MFTWSC164, Magnificent DayJeeeeeh, het is woensdag dus tijd voor een nieuwe schets op het MFT Blog, schetsnummer 164!

-Card Size 4,25"x 5,5" Inch-
Kaartje is gemaakt met als basis wit cardstock, daarop een laagje paars cardstock en daarop weer een laagje wit. De lay out is gemaakt met een Fishtail Flag STAX Die-namics, daarop heb ik de mooie Heirloom Label Die-namics uitgestanst met zacht groen. De swirl, Medium Fancy Flourish Die-namics, heb ik al een tijdje niet gebruikt maar vind ik erg mooi zo in combinatie met de Flower Medley Die-namics. De gestempelde tekst komt van LJD Vintage Frames en is gestempeld op een uitgestanste Oval STAX Set 1 Die-namics en met de Oval STAX Set 2 Die-namics heb ik een matje gemaakt.

-Inside Card-
De binnenkant is mooi simpel gehouden met een uit zilverkleurig glitter papier gestanste Star STAX Die-namics. De tekst past bij de voorkant en komt van de LJD Vintage Frames.

Doe gezellig mee en plaats je gemaakte kaart met deze schets op het MFT Blog!Je hebt de tijd tot en met volgende week Dinsdagavond. De wekelijkse prijs is een een gift voucher van $ 15 maar als je een kaart maakt met MFT producten dan heb je de kans om een gift voucher van $20 te winnen! Succes :D

Allemaal een héle fijne avond!
Inge

   

5 opmerkingen

 1. Prachtig kaartje! Mooie zachte kleuren!
  Jij ook fijne avond, groetjes, Mariken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inge - this is DIVINE!! Beautiful colors and I LOVE that sparkly star!!

  Crafty Hugs!
  Meredith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The colors are just lovely, and the sequins a great touch!! Awesome job!!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top