11 februari 2016

MFT Color Challenge #39


Hello, hello, een kaartje met MFT kleurenchallenge #39 vandaag. Helemaal cool deze kleurtjes bij elkaar. Ik heb meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om te proberen papieren kwastjes te maken. Kimberley heeft hier een onwijs leuke video van gemaakt en wauw het is mij in één keer gelukt om deze twee kwastjes te fabriceren. Ja mensen, de wonderen zijn de wereld nog niet uit! Meestal belanden proef exemplaren in de prullenbak maar nu huppakee twee klaar in 10 minuutjes!


Kaartje heeft als basis Smooth White cardstock met daarop verschillende laagjes gestanst met Blueprints 13 Die-namics. De kwastjes zijn gemaakt met de Die-namics Fringe, een toppertje! Geen gehannes met een Fringe schaar.

Doe je gezellig mee met deze kleuren uitdaging? Je kunt je kaartje HIER plaatsen en kans maken op een MFT Voucher van $15 gebruik je MFT producten dan maak je kans op een voucher van $ 20 Je hebt tot en met 24 februari de tijd om je kaart te plaatsen. Succes!

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge10 februari 2016

MFTWSC267, I'm Here For You...


Vandaag een kaartje speciaal gemaakt voor een lieve, dierbare vriendin die een hele heftige tijd doormaakt. Gewoon omdat woorden soms te kort te schieten en het enige wat je kunt doen is er zijn...I'm Here For You!

Kaartje is gemaakt met schets 267 en is heel makkelijk zeker als je net zo dol bent op tagjes net als ik. Ik heb voor de lay out Tag Builder Blueprints 1 gebruikt. Op de achtergrond zie je zwarte spettertjes van de Distressed Patterns. Meisje is Pure Innocence Feline Better en haar jurkje is gepaperpieced met een velletje papier uit het Painted Prints Smitten Paper Pack. De grappige swirl is gestanst met de LJD Scribbles en de stempeltjes komen van de LJD Whimisical Wishes stempelset.Doe gezellig mee, je hebt tot volgende week dinsdag tijd om je kaartje te plaatsen om kans te maken op een gift voucher van $15 en als je alleen gebruik maakt van MFT producten zelfs van $20!

Doeeeei,
Inge9 februari 2016

Februari Release Replay, Recipe for Happiness


Goedemorgen, elke maand een nieuwe challenge op het My Favorite Things Stamps Blog. Een week na de release laat het MFT Design Team zien wat er nog meer allemaal mogelijk is met de allernieuwste producten oftewel de Release Replay. Ik heb gekozen voor Birdie Brown's Recipe for Happiness. Ben helemaal blij met deze stempeltjes en heb er voor gekozen om de set te gebruiken voor een cadeaudoosje.

Doosje is gevuld met twee overheerlijke chocolate chip cookies en energie thee, kunnen we allemaal wel gebruiken toch? Het doosje is gemaakt van Smooth White cardstock en ik heb deze bekleed met tinten blauw en een velletje papier uit het Painted Prints Smitten Paper Pack. Ik heb de tagjes gestanst met de Tag Builder Blueprints 4 Die-namics.

Check het MFT Blog voor nog meer inspiratie met de producten uit de laatste release, enjoy!

Een fijne dag voor iedereen!
Inge