Stamping Bella,Tiny Townie Lacey has A Letter


Hoi! De vakantie is weer voorbij en oh wat zijn die twee weken in Oostenrijk onwijs snel gegaan, we hebben genoten en heel veel gedaan! Toch is ook altijd erg fijn om weer thuis te zijn en aan de slag te gaan. Dit kaartje is gemaakt met materialen uit de Mix 'n Up! Kit van Juli-Sept en gecombineerd met Stamping Bella Tiny Townie Lacey Has A Letter. (Ik heb het envelopje wat ze op de stempel achter haar rug houdt weg gelaten) Met al deze gezellige kleurtjes is het echt een zomers kaartje geworden.

Ik hou er zelf van om bij de seizoenen te blijven met het maken van een kaartje, dus nog geen kerstkaarten van mij tenzij voor een challenge of release ;) Tijd gaat al snel genoeg, moet er nog niet aan denken dat het straks weer vroeger donker- en later licht wordt...Iek! Nee hoor, nog even in de flipflop modus ondanks het niet echt gezellige zomer weer.

Ik wens jullie een hele fijne en gezellige dag. Mijn ouders zijn vandaag 50! jaar getrouwd, dat hebben we al gevierd in Oostenrijk met de familie maar vanavond vieren we het nog een keer officieel ^_^

Liefs,
Inge

8 opmerkingen

 1. Hoi Inge,
  Het is weer een schattig kaartje geworden.
  Ik blijf keer op keer genieten van je voorbeelden! 😉
  Gelukgewenst met het 50-jarig huwelijk van je ouders en een gezellige avond.
  Groetjes Scarlett

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een tof en vrolijk zomers kaartje! Hartstikke mooi! Wat super dat jullie zo'n heerlijke vakantie hebben gehad! Dat is zo broodnodig, en je laad zo op!! Vandaag onze laatste dag hier. En dan op naar huis, naar kids en Guusje, ook heel fijn! Gefeliciteerd met het 50 jarige huwelijk van je ouders! Dat is langgg!! En een hele gezellige dag, voor hen en voor jullie! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ten eerste nog gefeliciteerd met je ouders, wat een tijd...50 jaar. Jouw kaartje is een echt vrolijk kaartje geworden. Leuk dat raster, waar het roze weer doorkomt. Jouw vakantie zit er op, ik moet morgen nog één dag je werken den dan 3 weken vrij. ^dagen logeren bij mijn zus en samen héél véél knutselen. Ik heb er zin in. Jij weer succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuke combi van Tiny Towny en SU. De achtergrond met het raster maakt het ook echt af.
  Van harte gefeliciteerd met de trouwdag van je ouders. Wauw 50 jaar, wat een tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het weer laat ons vanmiddag in de steek hier in Frankrijk. Mooi moment voor een tweede vakantieblogrondje. Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben in Oostenrijk! En zelfs daar ook een feestje gevierd. Gratuliere mit deinen Eltern! Je kaartje is een beauty, echt. Flipflop lekker verder. We zien elkaar snel, helemaal zin in :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helemaal leuk kaartje is het geworden
  Grtjs Martina x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je ouders, een prachtig jubileum. Die van mij zijn (hopelijk) in maart aan de beurt :-) Ik word helemaal blij van je kaartje, wat een leuke materialen mix!!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top