26 september 2016

Mix 'n UP! #1

 -Ik heb hier gemixt met Stamping Bella, Cosmobella-

Hallo en goedemorgen allemaal, vandaag een post over een initiatief van Carmen en mij. Wij starten in Oktober met de Mix 'n Up! Kit. Zoals velen van jullie houden wij van het mixen van verschillende merken om kaarten en / of projectjes te maken en wat is leuker als een complete kit welke dat op een makkelijke manier mogelijk maakt.

De Mix'n Up! Kit verschijnt 4 keer per jaar en kost per kwartaal € 29,95 inclusief verzending, materialen en voorbeelden. Voor omgerekend slechts € 9,98 per maand (!) kun je dus drie maanden lekker knutselen met dit pakket welke je aan vult met je eigen stempels en/of materialen. Dit kwartaal is de kit vooral gericht op het maken van kerstkaartjes (met wat extra's.) De kit bestaat uit diverse kleuren cardstock, embellishments, enveloppen, 2 lijnen designer series papier waarbij je van elke lijn alle printjes ontvangt op 15 cm x 15 cm formaat. Voorbeelden kun je onder andere vinden op mijn blog want vanaf 1 oktober zal ik elke maandag een Mix 'n Up Monday verzorgen.


Ook hebben we een eigen Mix 'n Up Facebookgroep waar we heel graag jullie creaties zien! Tenslotte is creeeren, delen en inspireren het motto van Stampin'Up!
Lijkt dit je wat? Je kunt je tot en met eind oktober opgeven voor de Mix 'n Up Kit van dit kwartaal: mixnupkit@gmail.com

-Hier heb ik gemixed met My Favorite Things Stamps-Jingle All the Way-

Liefs en een fijne dag!
Inge

21 september 2016

Release Snowflake Sparkle Card Kit


Vanaf nu in de MFT Boutique te bestellen...de Snowflake Sparkle Card Kit, woohoooooooo!


Mijn kaartje van vandaag is gecombineerd met een stempeltje van de BB Toasty Greetings. De kleine pinguin is gestempeld op Blending Card by X-Press It en daarna gekleurd met Copics en Stickles heb ik gebruikt voor de rand van het mutsje en de pompom. De sneeuwvlokken heb ik met Versamark op diverse tinten blauw gestempeld met Versamark, met wit embossingpoeder bestrooid en verhit met de heat tool evenals de tekst. De witte stippeltjes zijn ook geembost met wit embossingpoeder.


Heel veel inspiratie en nog meer voorbeelden vindt je op het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy!
Inge20 september 2016

Snowflake Sparkle Card Kit - Day 2


Vandaag de eerste dag gevuld met sneak peeks van de Card Kit van September van My Favorite Things Stamps. Elke maand verschijnt er een nieuwe Card Kit, Deze maand is het de Snowflake Sparkle Card Kit. Gevuld met een diverse kleuren glitter cardstock, ink cubes, twee stempelsets, bijpassende Die-namics en cardstock. Alles wat je nodig hebt om mooie winter- en /of kerst kaartjes te maken.

Een kaartje gemaakt met diverse lagen cardstock in verschillende blauw tinten. Ik heb het stempelen heel simpel gehouden en slechts een paar afdrukjes van sneeuwvlokken en stipjes gemaakt op wit cardstock. De tekst op zwart cardstock is met versamark gestempeld, besprenkeld met wit embossingpoeder en daarna verhit met de heat tool. De tekst uit zilverkleurig cardstock is gestanst met één van de Die-namics die bij de Card Kit zit bijgesloten. Het houten sneeuwvlokje vind ik een mooi detail. De ieniemini kleine sterretjes heb ik uitgestanst mee een Die-namics van Bleuprints 24.Heel veel inspiratie en nog meer voorbeelden vindt je op het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy en tot morgen!
Inge19 september 2016

Snowflake Sparkle Card Kit - Day 1


Vandaag de eerste dag gevuld met sneak peeks van de Card Kit van September van My Favorite Things Stamps. Elke maand verschijnt er een nieuwe Card Kit, Deze maand is het de Snowflake Sparkle Card Kit. Gevuld met een diverse kleuren glitter cardstock, ink cubes, twee stempelsets, bijpassende Die-namics en cardstock. Alles wat je nodig hebt om mooie winter- en /of kerst kaartjes te maken.


 Ik heb er vandaag voor gekozen om een cadeau setje te maken. Een klein 10 x 10 kaartje met een doosje waarin 4 waxinelichtjes zijn opgeborgen.


Alles gestempeld met de prachtig gedetailleerde sneeuwvlok stempels, en de inktjes. Het zilverkleurige cardstock en de bling glittertjes doen het super bij deze kit.Doosje met waxinelichtjes gaat open door middel van een lintje welke door het doosje is geregen.Hierboven zie je de inhoud van het pakket.
Heel veel inspiratie en meer info over de Snowflake Sparkle Card Kit vind je als je doorklikt naar het My Favorite Things Blog, enjoy!

Fijne dag en tot morgen!
Inge

15 september 2016

Els Brigé, nieuwe release!


Goedemorgen nogmaals, een tweede post voor vandaag en wel met nieuwe stempeltjes en stansjes van Els Brigé! Els komt met twee nieuwe stempelsets en een nieuwe woord stans "Hallo", voor alle gelegenheden te gebruiken.


Ik maakte een kaartje met de Hallo stans in combinatie met een tekstje van de set "Jij en Ik" Ik combineerde met MFT stempels en Die-namics. Het vogeltje vind ik een grappige toevoeging, deze is gekleurd met Copics.

Op de blogs van alle DT leden van Els vind je diverse inspirerende projectjes. Klik even door naar Els daar vind je meer informatie over de nieuwe stempelsets.

Een hele fijne en gezellige dag,
Inge