Info SU Mix 'n Up! Kit


- Voorbeeld Mix 'n Up! Kit -
Het Mix ’n Up-en van verschillende stempelmerken daar houden wij als creatievelingen allemaal van. Wij (Carmen en ik) laten jullie zien hoe je op een hele simpele manier Stampin’ Up prima kunt combineren met jouw favoriete stempelmaterialen en accessoires. 

Je krijgt dit kwartaal een heel scala aan prachtige kleuren cardstock (meer als dat je ziet op de foto hieronder qua volume) 1 lijn DSP uit de nieuwe catalogus, diverse embellishments, lint, verpakkingsmateriaal...genoeg om drie maanden lekker mee te knutselen. Van ons krijg je er nog bij de beschrijving van 5 projecten die je na kunt maken, je eigen draai kunt geven, of om inspiratie op te doen.

En we hebben nog meer! Ook in Augustus en September krijg je nog 5 projecten in je mailbox dus 15 projecten in totaal. En dat alles voor maar € 29,95! ( inclusief verzending van de Kit)Uiteraard is het mogelijk om de kit uit te breiden met SU producten welke je bij ons kunt bestellen (combinatie van beiden is ook mogelijk ;-)) The Sky is the Limit! Wil je je Mix 'n Up! kit uitbreiden? Dat kan met bovenstaand pakket, voor slechts € 19,95 kun je deze toevoegen aan je Mix 'n Up! Let op: Deze aanbieding geldt alleen voor mensen die de Mix 'n Up! Kit van Juli-September hebben besteld of bestellen.

Wij laten jullie voorbeelden zien in de Mix 'n UP! Facebookgroep groep en vinden het natuurlijk onwijs leuk om ook jullie creaties te zien gemaakt met de Mix’ n Up Kit. De Mix’ n Up Kit komt vier keer per jaar uit met elke keer een ander thema waarbij we rekening houden met de seizoenen en feestdagen.
Opgeven kan vanaf nu tot en met eind januaro als je mailt naar: mixnupkit@gmail.com. De kit word verzonden half juli geef je je later op (bijv. eind juli) dan word de kit ook later verzonden. Let wel, zo lang de voorraad strekt.
Kosten € 29,95 inclusief verzending, materialen en voorbeelden!
Back to Top