Surprise candy winner

Among the commenters of yesterday I've random selected a winner for this sweet candy. Whiff of Joy's  Sick Henry is the mini version/collectors item;-) of which Katharina is selling at her onlineshop and provided by her (thank Katharina;-)) The flowers are from Bazzill-Bitty Blooms.

From now on I am going to do little suprise candy's for my commenters with perhaps an exception now and then when I am doing a bloghop with fellow DT members.
Why you ask?  I want you to visit and comment on my blog because you like hopping on over and not because I am giving away some candy:-) You don't have to be a follower to have the chance of winning candy at my place although I love it ofcourse when you follow my adventures in cardmaking land. But I don't want you to become a follower only to be considered to win some candy. This is ofcourse my point of view on my own blog and I hope you understand it a bit:-)

Van nu af aan zal ik alleen verassings candy's gaan doen voor mijn commenters, met een uitzondering nu en dan als ik meedoe met een blog hop voor een design team.
Waarom vraag je je misschien af? Omdat ik het geweldig vind als je mijn blog bezoekt en een commentaartje uit jezelf neerzet als je een creatie leuk vind en niet omdat er een candy aan vast zit. Je hoeft bij mij geen volger te zijn om kans te hebben op het winnen van een candy, ik heb veel liever dat je volger word omdat je het hier gezellig vind en mijn creaties je aanspreken en niet als voorwaarde omdat er wat gewonnen kan worden. Het lijkt tegenwoordig wel een sport om maar zoveel mogelijk volgers te hebben en dat doet mij eerlijk gezegd een beetje Hyves-achtig aan.
Excuses  als ik iemand tegen het verkeerde been aanschop.  Dit is mijn mening op mijn blog en ik snap dat er gerust veel mensen zijn die hier anders over denken, gelukkig maar we zijn niet allemaal hetzelfde;-)

So enough blabla, here's the winner:
Jacqueline congrats!!! Could you please email me your address so I can send you the surprise candy, inge.groot@hotmail.com

Have a nice day and thanks for stopping by!
Inge.

18 opmerkingen

 1. hiw lovely and generous of you congrats to the winner

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Inge,
  ik laat niet altijd een reactie achter, maar ik bezoek je blog dagelijks. Maar het is altijd leuk om iemands mening te lezen. Ik ga mijn best doen om dit kenbaar aan je te maken.
  groetjes Gretha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat Jacqueline!

  Ook ik kom regelmatig op je blog kijken, maar laat niet altijd een berichtje achter..ben het wel helemaal met je eens dat het wel een competitie lijkt om maar zoveel mogelijk volgers te hebben!

  groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You are very generous and congrats to the winner.

  I follow your blog, but like most people I don't leave many comments (not enough hours in the day!), but I just wanted to say thank you for the inspiration.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Net zoals twee dames boven mij, ben ook ik een frequent bezoeker van je blog. Heb je zelfs in mijn blogroll staan op mijn eigen blog :)
  Ook ik laat niet altijd een berichtje achter, maar ik zal me beteren HAHA

  Lieve groetjes,
  Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kom regelmatig op je blog via andere blogs (snap je m ;) hihi)
  Ben het helemaal met je eens dat er inderdaad veel candy's worden gedaan om maar meer volgers te krijgen. Het is leuk als mensen volger worden omdat ze het leuk vinden om te komen, maar niet om alleen maar die candy te pakken!
  Je maakt prachtige dingen!!

  Groetjes Kelly

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Inge Ik ben blij dat jij er net zo over denkt met die volgers. Vreselijk die wedstrijden. Ik doe daar ook niet aan mee. Het ergste vind ik nog dat ze dan ook nog blij gaan zijn met zoveel volgers terwijl de meesten er misschien alleen maar zijn omdat er een candy is.

  BTW Geweldig die verpakking met zakdoekjes en met lieve Henry. Ik heb ze ook besteld want deze stempels zijn wel errug lief.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook ik kijk dagelijks op je blog (je staat zelfs in mijn favorieten dus kan meteen zien als je iets nieuws plaatst.)laat alleen niet altijd iets achter sorry.

  Ben het wel met je eens net als de dames hierboven over de volgers.

  Trouwens heel mooi wat je gemaakt hebt met die lieve nieuwe stempels van wiff of you.Die staan al op mijn verlanglijstje

  liefs miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben het wel met je eens Inge. En het is natuurlijk ook zo leuk om reacties te krijgen en je cadeautjes dan onder je vast lezers uit te delen! Jacqueline is er vast heel blij mee, ik ken haar als een trouwe lezer, dus dat zit vast wel goed.
  Veel plezier met frobelen verder.
  Hugs Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd Jacqeline met je candy!
  En Inge ik ben het ook helemaal met je eens, je moet een volger worden voor de gezelligheid en niet voor de candy!
  Ik ben dan ook al langer van je volger en laat niet elke keer iets achter omdat het soms zo druk is,
  maar dit iniatief vindt ik echt heel leuk!
  Zo krijg je ook eerlijke berichtjes en leuke berichtjes omdat we je kaartjes mooi vinden en niet voor iets anders ;)
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Inge, wat een leuk gebaar. En ik ben het met je eens wat betreft de volgers.

  Gr. Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hi Inge, wat een leuk initiatief! Ik deel je mening over de volgers. Zelf word ik het meest blij van leuke, oprechte reacties. Jacqueline, gefeliciteerd met je prijs:)
  Groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jaa Inge, je hebt helemaal gelijk wat betreft die volgers, ik kijk altijd naar mijn bezoekers, vind ik leuker om te weten....en iedere dag kijk ik op je blog, laat niet altijd een berichtje achter maar er staan al heel wat kaarten van jou in mijn favoriete mapje....
  Gr, Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super idee Het gaat om de creaties die we maken en van elkaar bewonderen.Ga vooral door zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Inge, wow, wat leuk van je! En dat ik de gelukkige ben, super!
  Ik bezoek je blog omdat ik je creaties altijd super mooi vind.
  Ik heb je mijn adres al gemaild.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je hebt helemaal GROOT gelijk Inge!! Wat maakt het uit hoeveel volgers je hebt ... het enige dat telt is dat mensen je blog bezoeken om van je creaties te genieten en volgens mij zijn dat er in jouw geval ... VEEL!

  Liefs van Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je slaat de plank helemaal raak met je mening over de candies waar als eis het wordt volger aanvast zit. Natuurlijk kom ik vaak op je blog en als ik wat meer tijd heb laat ik een berichtje achter, niet bij alles maar kijken doe ik zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben het helemaal met je eens over de candies. De enige reden dat ik een candy heb is om bekendheid te geven aan mijn stempels, maar ik vind het inderdaad leuker om volger te worden omdat ik vind dat hij of zij mooie dingen maakt en niet als voorwaarde. En jij maakt hele mooie dingen en daarom ga ik je volgen. Ik ben geen grote schrijver dus lange berichtjes laat ik niet achter (behalve nu dan haha)

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top