Eline Pellinkhof, Bedankt!

Echt, sinds tijden heb ik niet zo genoten om weer even lekker aan de gang te gaan met wat totaal nieuws én ouds. Nieuw voor mij de stempels en nieuwe producten van Eline, oud... de 3D techniek die zo leuk te gebruiken is bij deze stempels! Deze kaart is gemaakt met het aankleedmeisje, meisje is gestempeld en haar hoofdje en haar zijn ingekleurd met Copics. De kleertjes heb ik apart gestempeld op Eline's Vintage papier, uitgeknipt en opgeplakt met 3d foampjes (bij gebrek aan 3Dkit;-)) Het gras is uit de hand gesneden, niks geen dure pons voor nodig maar op de achterkant van groen papier wat grasprietjes geschetst, en opgeplakt.
De bloemen zijn gestanst en geembost met CreaTables van Marianne Design. Hele gave bloemetjes (twee formaten) met takje in één verpakking, niet duur (zéker in vergelijking met de diverse ponsen die in omloop zijn!) en ze stansen perfect ook door de Big Shot. Ik wil ze wel allemaal hebbuh:-P
En hier dan op verzoek van Janneke (joehoeee!) een kleine sneak van mijn aankopen
Zie het aardbeienmeisje how cute, ik ben dol op afbeeldingen met aardbeien, de roosjes embossingfolder oh wauw en *zucht*....Goed voor héél wat uurtjes hobbyplezier, yummie:-D
Een hele fijne zondag!
Inge xOx

9 opmerkingen

  1. Wat een leuk kaartje.
    Toen ik begon met kaarten maken waren het 3D plaatjes en ik vondt toen al de afbeeldingen van Eline super koddig. Heel mooi papier overigens.
    Nou, ik wens je nog een fijne knutsel zondag....wat zeer zeker zal lukken met je nieuwe aankopen.
    Groetjes Sinikka

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superrrr leuk kaartje! Ik pak ook regelmatig nog de knipvellen van Eline, terwijl ik verder nooit meer wat met 3-d doe. Maar ze blijven gewoon zooo leuk ;)
    Geweldig kaartje en die aankopen....mjummie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw Inge wat een leuke kaart ;0)
    Hihi leuk om het in 3d te zien, ik heb gezworen dat nooit meer te doen, maar als ik dit zie ...

    Leuke spullen heb gekocht Inge heel veel plezier ermee ;-P

    Janneke XoX

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ooohhh wauw...ziet er echt weer superleuk uit Inge! Ik heb vroeger ook mening 3D kaartje gemaakt met de knipvellen van Eline...Ik word hier wel heeeeel hebberig van ;-)

    San x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schitterende kaart Inge.
    En wat een leuke spulletjes zeg, veel knutsel plezier ermee.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Inge,

    Wat een lieve en originele kaart!! Ik moet mijn 3d-plaatjes dringend weer eens uit de kast halen, en combineren met mooi papier!! Bedankt voor de inspiratie! :)

    Lieve groetjes, Saskia :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. gaaf Inge, ze blijven leuk die Eline stempels!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Inge, this little girl is so darling! Love the paper piecing!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top