MFT Color Challenge #36


Een hele goede morgen op deze eerste kerstdag. Ik hoop dat jullie net zo genieten van deze dagen als ik. Kaarsjes, warmte, chillen, filmpje kijken( het liefst The Sound of Music verveelt nooit en hoort bij kerst). Vanavond eten met z'n allen, lekker traditioneel gourmetten zodat niemand uren in de keuken hoeft te staan ;-)

Vandaag een Color Challenge op mijn blog, geen kerstkaart dus! Deze kaart is gemaakt met de kleurtjes van Color Challenge #36

Ik heb gekozen voor een basis van Smooth White cardstock. Daarop heb ik een lay out gemaakt met cirkels en Tag Builder Blueprints 4 Die-namics, de tekst Happy komt van Bleuprints 26. Verder heb ik verschillende tekstjes gebruikt van de LLD Soda Pop stempelset.

Doe je gezellig mee met deze kleuren uitdaging? Je kunt je kaartje HIER plaatsen en kans maken op een MFT Voucher van $15 gebruik je MFT producten dan maak je kans op een voucher van $ 20 Je hebt tot en met 13 januari de tijd om je kaart te plaatsen. Succes!

Een hele fijne en gezellige eerste kerstdag, enjoy!
Inge2 opmerkingen

  1. Mooi! Prachtige kleuren, al heb je deze niet zelf uitgezocht ;) Geniet van de gezelligheid en het gourmetten (dat allitereert mooi ;))!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top