Krea Doe 2011

Goedemorgen allemaal! Even bijkomen met een bakkie na een heerlijke shop dag gisteren met San, Car en Diaan oh meiden wat was het gezellig en overweldigend. Al die mensen....poehee! Na een gezellige treinreis met San kwamen we aan in Utrecht en liepen we mee met de stroom knutselmutsies en pikten we Diaan en Car op binnen bij de jassen. Snel naar binnen en go with the flow. We hadden allemaal een lijstje wat afgewerkt moest worden met als grootste wens Het Maja Design Vintage Blokje. Hele beurs afgestruind en in geen velden of wegen nog maar één blokje MD te vinden aaaargh! Gelukkig zijn we uiteindelijk dan toch nog geslaagd voor de 30 x 30 vellen, je mot wat.
Veel nieuws heb ik niet gezien, misschien zijn wel ook wel erg verwend door al de online winkels van over de gehele wereld waar je 24-7 kunt shoppen. Wat mij wat tegenviel wat dat er bijna geen leuke spectaculaire aanbiedingen waren, ik bedoel maar daarvoor kom je toch naar een beurs. En elke scrapstand had hetzelfde assorti, de paar uitzonderingen daargelaten ik noem bijvoorbeeld een Ludiec, Posthumus en een leuk klein (voor mij) nieuw zweeds winkeltje ReprintHobby. Nevertheless we hebben gelachen, gegierd en gebruld en als afsluiting nog een workshop gedaan bij Posthumus.
Is tie niet gaaaf! Een houten kerstboompje bestempeld, okee hier en daar wat schoonheidsfoutjes maar het was dan ook voor het eerst dat ik op hout heb gestempeld LOL Ik vind 'm leuk en lekker glitterig dat mag he met kerst:P

Oh en nog even héél wat anders, hebben jullie gezien dat ik gastblogger ben bij Inge van BlogBlom, gaaf he en oh wat een lieve woorden *trots* Thanks Ing!!!

Een fijne maandag allemaal!
Inge

13 opmerkingen

  1. Wauwwwwwwwwww, je boompje is in ieder geval supergaaf geworden.
    Ja die beurzen ga je heen voor de lol want ik denk dat we idd te verwend zijn met alle online winkels. In ieder geval heel veel plezier met je nieuwe spulletjes.!

    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gaaf boompje zeg!
    En toch een beste buit :)
    Ik hoorde laatste tijd wel vaker dat er weinig aanbiedingen zijn op de Kreadoe, dat is in derdaad wel jammer!
    En ja, we zijn ook wel een beetje verwend hihi. Leuk dat je gastblogger was bij Inge, ik heb het met veel plezier gelezen en bekeken :)

    Groetjes

    Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  3. JAZEKER heb ik gezien dat je bij andere Inge in het zonnetje bent gezet en iets meer over je te lezen!
    Ook ik maak een wishlist thuis en doe soms wat vooronderzoek bij de deelnemers om prijsvergelijking te doen. Vaak is het er dan niet op de beurs en vis je alsnog achter het net (vooraf bestellen en ze nemen het mee, ga ik dus voortaan doen!!!) Ik hoop altijd dat er op een beurs iets bijzonders gebeurt en er hele leuke prijsjes zijn maar dat is wel zoeken naar een naald in een hooiberg en het is precies zoals je schrijft: van alles hetzelfde in OVERVLOED, allemaal Timmies, Magnolia's etc.etc. Dit jaar kon ik niet en heb mezelf heerlijk online verwend maar ja een gezellige meidendag is toch het allerleukst!!

    Lieve groetjes en geniet van je schitterende aankopen,

    Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vergeet ik helemaal te schrijven dat je boompje te gek is!!!!!

    Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gaaf boompje, ook eens wat anders op hout stempelen. Leuke spulletjes heb je gekocht. Dit keer geen kreadoe voor ons dus gewoon bestellen bij een webshop! Ik ga eens even kijken bij andere Inge, wat je allemaal te vertellen hebt.
    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Thanx Inge...moet niet gekker worden hé, want ik heb nog een projectje klaar...nu nog op de foto;o). ik vond het ook een super leuke dag en inderdaad helaas weinig nieuws en/of aanbiedingen van het 1 of ander. Maar de ontdekking van de dag vond ik ook Reprint uit Zweden !! heel veel plezier met je aankopen,gelukkig toch nog het papier al is het helaas geen pad.

    Oja en het boompje moet ik ook nog in elkaar zetten. de jouwe is leuk !!

    diaan x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk boompje Inge, en wat een leuke spullen heb je gescoord zeg! Fie blommekes zijn om te smullen, net als dat papier ...
    Heel veel plezier ermee ;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat ziet je foto eruit om te smullen zeg!*grinnik* Ja ja sinds het knutseldagje bij San ben ik ook helemaal in 't Maya!
    Het was een geweldige dag en ik hoop snel weer zo'n gezellig dagje met je te kunnen beleven.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja Ing het was inderdaad een super gezellig dagje....ik moet nog even een fotootje maken van m'n aanwinsten hihih...volgende keer neem ik de dag erna vrij :-)

    X San

    BeantwoordenVerwijderen
  10. leuke spullen heb je gekocht, Inge, veel plezier ermee en het boompje vind ik zo mooi geworden!
    leuk dat je gastblogger bij Inge bent geweest!
    groetjes, Alina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een heel leuk en prachtig kerstboompje en met de kerst mag het glitteren! Veel plezier met je nieuwe aankopen.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie kerstboom heb je gemaakt heel veel plezier met je nieuwe spullen x Riet

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Fijn dat je zo'n gezellige dag hebt gehad!! Leuk!
    ik had dezelfde ervaring in Rijswijk, heleboel van hetzelfde, en idd, Ludiec viel op! Posthumus was daar jammer genoeg niet. Heb daarom ook de Krea overgeslagen!
    Die kerstboom heb ik al eerder gespot, maar is leuk!! Ik volg je, maar niet erg goed, want ik heb toch het één en ander gemist. Ziet er allemaal tiptop uit! Heb het gelezen bij Inge, heel erg leuk!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top