Hey Cutie!

Hier is tie dan de volledige sneak peek van de Card Art Card Kit December, het papieren lint wat bij de kit zit heb ik op verschillende manieren gebruikt. Als lint bij de bloemen met bijpassende stempeltekst, je kunt met Versafine stempelen op het papieren lint maar wil je een snellere droogtijd kies dan voor Staz On. Verder heb ik wat van het bruine lint gesplitst en door de knoopjes gehaald (net zoals je scrappersfloss gebruikt) en met de schaar wat krullerig gemaakt. De harten zijn van Quickutz gestanst en met witte gelpen bewerkt.
***
De Magnolia stempels komen uit de WinterKit en zijn bedoeld voor "onder de mistletoe" maar je kunt ze natuurlijk heel goed gebruiken voor trouw-,verloofd-, en/of verliefd kaartjes;o) De "oogjes" van Tilda en Edwin zijn dicht op de stempel maar ik heb ze met een fineliner gekleurd. Het bankje komt uit een eerdere collectie van Magnolia.

8 opmerkingen

 1. Hi there! I'm giving you a blog award. Please pick it up on my page. Thanks for your inspiration!

  http://splendidstamping.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is just Amazing Inge!! your coloring of this cute couple is fantastic...and the papers and accents are Gorgeous!!..Hugs, Ila

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeey Geweldige kaart maar even een tussendoor vraagje aangezien ik nergens anders info kan vinden!:P en Je dat vast wel weet!
  IK heb nu net voor de eerste keer de lente kit bestelt. IK vraag me alleen of wanneer deze ongeveer verstuurd word en of ik ook gewoon een account kan aanmaken op magnolia aangezien ik dit nog niet gevonden heb, ik kan ook niet zien op de site dat ik heb betaald of uberhaupt een account bezit. Wel heb ik een email met de order.


  Alvast bedankt..

  Je kunt me eventueel mailen op aegroeneveld@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Ashley,

  op de site van Magnolia krijg je geen account. Als je betaald hebt dan word je order naar je opgestuurd. De lentekit word pas volgend jaar verstuurd, ik heb nog geen idee wanneer maar als je de Magnoliablog in de gaten houdt dan kom je dat vanzelf te weten;o)

  Groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw , je maakt waanzinnig mooie kaartjes , ik volg je blog al een tijdje en van van de ene verbazing in de andere , hoedje af hoor !!!

  liefs Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OOOO u do wonderful work :D i looove Magnolias, have a bunch of them ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Inge je maakt echt hele mooie kaartjes en ik kijk graag op je blog,ik zou je graag een award willen geven,op me blog kun je zien welke het is,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ga voor het eerst beginnen met magnolia ben benieuwd of het me lukt.Mijn dochter is al een poosje bezig en ze maakt hele mooie kaarten.Ik heb er erg veel zin in als ik al die mooie kaarten van jou ziet
  doeg Greet

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top