A Bundle Of Joy

-Card-Size 4,25" x 5,5" Inch-
Een hele goedemorgen allemaal! Vandaag een geboortekaartje, deze zijn eigenlijk wel het allerleukst om te maken. Blijde gebeurtenis... de geboorte van een kindje!

Kaartje is gemaakt met als basis BCS Marshmallow, daarop een laagje Pear Pizzaz van Stampin'Up en daarop weer een laagje BCS Marshmallow. Ik heb deze bestempeld met de Gorgeous Grunge stempelset en Smokey Slate inkt. De mooie scallop tag is de Scalloped Top Tagger Punch en deze is geembost met de Stripes Textured Impressions Embossing Folder. Verder heb ik cirkels uitgestanst met Circle Punches. De sterren zijn de MFT Star STAX Die-namics. Het echt schattige ooievaartje met doek en tekst zijn van Clearly Besotted Stamps (Special Delivery) en mocht ik even van San vasthouden, dank je wel ;)

Zo zie je maar dat je heerlijk kunt combineren met diverse stempelmerken! Meer Stampin'Up zien? Kijk dan even op mijn SU Blog Stampin'Cards and Memories of mijn Facebook Pagina 

Een hele fijne dag allemaal!
Inge

8 opmerkingen

 1. Ook hier vind ik het zo'n supermooi kaartje! Prachtige kleurencombinatie......ik zou er zelf nooit opgekomen zijn! Weer 'n inspiratie momentje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stempeltje is super leuk. Tekst erbij vind ik ook zo lief.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De stempel is te leuk! Erg verrassende en leuke kleurencombinaties ook, mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooie kaart weer! De grunge spetters op de achtergrond zijn er ook mooi bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, wat mooi weer! Die ooievaar is te gek en wat een leuke kleurtjes bij elkaar!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldig mooi kaartje. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top