Waaaanzinnige Actie bij Card Art!!!

Donderdag 11.11.2010 ,vandaag, start om 11.11 uur het carnavalsseizoen. En Carmen heeft om dit te vieren een waanzinnige actie bedacht.
Zolang er 11 in de klok staat betaald u, mits u 11 artikelen bestelt, hier het waanzinnige bedrag van €11,11 voor. Dit geldt voor ALLE artikelen die u kunt vinden in de webshop.

Een voorbeeld:
Op 11 november 2010 om 11.02 uur besteld u 6 stempels, 2 velletjes stickers, en 3 stuks embellishments.

In dit geval valt uw bestelling binnen de actie en betaald u11.11 voor deze artikelen. Uiteraard zijn alle combinaties mogelijk!

Er zijn echter wel een aantal voorwaarden: Er wordt gebruik gemaakt van een DIGITALE Klok (23.02 valt buiten de actie). Deze actie geldt niet op samengestelde pakketten of kits en is exclusief verzendkosten. De werkelijke verzendkosten volgens TNT tarief worden in rekening gebracht.
Indien artikelen uitverkocht zijn dan wordt voor de artikelen die niet meer op voorraad zijn 1,01 EUR in mindering gebracht.

DEZE ACTIE GELDT ALLEEN OP 11.11.2010! Dus ben je nog op zoek naar Sint en Kerstkadootjes voor superleuke prijsjes.... sla je slag en shop HIER!
 OMDAT VANWEGE DE HOEVEELHEID BEZOEKEN DE SITE OVERBELAST WAS EN DE MEESTE MENSEN NU AAN HET WERK ZIJN MAKEN WIJ GEBRUIK VAN EEN KLOK MET WIJZERS. 11 UUR VANAVOND VALT DUS OOK BINNEN DE ACTIE!

7 opmerkingen

 1. He wat jammer dat ik vandaag moet werken! Leuke actie.

  gr. Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op zich een leuke aktie, ware het niet dat 3 kwart van de webwinkel gewoonweg leeg is...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De webshop is niet beschikbaar... ik krijg dit al eenhalf uur op mijn scherm...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik krijg al een hele tijd webshop niet beschikbaar, eg jammer !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een actie voor mij!!! Ik ben vandaag jarig en 44 geworden, dat betekent dat ik op 11.11.'66 geboren ben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I adore your stamp and your coloring. your papers are devine and your accessories are just perfect for your card. Love the red and white rope you used to tie off the whole card.. it blended the card and made the whole card come together... A great card.
  Hugs, Jean

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top