20 mei 2015

SSSC269, Just Fur You


Goedemorgen! Vandaag een kaart gemaakt met Sweet Sunday Sketch Challenge 269, een hele leuk schets met veel bannertjes, ik hou ervan ;o)

Lay out is dus met de schets gemaakt. Het Pure Innocence meisje, is is eerst uit Blending Card By X-Press It met de Feline Better Die-namics gestanst en met de PI Feline Better gestempeld met Memento. Daarna is ze gekleurd met Copics en gepaperpieced met een cute polka dot papiertje.
De grijze tag is bestempeld met Steel Grey en de Confetti Background achtergrondstempel.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag!
Inge12 mei 2015

Creative Constructions : Flowers

Goedemorgen! Vandaag een post met Blueprints in de hoofdrol, met deze keer focus op bloemetjes en daarom om uitgelicht Blueprints 3, 5, 12, 14 en 19. Blueprints zijn geweldig als je even geen inspiratie hebt zeker omdat je met een heleboel schets voorbeelden eigenlijk nooit verlegen zit om een lay out. Je kunt deze heel overzichtelijk vinden bij de MFT Printable Resources.

Mijn eerste kaart is gemaakt met Blueprints 5 Die-namics. Ik heb diverse vormen uitgestanst en het Kraft achtergrondje bestempeld met de Grid Background. De mooie tekst ( *hartje* het lettertype!) komt van de True Friends stempelset. Het bloemetje is drie keer uitgestanst en lekker verkreukeld. Daaronder twee lintjes.


Het tweede kaartje heeft een lieve vriendin gekregen voor haar verjaardag, met een uitnodiging voor een high tea. Ze verdient het! Kaart is gemaakt met Blueprints 5 Die-namics, de Hello tekst heb ik uitgestanst met de Happy Hellos Die-namics. De gestreepte achtergrond is gestempeld met Diagonal Stripes en Versamark, bestrooid met WOW glitter embossingpoeder en daarna met de heat tool verhit.


Mijn laatste kaart van vandaag is gemaakt met Blueprints 12 Die-namics gecombineerd met de LLD Coffee Cup (een must have voor elke knutselende koffieliefhebber!) en de bijpassende stempelset LLD Perk Up. Bloemetje is wederom een paar kaar uitgestanst en goed verkreukeld, het geeft je kaart meteen wat extra dimensie. De chevron achtergrond is gestempeld met de Fine Chevron Background.


Voor de binnenkant heb ik de lay out gemaakt met de Blueprints 12 Die-namics. Een tekstje gestempeld van de LLD Perk Up stempelset en daarna verschillende bloemetjes uitgestanst met de bloemetjes van Bleupritns 12 Die-namics en opgeplakt.


Voor heel veel inspiratie klik je even door naar het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy!
Een hele fijne dag allemaal,
Inge
6 mei 2015

MFTWSC227, May You Always Be Happy


Woensdag! Dus een nieuwe schetsuitdaging op het MFT Challenges Blog :o)

Ik heb gekozen voor een Sweet Tooth cardstock als basis met daarop diverse vormen gemaakt met Blueprints 13 Die-namics. Het donkergrijze vlakje heb ik bestempeld met Steel Grey Premium Dye Inkpad en de Damask background.  De veertjes zijn gestanst met LLD Accent It-Feathers and Arrows, de tekst Happy met de Happy Duo Die-namics. Tekstje komt van de bijpassende stempelset Happy Everything.


Ik wens jullie allemaal nog een gezellige dag!
Inge
 
SITE DESIGN BY DESIGNER BLOGS