Hello 2016!


Hallo en goedemorgen! Allemaal een fijne kerst gehad? Ik hoop het! Op naar het volgende feestje woohoo...oliebollen, champagne, Oud & Nieuw :D

Uiteraard had ik ook dit jaar niet genoeg kerstkaartjes gemaakt #zucht hihi dus ik ben snel nog aan de slag gegaan om een aantal nieuwjaarswensen te maken en deze gaan vandaag met de post mee. Als basis heb ik Smooth White cardstock gebruikt met daarop een aantal laagjes gemaakt met Blueprints 21 Die-namics. De blaadjes heb ik voor een soft touch uit vellum gestanst met de Leafy Greenery Die-namics. 2016 is gestanst uit Glimmer Paper silver met de LLD Little Numbers Die-namics.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag,
Inge12 opmerkingen

 1. Ik ken het gevoel van te weinig kaartjes, ben er ook nog aan bezig ;-) Je kaartje is prachtig: een beetje glitter, een beetje zwart en een beetje vellum. Van alles net genoeg, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk en mooi door de toevoeging van het vellum en de bling. Ik heb zojuist de kerstboom weer opgeruimd... op naar de jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave kaart, love it!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ha, waar heb ik dat net gelezen, kerstkaartjes te kort hahahaha ! mooi opgelost, het zijn pareltjes geworden, mooi
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi is deze, beetje stoer en een beetje bling...prima dus!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave kaart! Mooie combi van lichte tinten, kraft en zwart. En een beetje glitter.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaart zeg! Lekker stoer en ook weer een beetje chique door het vellum en glitterpapier. Bedankt voor je inspiratie in 2015!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top