Info Mix 'n Up! Kit Januari-Maart

- Voorbeeld Mix 'n Up! Kit 1e kwartaal 2017-
Het Mix ’n Up-en van verschillende stempelmerken daar houden wij als creatievelingen allemaal van. Wij (Carmen en ik) laten jullie zien hoe je op een hele simpele manier Stampin’ Up prima kunt combineren met jouw favoriete stempelmaterialen en accessoires. Het thema van onze tweede Mix ’n Up kit is Vriendschap en we focussen oa op het maken van cadeautjes maar ook de kaartenmaaksters komen uiteraard aan hun trekken. De kit is gebaseerd op twee DSP lijnen welke in de Lente/Zomer catalogus staan

Elke maand krijg je als lid 5 verse voorbeelden ter inspiratie per mail toegestuurd en je kunt natuurlijk Mix ’n Up-en met materialen welke je zelf al hebt. Uiteraard is het mogelijk om de kit uit te breiden met SU producten welke je bij ons kunt bestellen (combinatie van beiden is ook mogelijk ;-)) The Sky is the Limit! Wij laten jullie voorbeelden zien in de Mix 'n UP! Facebookgroep groep en vinden het natuurlijk onwijs leuk om ook jullie creaties te zien gemaakt met de Mix’ n Up Kit. De Mix’ n Up Kit komt vier keer per jaar uit met elke keer een ander thema waarbij we rekening houden met de seizoenen en feestdagen.
Opgeven kan vanaf nu tot en met eind januaro als je mailt naar: mixnupkit@gmail.com. De kit word verzonden half januari, geef je je later op (bijv. eind januari) dan word de kit ook later verzonden. Let wel, zo lang de voorraad strekt.
Kosten € 29,95 inclusief verzending, materialen en voorbeelden!