waarop ik de bunny's heb gestempeld met bijpassende tekst


Achtergrond is gestencild met een mask en inkt, in een handomdraai heb je op deze manier een achtergrondje.


Laatste kaartje is ook weer met een stencil en inkt bewerkt, en natuurlijk heeft ook mijn laatste kaartje een Bunny met stippeltjesjurk.


Kleine sfeerimpressie, en ja het was een ongelofelijke creatieve bende op tafel, ik hou ervan ^_^
Geweldig dagje weer meiden, op naar de volgende!

*De Birdie Brown Somebunny stempelset is in nederland oa verkrijgbaar bij Doe@Ding

Een hele gezellige maandag allemaal,
Inge25 maart 2015

I'm Grumpy When You're Not Here...


Aaah zou je 'm niet willen knuffelen...dit schattige poesje komt van de BB I Knead You stempelset. Lay out is gemaakt met Tag Builder Blueprints 1 Die-namics. De bolletjes wol op de achtergrond heb ik los gestempeld en komen van dezelfde stempelset. Poesje is gestanst met de bijpassende BB I Knead You Die-namics en gekleurd met Copics. Wangetjes zijn met chalk gekleurd.


Ook de binnenkant is cute ^_^

Een hele fijne dag!
Inge 
SITE DESIGN BY DESIGNER BLOGS