Paper Smooches, Geslaagd?

Goedemorgen! Vandaag nog een kaartje met het Fancy Pants designpapier waar ik gisteren ook kaartjes mee heb geplaatst. Het lag er toch nog en het is gewoon leuk om wat mee te fabriceren. Ik hoop dit kaartje te sturen naar een zeker iemand die examen heeft gedaan en misschien wel geslaagd is ;-) Ik heb gekozen voor weer een Paper Smooches stempel deze keer uit de Chubby Chums stempelset. Ik heb het uiltje eerst helemaal op designpapier gestempeld en uitgeknipt en daarna op wit SU papier. Het bovenste stukje van de uil is uitgeknipt en met foam op het gehele uiltje geplakt. Nog wat rode blosjes, klaar! Met oa. de leuke Hexagons heb ik de lay out gemaakt, Inge liet jullie een paar dagen geleden hoe zij ze heel handig zelf knipt. Ik knip op de één of andere manier altijd scheef dus voor mij zijn de Hexagons Die-namics een uitkomst!
De tekst (of liever kreet hihi) heb ik gestempeld op een uitgestanste Fishtail Flags STAX Die-namics. Op de kaart basis heb ik met de MPD Distressed Background Blocks en MFT Premium Dye Ink Sno Cone de chicken wire gestempeld.
Ik wens jullie een hele gezellig dag!
Inge

9 opmerkingen

 1. Wat een supergave kaartjes heb je de laatste tijd weer gemaakt Inge.
  Tineke x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig papier! Geweldig die tekst op een rode fishtail. Daar zou ik zelf nou nooit opkomen, maar het staat zo gaaf.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe kaart Inge! Leuke compositie en lekker vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, die uil, wat een leukerd!

  Leuk met de hexagons en het lieve papier dat toch ook een beetje stoer is door de zwarte accenten. (nou, lijkt wel op mijn reactie bij Cornelie...)
  Ik heb vanavond ook een 'geslaagd' kaartje gemaakt. En raad eens wat voor een model? Tip: wiebel wiebel (-;

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk kaartje Ing! Geweldige stempeltjes zijn dit toch....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave kaart, mooie, vrolijke kleurtjes, lief uiltje en de hexagons zijn super!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top