Friday Sketchers #135, Papilio Winter Wishes

Alweer de laatste Friday Sketch van dit jaar... jeetje wat gaat de tijd snel zeg! Nog even en dan knallen wel het nieuwe jaar in, voor ons als gezin hoop ik dat het jaar 2011 beter word als 2010 wat niet echt een topjaar was qua werk en financieën. Gelukkig begint het nieuwe jaar al goed, DH heeft een nieuwe baan en dat is voor ons allemaal echt een héle opluchting! Mijn laatste Friday Sketch kaart van dit jaar is gemaakt met een schattige winter Papilio stempel, Lida's new best friend. Superleuk om te zenden naar iemand die je een kerstkaart bent vergeten te sturen;) De sponsor van deze week is 7KidsCollegeFund en mocht jouw kaart als winnende uit de bus komen dan mag je voor $20! shoppen bij Tab, supergaaf toch!
Voor meer inspiratie kijk gauw bij mijn Friday Sketchers Sisters:
Aud, Jeanette, Tanja, Janneke, JacqueJorunn, BeatrixClaudia

Ik wens jullie allemaal een heel goed uiteinde en een spetterend nieuwjaar! Bij deze wil ik jullie allemaal bedankt voor alle lieve berichten, e-mails etc die ik van jullie mijn lieve en zeer gewaardeerde bloglezers mocht ontvangen in 2010. Elk commentaartje is mij even lief en stimuleert mij om verder te gaan met bloggen. Dat er nog maar vele jaren mogen volgen!

En nu last but not least de winnares van de Card Art Gift Voucher van €20 (Friday Sketcher's BlogHop Candy van verleden week) dat is geworden...


Marjolein zei...

Oh Inge, wat een schattig stempeltje is dit toch. Je ziet haar echt wegkruipen in haar sjaal voor de kou. Dank je wel voor alle inspiratie die je me geeft. Je hebt een heel eigen stijl van kaarten maken, die ik erg mooi vind. Ik wens je een fijne kerst en al het goede voor het nieuwe jaar.
Groetjes, Marjolein
Marjolein, je mag Carmen even emailen en de verdere details met haar bespreken, alvast heel veel shopplezier! Inge XX

3 opmerkingen

 1. Wow Inge, zie net dat ik gewonnen heb! Dat is nog eens een goed eind van dit jaar. Ik zal Carmen een mail sturen.

  Nogmaals bedankt voor alle inspiratie en de kans om te winnen. Goed uiteinde en alle geluk voor volgend jaar gewenst,

  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat Marjolein!
  Inge, dit is weer een prachtig kaarte geworden....leuke sketch....ga weer meedoen....fijn dat DH weer een baan heeft....alle goeds en veel gezondheid voor 2011!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful card, love those gorgeous flowers! :D

  x♥Tracey♥x...ƸӜƷ

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top