Info SU Mix 'n Up! Kit, jaargang #3


Het Mix ’n Up-en van verschillende stempelmerken daar houden wij als creatievelingen allemaal van. Wij (Carmen en ik) laten jullie zien hoe je op een hele simpele manier Stampin’ Up prima kunt combineren met jouw favoriete stempelmaterialen en accessoires. 

Je krijgt elk kwartaal een heel scala aan kleuren cardstock  2 lijnen DSP uit de nieuwste catalogus, diverse embellishments, lint, ...genoeg om in ieder geval de 10 projectjes mee te knutselen. Van ons krijg je er nog bij de beschrijving van 10 projecten die je na kunt maken, je eigen draai kunt geven, of om inspiratie op te doen.
Uiteraard is het mogelijk om de kit uit te breiden met SU producten welke je bij ons kunt bestellen (combinatie van beiden is ook mogelijk ;-)) The Sky is the Limit!


Wij laten jullie voorbeelden zien in de Mix 'n UP! Facebookgroep groep en vinden het natuurlijk onwijs leuk om ook jullie creaties te zien gemaakt met de Mix’ n Up Kit. De Mix’ n Up Kit komt vier keer per jaar uit met elke keer een ander thema waarbij we rekening houden met de seizoenen en feestdagen.
Opgeven kan als je mailt naar: mixnupkit@gmail.com. Let wel, zo lang de voorraad strekt.
Kosten € 22,50 inclusief verzending, materialen en voorbeelden!
Back to Top