December Release Replay


Goedemorgen! Elke maand een after party challenge op het My Favorite Things Stamps Blog. Een week na de release laat het MFT Design Team zien wat er nog meer allemaal mogelijk is met de allernieuwste producten oftewel de Release Replay.


Ik maakte een kaart voor een verhuizing. De set Town Bear is echt niet alleen te gebruiken voor cute kaartjes maar door de huisjes ook juist toepasbaar voor bijvoorbeeld mensen die gaan verhuizen. Ik heb een Double Gate Fold kaart gemaakt. De voorkant is versierd met de Town Bear boompjes in combinatie met de Our Town Die-namics. In de binnenkant heb ik de huisjes om en om gestempeld en een envelopje gemaakt met Gift Card Envelope Die-namics en Brown Paper Bag Cardstock, dit is iets dunner als het gewone cardstock van MFT dus wat makkelijker te vouwen als je een envelopje wilt stansen. In het envelopje kun je een cadeaukaart of een centje stoppen...I'm So Happy For You!

Ingrediënten (als je klikt op de gekleurde tekst kom je in de MFT store)
MFT Stamps: Town Bear
MFT Die-namics: Town Bear, Gift Card Envelope, Our Town, Stitched Fishtail Sentiment Strips
MFT Paper: Sweet ToothKraft, Limelight, Brown Paper Bag
MFT Paper Pack:Party Patterns
MFT Ink: Black Licorice Premium Dye Ink
Other: Thread, TomBow Liquid GlueScor BuddyScore TapeMini Misti, Stapler

Check het My Favorite Things Stamps Blog voor nog meer inspiratie met de producten uit de laatste release, veel plezier!

Een fijne dag voor iedereen!
Inge

MFT Workshop bij Doe@Ding


Goedemorgen, gisteren heb ik weer een superleuke MFT workshop bij Doe@Ding te Spijkenisse gegeven samen met Angela. Hier laat ik jullie zien wat er gemaakt werd tijdens mijn workshop. Angela had twee andere onwijs leuke projecten voorbereid deze kun je zien op de Doe@Ding facebook groep. De workshoppers werden verrast met een heel gaaf cadeau bij hun workshop, een spikplinternieuwe MFT stempelset, de dag begon al goed ;-)


In de binnenkant van de kaart is ruimte voor een kleine verrassing, een bioscoopkaart bijvoorbeeld!


En als bonus nog een extra (groter) doosje ook weer gevuld met chocola, what else ;-) Je kunt nu zien dat alleen al door roze toe te voegen ipv limegroen je een totaal ander effect en uitstraling krijgt.

De eerst volgende workshop die ik samen met Angela bij Doe @ Ding geef is zaterdag 3 februari in het nieuwe jaar dan alweer. Volgens mij al weer bijna vol, superleuk!Marlous en team dank jullie wel weer voor de ontzettend gezellige en supergoed verzorgde dag. Workshoppers, dank jullie wel voor jullie enthousiasme en inzet!

Ingrediënten Doosje:
MFT Stamps: Merry Christmas, Snow Globe Sentiments, Distressed Patterns, BB Bitty Bears
MFT Die-namics: BB Bitty Bears
MFT Inkt: Black Licorice Hybrid, Black Licorice Premium Dye ,Limelight
MFT Cardstock: Black Licorice, Sweet Tooth, Limelight
Other: Glimmer Paper, Stapler, Thread
Color Medium: Copic Markers

Ingrediënten Cadeau Kaart:
MFT Stamps: Snow Globe Sentiments, Distressed Patterns, Town Bear
MFT Die-namics: Happy Wonderful Christmas, Town Bear, Blueprints 30 or Gift Card Grooves
MFT Paper Pack: Party Patterns
MFT Inkt: Black Licorice Hybrid, Black Licoirce Premium Dye
MFT Cardstock: Black Licorice, Sweet Tooth, Limelight
Other: Glimmer Paper, Stapler, Thread
Color Medium: Copic Markers

Een hele fijne en gezellige zondag!
Inge Xx

Stamping Bella, Sketch Challenge


Goedemiddag! Vandaag een schetsuitdaging op het Stamping Bella Blog. Ik heb gestempeld met The Walrus, The Polar Bear and the Pinguin Stuffies stempel en gekleurd met Copic Markers en het rustig gehouden qua kleurtjes. Vind het een superschattig trio zo ^_^ Op de achtergrond wat spetters en sneeuwvlokken.

Doe gezellig mee met de uitdaging van deze week, je kunt hiermee een een kadobon winnen om lekker te shoppen bij Stamping Bella. Details vind je als je op het plaatje hieronder klikt


Een heel fijn weekend gewenst!
Inge

MFT New Release Launch December is Here!


Een hele goedemorgen, alle nieuwe My Favorite Things Stamps  producten van november zijn vanaf nu te bestellen in de MFT Store, jippieeeee sla je slag! 

Wie houdt er nou niet van snail mail op z'n verjaardag! Ik wel, altijd feest om onverwachte post in de brievenbus te vinden. Ik heb gebruik gemaakt van de Friendly Forest stempelset waarbij ook deze schattige slakjes zitten met bijpassende tekst. It's Your Birthday Go Nuts!

Ingrediënten:
MFT Stamps: Friendly Forest
MFT Die-namics: Tagbuilder 5, Circle STAX Set 1, Friendly Forest, Stitched Star Peek-A -Boo Window, Essential Fishtail Sentiment Strips
MFT Cardstock: Sweet Tooth, Factory Green, Coral Crush, Tropical Teal, Berrylicious
MFT Paper Pack: On-Point
MFT Ink: Black LicoriceBerrylicious, Calypso Coral
Other: Scor BuddyMono Multi Liquid Glue3D Foam Squares, Thread

Vandaag een fantastische give a way! Breng een bezoekje aan alle MFT Designers die een MFT New Release Launch Post hebben. (Deze kun je vinden op het MFT Blog) en laat een comment achter vóór Donderdag aanstaande. Je maakt dan kans om één van de twee gift vouchers te winnen ter waarde van $100, wauw! De winnaressen worden random gekozen uit de comments achtergelaten op de deelnemende blogs. Good Luck!

Fijne dag en veel hop plezier!
Inge

MFT December Release Countdown Day 1

Hallo en goedemorgen! Het is nog steeds tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf morgen dinsdag 5 december (Sinterklaas!) om 10.00 PM

Het nieuwe jaar komt er al bijna aan, nog maar 4 weken en we zitten alweer aan de oliebollen yum! Vandaar dit kaartje, ook deze is altijd handig in de voorraad. Van de bloemetjes en de blaadjes van de More Rustic Wildflowers heb ik alleen de details gestempeld dus niet de solid stamp. Geeft weer een heel ander effect wat ik persoonlijk erg mooi vind. De cijfers 2018 zijn gestempeld met de Well Connected Numbers. Nog een gouden accentje achter de Happy en wat bling en hoe feestelijk kan een kaartje zijn ^_^

Ingrediënten:
MFT Stamps: More Rustic Wildflowers, Well Connected Numbers
MFT Die-namics: Stitched Circle STAX, Tag Builder 5, More Rustic Wildflowers, A2 Stiched Rectangle STAX Set 1, Cause for Celebration
MFT Cardstock: Sweet ToothBlack Licorice, Berrylicious, Kraft
MFT Paper Pack: Black and White Basics
MFT Ink: Black Licorice
Other: Scor BuddyScore TapeMini MistiMono Multi Liquid Glue, Versamark, Detail White Embossing Powder, Heat Tool, Embossing Magic, Shimmering Pool Mix Jewels, Sparkling Bridal Mix Jewels


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge
Back to Top