Tutorials

15 oktober 2014

Pure Innocence en Blendabilities


Joehoee, daar ben ik weer even op mijn blog alhier na een lange tijd van afwezigheid. Vandaag met een schattig Pure Innocence meisje( Pure Innocence Happy Banner) Ik had zin om te kleuren en aangezien mijn Blendabilites nog weinig licht hebben gezien heb ik meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt. De basis van dit kaartje is een kaartje plus envelop van de Whisper White Note Cards and Envelopes. De tag is nieuw bij My Favorite Things Stamps en uit Crumb Cake gestanst met de Stitched Traditional Tags STAX Die-namics. De cirkels heb ik uitgeponst en daarna geembosd. Tekstje erbij, envelop bestempeld en...klaar een lief klein kaartje voor een lief klein meisje.

Donderdagochtend 11 December geef ik een workshop Kleuren met de Stampin'UP! Blendabilities. Je kunt je hiervoor nog opgeven: inge.groot@hotmail.com . Details kun je hier vinden of klik op het onderstaande logo :o)

Een hele fijne avond allemaal!
Inge

9 september 2014

Saying goodbye...a Tribute to MFT

-Warning, long post!-
Ja helaas je hebt het goed geraden, dit is mijn aller-allerlaatste post als My Favorite Things Stamps Design Team Member. Ik schrijf dit met gemengde gevoelens omdat de afgelopen 4 jaar voor mij een geweldige tijd zijn geweest designende voor MFT. En nu is het tijd om afscheid te nemen en geloof mij dit was een onwijs moeilijke beslissing! Zoals een aantal van jullie vast al hebben gelezen werk ik sinds begin dit jaar ook als Stampin'UP! demonstrator. In Juli ben ik officieel uitgekozen als Artisan Design Team Member. Een geweldige eer en een fantastische kans om als enige in Nederland en één van de 16 designers in de wereld een jaar lang Stampin'Up! als Artisan Design Team Member te mogen vertegenwoordigen. 

Dit houdt oa. in opdrachten maken, voorbeelden fabriceren wat naast het geven van workshops/party's en het maken van Clubkits enorm veel tijd in beslag neemt. En hoe graag ik ook met MFT verbonden blijf als DTM moet ik ook realistisch blijven. Er zitten maar 24 uur in een dag, naast mijn gezin is het niet haalbaar om alles even goed te doen hoe ongelofelijk graag ik dat ook zou willen. Dus vandaag een afscheids berichtje met een aantal projectje van de afgelopen 4 jaar. Kim, Jody, Julie en alle de DT members, dank jullie wel voor de fantastische en creatieve jaren!!! MWAH!

Hieronder een overzichtje van een aantal van mijn favorieten van de afgelopen 4 jaar, enjoy!

-2011-
Is ze niet schattig deze Pure Innoncence, "you're amazing"...

-2010-
Eén van de allereerste projectjes met een MFT stempel, speciaal gemaakt voor Sandra die in 2010 een puppy kreeg...puppy hugs.

-2011-
Hieeejaaaaa, gewoon een geinig kaartje, met veel blauw en kraft. Ik hou ervan!

-2012-
á La Modes blijven gaaf om te kleuren en te gebruiken op een kaart...don't worry be happy!

-2102-
Toe Lisa Johnson het MFT Design Team kwam versterken ook als stempeldesigner was ik onwijs blij! Lisa maakt zulke onwijs mooie sets!

-2012-
Nog een setje van Lisa, deze keer voor pasen.

-2012-
Jeeeeeh! Onze eigen Nederlandse Pure Innocence mét nederlandse tekstjes uiteraard met klompjes! Nog steeds verkrijgbaar overigens als Pure Innocence Around The World

-2013-
Kleuren op Kraft met Prisma Color Pencils en een lief Pure Innocence meisje, Cute as a Button

-2013-
Weer een kaartje met twee Lisa Johnson stempelsets, LJD Bitty Banners en LJD Birthday Greetings

-2013-
Treu! PI Crafty Friends are the Best Friends!

-2014-
Fleurig, kleurig en gewoon...LIEF PI Love is in the Air

-2014-
Een speciale kaart voor een speciaal meisje die een afschuwelijke tijd moest en nog steeds moet doormaken...PI Sending Big Hugs

En last but not least...

-2014-
En zo is het maar net! LLD Geek is Chic

Tot ziens voorlopig! Wil je mij en mijn Stampin'UP! avontuur blijven volgen, klik dan even door naar:

Heel veel liefs, en dank jullie wel mijn trouwe bloglezers ook voor jullie een MWAH! voor al jullie lieve woorden en support de afgelopen jaren!

Inge

24 augustus 2014

MFTWSC190, So very Proud of you

-Card Size 4,25" x 5,5" Inch-
Heeee hallo en goedemorgen. Vandaag een kaartje gemaakt met MFT schets nummer 190! Allereerst, hebben jullie de compleet nieuwe look gezien van de My Favorite Things Stamps online store? Echt zo mooi clean and crisp, neem gauw een kijkje!


Vandaag een kaartje speciaal voor onze oudste die een heel spannend examen jaar tegemoet gaat. Half uitwonend bij mijn zus en zwager en half thuis bij ons. Ik hoop dat het een ongelofelijk leuk jaar voor haar gaat worden met veel, heel veel mooie en nieuwe ervaringen. Wij zijn nu al trots op haar, gewoon om hoe ze is en wat ze doet...So Very Proud of You! 

Kaartje is gemaakt met Sweet Tooth cardstock, het designpapier wat ik heb gebruikt is van SU en vind ik erg vrolijk. De veertjes zijn gestanst met LLD Accent It-Feathers and Arrows, de tekst heb ik gestempeld met MFT Premium Dye Ink Safety Orange op een uitgestanste Horizontal Stitched Strips Die-namics. De lay out is gemaakt met Bleuprints 16 Die-namics en Bleuprints 13 Die-namics. Hemp cord heb ik gebruikt om achter de veertjes te plakken

-Inside card-
Voor de binnenkant van de kaart heb ik een bijpassende tekst genomen van de LLD Happy Graduation stempelset

Doe gezellig mee en plaats je gemaakte kaart met deze schets op het MFT Blog!Je hebt de tijd tot en met volgende week Dinsdagavond. De wekelijkse prijs is een een gift voucher van $ 15 maar als je een kaart maakt met MFT producten dan heb je de kans om een gift voucher van $20 te winnen! Succes :D

Allemaal nog een fijne dag!
Inge
 
SITE DESIGN BY DESIGNER BLOGS